Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 gnysek (13:40, 20.10.09): Nie kupujcie popcornu do mikrofali w Lidlu - śmierdzi rzygami. PsichiX (13:42, 20.10.09): ja nigdy nie robie go w mikrofali, wole na patelni :D gnysek (13:43, 20.10.09): Popcorn do mikrofali nie jest na patelnię :P PsichiX (13:44, 20.10.09): a to pewnie inny bralem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Chcesz powąchać jak nie wierzysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Wierzę, wierzę, mój drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Rozumiem, że popcorn na patelni je się z podłogi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W zasadzie rozbawiły mnie odpowiedzi PsichiXa, ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=20142 Nie wiem czy Wam kiedyś to pokazywałem ale kiedyś miałem taki projekt gry pt. Perverted i teraz zamierzam go kontynuować (...) 1 - Piesci 2 - Tasak 3 - Pistolet 4 - Szotgan (...) Czy jeśli gra nazywa się Perverted, a za pomocą przycisku 1 coś się pieści, nie powinna być od lat 18? (...) zmieniam nazwe bo zjechana. bo to zboczony znaczy myslalem ze to znaczy zdemoralizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Bagno nie możesz pracować, masz tylko 15 lat:( Nie wiem o co Ci chodzi, więc wstawiam mazy :) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry272310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=272446 Wojzax co ty kur**a mać pieprzysz? Dobrze idzie robimy w 2d juz zrobilem menu, pogrupowałem sobie sprity juz obmyslam jak zrobic mini-mape, psyhike samochodu itd a ty gadasz ze Distorted upadlo.. lol Wow, ta gra bedzie epicka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 EDIT: za pozno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=272454 o jeny bo po angielsku jest przez samo "h" i mi si emyli Lol, gosciu na prawde jest glupi : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Skąd ten cytat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dalem linka nad cytatem, slepys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 PsichiX nie życzę sobie mojego zdjęcia w tym cytacie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dopiero co je wrzuciłeś na avatar. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 łokłok, zaraz je usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Z tego samego tematu: a Wojzax ma Hełm przez "Ch" w "Skąd: " Biedak sam się ośmiesza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Krajowa Rada Stolarzy (23:36, 24.10.2009) Adamek Wins FATALITY Continue? 9 (0 credits) To mnie rozwaliło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Gatunek: zabijana Gra w której zabijamy grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A teraz przyszło nieśmieszne wiadro i wyrwało z kontekstu: Potrzebny mi jakiś skrypt dojścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Sam to chciałem wstawić, tak po prawdzie, ale powstrzymałem się, w końcu jestem poważnym człowiekiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No niestety ja niezbyt jestem poważny. Na tym polega ten idiotycki wiek, który przechodzę trochę inaczej niż inni(pozostawić bez komentarza, jeśli można). Założę, że się Jaklub nabierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No niestety ja niezbyt jestem poważny. Na tym polega ten idiotycki wiek, który przechodzę trochę inaczej niż inni(pozostawić bez komentarza, jeśli można). komentarz. łohoho, nie ma to jak wyrafinowany post z mojej strony ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam Czy da się w jakiś sposób zabezpieczyć okno przed przemieszczaniem tak aby gracz nie mógł go przesunąć? Pianka do montażu okien, wtedy nie uda się przesunąć. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=20216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 gnysek (20:29, 29.10.09) Napisałem SMSa do Tymona, bo nie daje znaku życia... a on "buduje sobie życie" Kurde, a więc jednak jest coś poza LANem ! Może reszta też powinna poszukać Wojzax (20:31, 29.10.09) Jak pogrubiłeś Tymona? Japanstache (20:32, 29.10.09) Sweter w poziome pasy. Wojzax (20:33, 29.10.09) Mnie też by pogrubił? gnysek (20:34, 29.10.09) Wojzax, mam dostęp do bazy danych, mogę film z Youtube nawet wstawić PoxiPol (20:36, 29.10.09): WojzaX PoxiPol (20:36, 29.10.09): OMG. czyli jestem adminem? Ciekawa rozmowa w SB i odkrycie pogrubiania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ps. Steram sie pisac poprawnie . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 2 concepty rzeczy, które znajdą się w grze: Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 23. Bycie Ziuttem jest zabronione. W przeciwnym wypadku dostęp do strony zostanie automatycznie zablokowany. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Wydawałoby się troszkę dziwne: Ps. Weź nie żal i zmień kursor bo zerżnąłeś z Wow'a ;p Ten kursor nie występuje tylko w WoWie tak btw blizzard go umieszcza w wielu swoich grach a po za tym nie zerżnąłem tylko im ukradłem a to różnica. Nic tylko czekać aż Huder się czepi, że nie jest Huderlord lecz HuderLord. I, uwaga, powstał nowy czasownik. W formie drugiej osoby liczby pojedynczej brzmi "żal". https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=273462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A to nie prawda mam duże L, :( 2 wpis ze mną dopiero, ha nic więcej na mnie nie macie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie liczy się ilość, a jakość. A ta w tym przypadku jest wyjątkowo wys- niska =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi