Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...ost&p=12923 Ocena wynosi: 800/10000 Czyli nie ma sie czym martwić bo masz 800 punktów Mnie to rozbawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 "Czy to zwykły image_single = random(image_number)? To jest najprostsze i najszybsze, więc jak inne to troche żal, z resztą to i tak żal, bo takie dosyć proste..." Poza tym krytykuje przykład, którego nie pobrał, ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 3.brak animacij postacij tylko sunięcie się po planszy jest spowodowane tym że nie wiem jak zrobić anime postaci która idzie i wykonuje ruch nogami.ale w tej grze i tak nie trzeba nóg bo to kula żółta. jakoś tak mnie urzekło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dacie Spokój Studio Zamykam Sondę Studio Dostajesz Warna Studio... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Taa ^^ Nie ma to jak riposta admina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Z shoutboxa zrobiłęm system rejestracji i logowania na stronce niby nic nadzwyczajnego tylko że login i chało wprowadzany jest gm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mistrz Ciętej Riposty się objawił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 @Korodzik: Nieśmieszne literówki są... nieśmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 To nie tylko literówka, ale jeszcze ort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 "Czy to zwykły image_single = random(image_number)? To jest najprostsze i najszybsze, więc jak inne to troche żal, z resztą to i tak żal, bo takie dosyć proste..." Poza tym krytykuje przykład, którego nie pobrał, ech... to jest dla mnie najśmieszniejszy cytat, pokazujący jak Slash próbuje nabijać się z Rokiego bo wydaje mu się to śmieszne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Japanstache Odbijanie piłki paletką i niszczenie klocków Programowanie: 4tk, Markar, Uzjel, TERROR DRONE Rośnie nam nowe pokolenie programistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A mi się śniło że umieram i nagle przestałem. jodawoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 ranmus jest mistrzem cenzury: Ale skur****n. Skombinować ekipę i wpierdol, innego wyjścia nie widzę. edit: hm skąd ten double post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zadzwoń do comfidenta... on ci pomoże dzwoń już teraz a otrzymasz chleb gratis... 0-700 Jeżeli masz problem dzwoń jak najszybciej!!! podpis kogośtam, zapomniałem już nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Wesołego Jajka! Żeby nasi admini nigdy nie mieli z nami problemów. Aby userzy mieli mnóstwo śmiesznych momentów :]. Żeby było jak najmniej warnów. I jak najwięcej ciekawych tematów. No po prostu sŁiCiAsTyCh ŚwIąT. Życzy wam... Uwaga... uwaga... uwaga Phoenix wasz dobry przyjaciel Spier%!$@!&*^(laj. cenzura własna, bo wiadomo, będzie zgorszenie, przyjdą admini i zarzucą banem. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=20840 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ok, działa, temat do zamknięcia taa, temat do zamknięcia ale jest otwarty Raport LOL https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=280326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Sorry, że skasowałem ten post, ale był zbędny w tamtym temacie, cytat wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ogólnie ta gra moim zdaniem to jedno wielkie gówno, kicz i jadło dla motłochu, który i tak w swym ciemnogrodzie nie zwróci uwagi na tak wykonaną aplikacje. Jak cudnie napisane. Urzekł mnie styl jak on to napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Koreani byli pierwszymi ludźmi w posiadaniu Gunza 4tk w temacie ustawkowym obraża koranów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witajcie! Mam pewien problem z orientacją. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=20930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pablo-GM: - wyrwane z kontekstu - link do odpisywania, nie samego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pablo-GM: - wyrwane z kontekstu - link do odpisywania, nie samego posta Hm zdanie zakończył kropką , ale niech Ci będzie. Link poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jutro dwunasta. Z zastrzeżeniem że nie stawiam bo nie dość że jestem za NATem to mam straszny upload. JUTRO O 12?!?!?!?! Tak wcześnie? ;[ o 12 w nocy. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=281209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 teraz gra ciała na tym updacie teraz gra ciała ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 That's not funny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 a właśnie że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Hahahahahhaha, działa - ciała, klasyczna pomyłka. AhhahahahhaaUhuhuhuuu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 BUeeeehahahahahahahahahaha jaki przypał, muehehehehehe. A teraz możemy już wrócić na ziemie i zjechać Nirvana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Wulgarne słownictwo. Warn. C-C-C-COMBO! Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nazwa tematu z problemem: gra mie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi