Mistyk Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Wchodzę sobie na Gear Studio i co widzę. Czyżby borek robił kolejny mmo (którego jak znam życie nie skończy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie robi kolejnego MMO jeśli to tak bardzo ciekawi. Triberian to coś zupełnie innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie robi kolejnego MMO jeśli to tak bardzo ciekawi. Triberian to coś zupełnie innego. Właśnie,ciekawi - ciekawość do pierwszy stopień do piekła :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Triberian to coś zupełnie innego. Pewnie jak ktoś spyta co to będzie, to i tak nikt nie powie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Mucco, jeżeli ten avatar przedstawia Ciebie, to uważam, że powinieneś wiedzieć co Borek robi, nie musząc się narażać na piekło ciekawością :] . W końcu, być G-Manem, fajna sprawa xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Mucco, jeżeli ten avatar przedstawia Ciebie, to uważam, że powinieneś wiedzieć co Borek robi, nie musząc się narażać na piekło ciekawością :] . W końcu, być G-Manem, fajna sprawa xd . Powiedzmy,że avatar jest moim komputerowym modelem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Łe, a myślałem już, że jesteś prawdziwym G-Manem ;( . Rozczarowałeś mnie, fana Half-Life ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja podejrzewam, że to gra co-op tworzona na YoYo Games competition ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja podejrzewam, że to gra co-op tworzona na YoYo Games competition ;d Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Popieram. Wyślij SMS-a o treści Popieram na numer 6969. Ja podejrzewam, że to gra co-op tworzona na YoYo Games competition ;d Może tak jest, ale niech sam zainteresowany się o tym wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 To może niech Borek wskoczy i nam wyjaśni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Almora Online 3: Darkness of Triberian... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak znam życie to simopodobny symulator gry w bierki na niewykończonym stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 To nie gra na konkurs... Zgadujcie dalej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Pewnie coś o osadnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ciężko powiedzieć, ale raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Strategia :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 strategia w czasie rzeczywistym :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Już wiem poszedł na całość MMORTS!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jakaś logiczna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Poboczny projekt do puki nie wyjdzie GM 7.1 czy tam GM 8.0 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 To trzeba będzie poczekać do następnego prima-aprilis :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Moze RTS , bo raz w shoutboxie chyba ktos z Was wspominal , ze zrobilby sobie jakiegos RTSa. Tak tylko mi sie wydaje ;p A jak nie to moze jakis shooter czy cos ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Czyżby ktoś z nas zgadł?? :D Ranma nic nie napisał :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A ja wam mówię, że Borkowi się to przyśniło... :P Za tydzień o wszystkim zapomni. xF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A ja myślę, że to projekt mapy do ToD'a >_<. PS: Zgadłem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No pewnie... Nazwał ją i zrobił jej logo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No pewnie... Nazwał ją i zrobił jej logo To pewnie niezła mapka musi być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @2xUP: a co? no to po co jak się naciśnie na to, to wyskakuje mapa? :| a Borek mówił że ten projekt skończy. PS: mapa może mieć logo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dalsze wskazówki: 1) To nie mapa do Almory. 2) Ciężko powiedzieć czy to RTS, ale ja bym tej gry tak nie nazwał, wiątpię by to był ten skonkretyzowany rodzaj gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi