Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 haha, ktoś chce dostać bana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witajcie! Robię z kolegą grę MMORPG o Star Wars (:P) I on nie wie czy używanie nazwy Star Wars i tych wszystkich Jeti jest legalne, bo chcemy zrobić grę komercyjną (ew. niekomercyjną). Ja mówię, że nie, ale on twierdzi, że jest jakaś gra Harry Potter Online czy cuś i tam wszystko normalnie. Jak ktoś raczy uszczęśliwić nas odpowiedzią :) Fervi Może i literówka, ale wygląda komicznie. Kto chce zostać miszczem Jeti? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Może i literówka, ale wygląda komicznie. Kto chce zostać miszczem Jeti? xD Haha. Może i literówka, ale wygląda mistrzowsko. Kto chce mistrzem kominiarskim ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Upie, to było celowe, aby było śmieszniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 @up: Domyśliłem się, twoje jeti jest celowe, lecz co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 @up: Domyśliłem się, twoje jeti jest celowe, lecz co w tym śmiesznego? Jemu chodziło o "miszczem" raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Z biciem serca mogę uznać, że gra jest wprost rewelacyjna! Jako jedna z niewielu gier leżała na moim dysku więcej niż 24h. Mocno wciąga, masz zasłużone 5! Z czystym sercem + bez bicia = z biciem serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Z tematu o dziwnej wyspie To prawda, niestety mam nie miły nawyk poprawiania ludzi. powtarzam, nie zerżną, a wykorzystał, to różnica ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 serio serio, zerżnąć a wykorzystać to wielka różnica, spytaj sie jakiejś laski o to ;D PS. tak wiem, zapomniałem tam dodać "ł" na końcu, ale tak się czyta fajniej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 hmm w kodzie ci tego nie napisze bo nie umiem, ale wiem ze sie tak da: Jak bedzie kolizja to zrob zmiane sprite'a na sprite'a gracza i po sprawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 gnysek: Tymon miał mi zrobić pewien skrypt, ale go nie zrobił, więc, że tak powiem, trochę update stanął :P Ale niech stracę, na osłodę zdradzę wam jeden z tych sekretów: pablo1517: Zimowy krajobraz :D Uwielbiam! Crackkk: Mam pytanie: będzie można zbierać śnieg lepić bałwanki i rzucać się śnieżkami? PhoenixPL: A, może frytki do tego :P. Czy nie uważasz Crackkku, że to nie było by zbyt ciekawe, no chyba żeby każdy bałwanek był inny. To było by cool. gnysek: Tak i będzie można szuflą zbierać śnieg, i wtedy będzie trawa. Jakim: Słyszałem też, że implementujecie pogodę zintegrowaną z tvn meteo. Nie uważacie przypadkiem, że takie pomysły nie mają sensu istnienia? Crackkk-GM: Lol może coś źle słyszałeś bo to by było dziwne... bo nad morzem może być ciepło a w górach zimno. I co wtedy?... gnysek: Wtedy nad morzem będzie ciepło, a w górach zimno. Deep Forest to będzie puszcza kampinoska, zimowy teren to oczywiście suwałki, podziemia - śląsk ... Crackkk-GM: Niezły pomysł :D podzielił Almore jak Polskę... Czuję dużą zmianę w Gameplayu :) Osiem: Omg, chyba ci odbiło, jeśli w to wierzysz O_o gnysek: Nie, on testuje moją cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Jedyne czego mogę się przyczepić to piksele na cieniach drzew, weź je jakoś wygładź, bo rzucają się w oczy a na wydajności nie stracisz :P W sumie, ogień też mógł być lepszy, ale gdy jest animowany zapewne tego nie widać. I sugestia - ślady postaci na śniegu. Problemem to nie będzie, bo napisać łatwo, nie stracisz nic na wydajności, a taki szczególik jednak fajnie wygląda (no chyba, że już są :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Jedyne czego mogę się przyczepić to piksele na cieniach drzew, weź je jakoś wygładź, bo rzucają się w oczy a na wydajności nie stracisz :P W sumie, ogień też mógł być lepszy, ale gdy jest animowany zapewne tego nie widać. I sugestia - ślady postaci na śniegu. Problemem to nie będzie, bo napisać łatwo, nie stracisz nic na wydajności, a taki szczególik jednak fajnie wygląda (no chyba, że już są :P ) Też dobry cytat :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 @up2 lol :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Dawidds, Ty tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Wybaczcie no, też sobie muszę pozwolić chociaż raz w "życiu" na chociaż pół prowokację... xd Ed: A tak w ogóle, to jest screen z pierwszej (no, 0.7.6) Almory, nie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 w "pierwej" almorze nie ma sniegu. Ale w 0.8 jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 O jeju, śmiejecie się z Cracka, co on wam takiego zrobił? Jest zdolny, bardzo fajny chłopak po prostu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 w "pierwej" almorze nie ma sniegu. Ale w 0.8 jest. Jest śnieg ale lipny i tylko w małym obszarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 w "pierwej" almorze nie ma sniegu. Ale w 0.8 jest. Pierwsze słyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 chodzilo mi o 0.7.6, wyslalem ze to bla ta stara wersja, a pozniej ten maly upgrade to byl 8.0, a teraz robisz 0.9. Nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 chodzilo mi o 0.7.6, wyslalem ze to bla ta stara wersja, a pozniej ten maly upgrade to byl 8.0, a teraz robisz 0.9. Nie wiem czemu. Mogłeś wstrzymać się z tą wypowiedzią do 2039 roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Mogłeś wstrzymać się z tą wypowiedzią do 2039 roku :) 2044 21 Pazdziernika. Tego dnia w Falloucie 2 zrobile demolke, zabijajac wszystkich z Vault City. Gnysek sie wkurzy i zrobi almore na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przypominam wam Panowie, że w 2012 jest koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przypominam wam Panowie, że w 2012 jest koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szczyt bezczelności: Ściągnęłem cracka wgrałem go do głównego katalogu game makeria. Włączyłem gm i było ok a gdy już wszystko zrobiłem i włączyłem grę to wyskoczył taki komunikat: I gość oczekuje, że mu pomogą ;x https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;#entry18193 --- No i oczywiście słynny przypadek, kiedy to Tymon obalił teorię ewolucji przy pomocy animowanego gifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 GML [color="#000080"][color="#000080"]draw_set_font[/color][/color]([color="#800080"][color="#800080"]font0[/color][/color]) [color="#000080"][color="#000080"]draw_set_color[/color][/color]([color="#800000"][color="#800000"]c_yellow[/color][/color]) [color="#000080"][color="#000080"]draw_text[/color][/color](10,10,'amunicja: ' + [color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color](ammo)+'/'+[color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color](magazynek)) [color="#000080"][color="#000080"]draw_text[/color][/color](10,25,'zycie: '+[color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color]([color="#0000ff"][color="#0000ff"]health[/color][/color])) [color="#000080"][color="#000080"]draw_text[/color][/color](10,40,'granaty: ' + [color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color](zgranaty)) [color="#000080"][color="#000080"]draw_text[/color][/color](10,55,'molotowa: ' + [color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color](zmolotowa)) [color="#000080"][color="#000080"]draw_text[/color][/color](10,70,'Apteczki: ' + [color="#000080"][color="#000080"]string[/color][/color](apteczka)) [color="#000080"][color="#000080"]draw_sprite[/color][/color]([color="#0000ff"][color="#0000ff"]sprite_index[/color][/color],[color="#0000ff"][color="#0000ff"]image_index[/color][/color],[color="#0000ff"][color="#0000ff"]x[/color][/color],[color="#0000ff"][color="#0000ff"]y[/color][/color]) Ludzka upartość nie zna granic xD Musiałem to upamiętnić bo koleś już zedytował. Celowo nie wziąłem w taki quote, żeby było widać na pierwszy rzut oka co on zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zaczynasz mnie powoli wkur*iać, bo zamiast chwilę użyć mózgu (od tego go masz), to pytasz o wszystko jak niepełnosprawny umysłowo. Pomyśl, cierpliwie popróbuj, a nie zadawaj co 5 minut durnych pytań, bo to się skończy banem. POST Wkurzony gnysek to rzadkość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Celowo nie wziąłem w taki quote, żeby było widać na pierwszy rzut oka co on zrobił biggrin.gifTeż nie przesadzaj, on tego ręcznie nie kolorował, jedynie zaznaczał odpowiedni fragment i wybierał sobie kolor/pogrubienie czcionki. Ed: To weź się precyzuj, bo to zabrzmiało bardziej w stylu "zobaczcie, sam pisał tyle kodu bbcode jak mógł użyć tagu gml! :0" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Chodzi raczej o to, że tak pokolorowany kog objął tagami GML bo się go czepiałem że ich nie używa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi