Sernat Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Chyba o jeden chromosom za dużo ma ta pani :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oj tam,nie każdy jest tak piękny jak nasi admini :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Styl, technika, cienie itd. wyglądają wspaniale, no ale z samej twarzy inteligencją ani bystrością nie bije :/ . Fatalne proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba o jeden chromosom za dużo ma ta pani :/ . Zasługujesz na medal w dziedzinie ######stości : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Oj tam,nie każdy jest tak piękny jak nasi admini : D A pani rzeczywiście brzydka, zarówno w sensie narysowania jak i ogólnie. A wiem, że Shil stać na więcej :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I nos za krótki... I oczy za duże... I za szeroko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 czego wy chcecie, ladna pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Hm, może zbyt ją udziwniłam. Ale to rzecz gustu... I dorzucam konceptart potworka morskiego. W grze będzie raczej mniejszy i ciemniejszy zwierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A mi się wydaje, że nie jest brzydka, a na pewno nie ma down'a (chyba o ten chromosom chodziło Sernatowi), dzieci z down'em praktycznie nie mają szyi i mają skośne oczy, a tu szyja jest długa, a oczy mają fajny kształt. Tylko chyba wbijała gwoździe brodą, bo wklesła się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Przy tym potworku wydaje się jakby ta skóra była przyrośnięta do pancerzyka a nie wychodziła stamtąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 kt - ludzie mają 23 a orangutany 24 chromosomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Chell- ludzie mają 46 chromosomów, w tym 44 zwykłe i 2 płciowe. 23 chromosomy są tylko w plemnikach i komórkach jajowych. Jeśli masz 1 chromosom więcej to najczęściej jest to Down, czyli trisopia 21 pary chromosomów homologicznych, czyli mutacja chromosomowa, jest oczywiście więcej zespołów, bo mamy 23 pary chromosomów, i jest możliwość, aby w każdej z nich brakowało, lub było za dużo chromosomów. A orangutany, o ile się nie mylę, mają taki sam kariotyp co ludzie, a różnią się jedynie poszczególnymi genomami. Różnica genetyczna miedzy nami, a orangutanami to niecały 1%. No, powiedziałem co wiedziałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 I ja, i Sernat (a przynajmniej tak myślę) myśleliśmy o parach chromosomów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Aha, to ok, nigdy nie widziałem portretu orangutana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 KT jest mądry @Shil, oczy wymiatają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Skoro już przy kobitkach jesteśmy, to taki rysunek ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 fajna, podoba mi sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 animuuuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 @up: myślałem o tym, ale już same te rysunki zabrały mi tyle czasu, że nie wiem czy będzie mi się chciało jeszcze to animować, bo chyba trzeba by było klatka po klatce. No ale zobaczymy, może akurat mi się zachce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Mnie tam rajstopki podniecają ,hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Czasami warto się pomęczyć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Czasami warto się pomęczyć :D To jest ładne, chociaż ja nie kminię co to tak do końca (ani techniki, ani obiektu). Litera R, a potem mniej A unosi nóżki, tak chyba nie miało być? Zanimowałam paczomałżka^^ Taki słodki będzie NPC.;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Strasznie depresujące kolory, Shil. Idę się pociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Strasznie depresujące kolory, Shil. Idę się pociąć. Nie rób tego! On ma taki kolor bo jest pod wodą (będzie), ale tak naprawdę to tęczowe zwierzątko. I tak ładnie paczy.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja sobie zaraz wyobraziłem jak zjadam to zwierzątko. Tak akurat na łyżeczkę to oko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mi to przypomina takiego jednego małża z Beyond Good and Evil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Fajne, aczkolwiek czemu zanimowane są tylko oczy, a ogonek się w ogóle nie rusza? IMO fajniej by było z zanimowanym ogonkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Fajne, aczkolwiek czemu zanimowane są tylko oczy, a ogonek się w ogóle nie rusza? IMO fajniej by było z zanimowanym ogonkiem ;) Ale to skorupa, to jak ma się animować? cały będzie pewnie się chwiał nieco, ale ogon nie może się odwijać czy coś takiego, o ile to miałeś na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jest wiele rzeczy którymi powinnaś się chwalić Izo! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jest wiele rzeczy którymi powinnaś się chwalić Izo! :P NIEEEEEE, teraz wszyscy wiedzą, że mam imię. A swoją drogą jestem Ci dalej krewna przycisk. Ale robi się, robi się, pierwszy mi nie wyszedł:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi