domek593 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Tytul:Strach Gatunek:Horror? <_< Opis:sluzy do straszenia ludzi :lol2: Download: https://gmclan.org/up2063_4_Program.html Rozmiar pliku:1,19MB Autorzy Programowanie: ja Fabuła: ja (chodz nie ma :P ) Grafika: internet Muzyka: internet Screeny: Niestety ale nie moge pokazac bo zepsuje caly efekt :P PS. hehe moze i jest to glupie ale nudzilo mi sie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 D.U.P.A!join to the army! zomg...dam ci 3/5 bo ta pani chce coś do buzi...po prostu jest głodna,o! Ale mało straszy,bo od razu się włącza : / EDIT:Albo zmień na gta example i szpanuj kumplom :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 zaraz wstawie z wydluzonym czasem ;] PS. juz jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Po pierwsze, brak screenów = warn Po drugie, gra (program) czy co tam jeszcze jes bez sensu. Po co to? Ja tam sie takich rzeczy nie boje. 1/5 Ja zrobiłem takie coś z Vaderem i jego oddychaniem, otwieranie i zamykanie CD itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Po pierwsze, brak screenów = warn Po drugie, gra (program) czy co tam jeszcze jes bez sensu. Po co to? Ja tam sie takich rzeczy nie boje. 1/5 Ja zrobiłem takie coś z Vaderem i jego oddychaniem, otwieranie i zamykanie CD itp. SS nie pokazuje sie w czyms takim <_< Juz mowilem nie wiem po co to robilem nudzi mi sie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Straszne to to nie jest.... :huh: Zeby się człowiek wystraszył, najpierw trzeba go przykuć na chwilę do ekranu, żeby się wpatrzył i dopiero a nie. A ta fota nawet niezła. Nie oceniam bo nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A ta fota nawet niezła To zaproś ją na kolację albo od razu do łózka ;O 1/5, bo nic nadzwyczajnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 jaki żal. Przestraszyłeś tym kogoś? ;/ a ten krzyk to Twoja stara czy co? 1/5 do modów: to nie jest stwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 To zaproś ją na kolację albo od razu do łózka ;O 1/5, bo nic nadzwyczajnego... Hmmm ciekawe fantazje masz :P Bo ja miałem na myśli, że FOTA jest dobra a nie że ta gościówa jest fajna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie obchodzi mnie, że to jakiś cholerny krzykacz. Screeny mają być, i tyle! Do 20 albo warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Do kitu. Nawet mnie nie wystraszyło :angry:. Ale za to jaka fajna fota :D. 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie wiem czy to można nazwać programem, daje ci jedną gwiazdke bo to można zrobić w 1 sekunde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie no warn jak nic.... jak ci sie nudzi to wypad gdzie indziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 haha xD nie spodziewalem sie niczego innego. Mozecie ten temat wykasowac :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Według mnie to spam :/ Ale Ja nie mam tu nic do powiedzenia... Daje 1/5 - Zdjęcie fajne, dźwięk dziwny. Ogólnie dziwne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 jezu jaki żal co to ma być chyba ci się nudziło 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Hahahaha xD to nie jest straszne tylko śmieszne! :D :D Pełno jest takich rzeczy więc 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Juz mowilem nie wiem po co to robilem nudzi mi sie xD To moze lepiej wyjsc na dwor zamiast zajmowac sie pierdolami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 1996 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 :D :D :D Nieźle mnie rozśmieszyłeś. "Program" do kitu, ale za śmieszność daję ci 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Najbardziej zmarnowane 2mb transweru jakie miałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 haha xD nie spodziewalem sie niczego innego. Mozecie ten temat wykasowac laugh.gif to po kiego ten temat zakładałeś,n00bku ;/ warna mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 O ja, nigdy nie chciałbym mieć takiej mamy ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koń Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 O ja, nigdy nie chciałbym mieć takiej mamy ;o. wg mnie bardzo jest przystojna, może się z nią umówię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 wg mnie bardzo jest przystojna, może się z nią umówię! Zdobyłem jej numer telefonu na 0800 haha a tak ogółem 2/5 bo ona ma jakieś kompleksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zdobyłem jej numer telefonu na 0800 haha a tak ogółem 2/5 bo ona ma jakieś kompleksy. chyba 0700 jak coś :P uhuhu mój kot się tego tak przestraszył że nie chciał jeść :D 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 noi widzicie troche smiesznie jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 noi widzicie troche smiesznie jest xD ale autor nie chciał aby było śmiesznie tylko strasznie Buuuuuuu hahha zrobiło się straszniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 zrobiło się straszniej Kiedy po tą panią przyszedł grabarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kiedy po tą panią przyszedł grabarz ooooOOO wtedy to zrobiło się strasznie, aż kurz leciał EDIT: chyba 0700 jak coś :P uhuhu mój kot się tego tak przestraszył że nie chciał jeść :D 3/5 :thumbsup: 0700? mam iść po książkę telefoniczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jedna wielka KUPA! Tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi