Markuz Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 moja inna strona to www.rg-site.eu :P I ogólnie games-graphics mi się nie chciało robić heh A moja ulubiona strona to dostajesz-warna.przestrzegaj-regulamin.nie-reklamuj-sie.pl gnysek EDIT: Przepraszam bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Rozdawanie/tworzenie kasy ZABIJA grę na tym serwerze. Nie po to haruję 30 minut, żeby zdobyć 24 tysiące, podczas gdy ktoś obok dostaje 1mln 'ot tak'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Albo Borek, dostał dobre itemy od game mastera na starcie od tak sobie. Na kij taka gra. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dlatego gram na tym innym ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A Luksor daje 10mln za głowe DoW'a xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Albo Borek, dostał dobre itemy od game mastera na starcie od tak sobie. Na kij taka gra. :/ Kurde dostałem tylko short sworda, który jest warty 100 złota :] Dlatego gram na tym innym ^^ Na jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 W ogóle to moja postać jest zablokowana w lewym górnym rogu i żadne reconnecty nie pomagają! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 napisz do Borka, niech ci zrobi poprawkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 napisz do Borka, niech ci zrobi poprawkę :P Musiałbym mieć plik z jego postacią. Najlepiej jakiś program zrobić do serwera, który resetuje współrzędne postaci, ale nie mam czasu teraz :P Niech postawi Ci na głowie Death Spidera, zginiesz i zaczniesz od areny :D he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Albo nowa postać. Łucznik wymiata. Strzelam 3-5 razy i uciekam. W ten sposób rozwalałem witche na 5 lvlu :P Jeszcze tylko 4k złota i "kupjem sobje nowy luk!!!!111oneone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Taaa, a ja poszedłem z łukiem na Death Planty 120k expa :D fakt, że mają 2k HP i długo się je zabija, ale przy takim expie licznik nabija prawie 2 poziomy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dokładnie, wkurza mnie zachowanie admina. Zabiłem Nikasa, i nagle podchodzi do mnie admin i mnie zabija, pytam dlaczego ? "Bo zabiłeś Nikasa" PZDR. Ja tu ciężko haruje na jakieś itemki, a nagle marrac do mnie piszę, że dostał od admina Tiberian Sworda 2 - Szok - Za chwilę, że dostał 1milion - Szok. Wkurza mnie, jak widzę Luksora, co ma mały level (Coś koło 20) kupił najlepsze EQ i może je sobie nosić a kasę która dostał od admina, rozdaje innym szpanująć. Wkurza, po prostu wkurza - dlatego już nie gram, bo zepsuł zabawę MI i INNYM. Dlaczego czekam na serwer Gnyska. Gnysiu, zrób to dla nas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Musiałbym mieć plik z jego postacią. Najlepiej jakiś program zrobić do serwera, który resetuje współrzędne postaci, ale nie mam czasu teraz :P Niech postawi Ci na głowie Death Spidera, zginiesz i zaczniesz od areny :D he he he Chyba Jakim zrobił programik edytujący pliki postaci ;p Ale żeby go dostać trzeba by było do niego napisać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Heh, to czekajcie na mój serwer. Nie będę ingerował, bo mnie po prostu w domu nie będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Heh, to czekajcie na mój serwer. Nie będę ingerował, bo mnie po prostu w domu nie będzie :P gnysek, to od razu instaluj na serwerze Remote Desktop, bo jak padnie, to będzie lipa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Wooops i się wydało. Kurdę, w wolnych chwilach, niech ktoś się weźmie za Almorę i ją trochę udoskonala. A jak nie to oddajcie projekt komuś (Jak narazie przychodzi mi tylko na myśl Snake albo PsichiX) i ktoś z chęcią ukończy to, co zacząłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Wierz mi, że doczekasz się prawdziwej Almory, za duży sentyment czuje żeby ją olać od tak sobie... Edit: Jezuuu wierz, napisałem wiesz :D lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No, kiedy serwer gnyska będzie online? :) Tylko czekam... :D Na tym serwerze zrąbałem sobie trochę staty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No, kiedy serwer gnyska będzie online? :) Tylko czekam... :D Na tym serwerze zrąbałem sobie trochę staty :P zacznij od nowa albo live with it... potrzebujesz nowego serwera? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam zamiar zresetować serwer ( pousuwać postacie itd. ) teraz od nowa ... bez dawania kasy , itemkow itd. a jeżeli nie chcecie grać to już wasza sprawa. Serwer bedzie zresetowany od jutra. piszcie co na ten temat sądzicie. Przykro mi ,że tak wyszło no ale chciałem być "dobro duszny" i dawać każdemu co chcieli żeby się nie obrazili , ale teraz tak nie będzie . Możecie na mnie najeżdzać nie obraże się bo to moja wina więc sorry bo to nie było sprawiedliwe wobec innych graczy ... sorry zrozumiałem swój błąd dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 To zresetuj już teraz, nie chce się ludziom czekać do jutra. A po co mam teraz bić poziomy, jak jutro będzie trzeba od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dobra, ale zachowaj te postacie gdzies w zipie lub rarze, i mam pytanko, czy można Ci wyslać postać którą chce rozwijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dobrzę reset zrobie teraz, nie nie wysyłaj grajcie od nowa żeby było po równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 @Blejd: To nic, chociaż zdobyłem jednym ludkiem 26 lvl i drugim 10lvl oraz najlepsze itemy ze sklepu, bez twojej pomocy :P Jakbyś mógł to fajnie by był już dzisiaj reset, i od razu exp x1, bo x3 a później 1x to tez nie fair :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 exp x1 znudzi wielu graczy, znając ich samozaparcie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 to niech będzie x3, ale bez zmiany na x1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Właśnie. A najlepiej żeby w soboty było przez godzinę x100 ;] To tak półserio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czyli co, 50x? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 @Matthew: Max to x3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dokładnie - będę grał, jak weźmiesz na poważnie te robotę, a nie będziesz friendom dawał milionami ;x. Opinię z innego forum "bardzo psuje klimat free item które rzucają na ziemie gracze do niczego się nie dochodzi samemu... " "Gra latwa do hackniecia. To zabezpieczenie co tam jest nic nie daje. Jeden kolo rzucal na lewo i prawo milionami. Kto chcial to mial. W ten sposob po 2h mialem 20lvl i najlepsze itemy jakie tylko mozna miec na ten poziom." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi