Sernat Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wygląda jak oś czasu na facebooku :D . Postęp jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 12 i 48 genialne pozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 13 i 39 to moje typy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nie mam ostatnio weny, więc dokańczam stare prace. Postanowiłam zmienić tą babkę z kółkami na czole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Łuski na twarzy ROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Łuski na twarzy świetne i w końcu jest naprawdę śliczna z twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Płaską twarz ma ciut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ręka jakoś mi tak nie pasuje stylem. I wąż jakby miał odbłyski byłoby super. @EDIT: Takie próby zrobienia czegoś metodami zdjęciowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki tej metodzie grafika wygląda ######ście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki tej metodzie grafika wygląda ######ście +1 To jest z kilku posklejane? Dużo zdjęć musisz mieć by uzyskać taki efekt? ale jak jest z prawami autorskimi? Bo jak samemu się zrobi zdjęcia to luz. A jak przerobione czyjeś, to chyba nie wolno o ile nie wyraził na to zgody. O ile dojdzie ktoś, że to jego po przeróbce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ręka jakoś mi tak nie pasuje stylem. I wąż jakby miał odbłyski byłoby super. @EDIT: Takie próby zrobienia czegoś metodami zdjęciowymi. Świetne :) . Ta metoda ma przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wojzax, myślę, że byłbym pod jeszcze większym wrażeniem mając świadomość, że sam robisz te zdjęcia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 To zrobiłem z trzech zdjęć akurat, ale są zrobione tak że ciężko udowodnić plagiat. Na poziomie pikselowym bardzo łatwo przerobić różne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Sam muszę spróbować zrobić coś takiego z dużego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 HAVANA POSTAPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Samochód tam pasuje jak garbaty do ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 HAVANA POSTAPO Już mi się nie podoba. Coś przekombinowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 ekhmekhmświatłoekhmekhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 HAVANA POSTAPO Mi się podoba, ale trochę tło odstaje od reszty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mi (sorry Chell!) Mnie się nie podoba tylko samochód. Wszystko dookoła takie porozwalane itd., a na pierwszym planie samochód w bardzo dobrym stanie itd. Zresztą on jakoś tak odstaje, nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 MNIE SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Miałam się uczyć, obiecałam sobie, że nie będę dziś rysować, tylko się uczyć. tu kobitka z dosyć oklepanym motywem korzeni: a tu wersja bez światła i bez makijażu: ja wiem, że jeszcze detale, coś tam przy włosach, szyja, kuszą mnie uszy...^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ładne oczka. 'Taki ch**' Shil lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 zdecydowanie ######ste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Piękne. Skąś znam tą twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Twarz dosyć randomowa, ale taka Cate Blanchett to podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Poprawiłam, są uszy;) wciąż ma lekko plastikową twarz mimo fakturki. edit: aha, może ciutkę do niej Huder, ładne to jest, ale cień na drewnie powinien mieć inny kolor chyba niż na piasku, zlewa się, poza tym jakby był trochę bardziej przezroczysty to by było widać fakturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wiedziałem. To musiała być Angelina Jolie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi