Adriann 93 Napisano 12 Maj 2013 Oryginał jest dość blady ale chyba przesadziłem. Poprawiony nosek, usta i lepsze oświetlenie: @UP: Jasne że trzeba, dodałem poświatę bo bez niej było..zbyt ciemno,tym razem źle wybrałem tło ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ignis 3 Napisano 12 Maj 2013 Popracuj nad jej rzęsami. A poza tym ładnie :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 12 Maj 2013 no nie wiem, wydaje mi sie ze w dp masz mozliwosc w kazdym momencie manipulowania tym co juz zrobiles, a na plotnie z farbami trzeba sie duzo pieprzyc jak cos nei wyjdzie malowałeś kiedyś tradycyjnie? @adriann: narysuj nos jak jest, a nie jak sobie wyobrażasz, że nos wygląda :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 18 Maj 2013 bez obrazków bo cycki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adriann 93 Napisano 18 Maj 2013 W pracy numer dwa lewa pierś wydaje się zbyt mała(minimalnie). Poza tym brdzo mi się podobają te prace Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Threef 32 Napisano 18 Maj 2013 Teraz w modzie jest brak cycków. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adriann 93 Napisano 18 Maj 2013 Czas umierać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mallo 0 Napisano 18 Maj 2013 W linkach dawaj takie rzeczy, i oznacz. :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Morro 8 Napisano 18 Maj 2013 Uzjela jeszcze nie ma więc cycki zostają. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
propaganja 5 Napisano 18 Maj 2013 O Anty, ta ostatnia pani elegancka (choć bardziej ciało niż twarz ;) ale elegancka) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karolo320 0 Napisano 18 Maj 2013 ta dziewczyna bez kolorku duuużo lepsza, piękna :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 18 Maj 2013 no, w kolorze wlosy wygladaja jak wodorosty a twarz :\ bez koloru wszystkie wporząsiu, tylko ta na dole ma moim zdaniem uda troche za szerokie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adriann 93 Napisano 19 Maj 2013 Kto usunął zdjęcia Antka;/ Nie mówicie że redakcja to ocenzurowała..wielkie zgorszenie.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karolo320 0 Napisano 19 Maj 2013 Uzjela jeszcze nie ma więc cycki zostają. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Uzjel 34 Napisano 19 Maj 2013 Ja żadnych cycków tutaj nie widziałem. Cycki mogą być, ale w linku z dopiskiem +18. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LionX Dagger 0 Napisano 25 Maj 2013 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ALT 0 Napisano 25 Maj 2013 Kojarzy mi się z mutacją parasprita+changelinga. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karolo320 0 Napisano 25 Maj 2013 słodziak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 25 Maj 2013 bardzo ladne, schludne, fajne kolorki i ogolnie swietny styl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LionX Dagger 0 Napisano 25 Maj 2013 bardzo ladne, schludne, fajne kolorki i ogolnie swietny styl Nom szkoda ze nie mój :P koncept art na model wziąłem z tej fotki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szpaq99 25 Napisano 26 Maj 2013 Mój pierwszy model 3D: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gibki Kaktus 19 Napisano 26 Maj 2013 Jak na pierwszy to świetne jest! Tylko rażą mnie te proste zakończenia, powinny być łukiem. I teksturka ostrza jest dziwna, ale i tak łądnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Shil 6 Napisano 26 Maj 2013 Mój pierwszy model 3D: ta krew jest straszna, lepszy bez. Nic tu nie ma światła, płaski strasznie, ja się nie znam na 3d, mówię co widzę. ode mnie VIP, zastanawiam się, czy zostawiać to w formie lineartu, czy tradycyjnie dalej robić: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Morro 8 Napisano 26 Maj 2013 Ghost in the shell :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Shil 6 Napisano 26 Maj 2013 :) i jeszcze jeden koncept: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek999 0 Napisano 26 Maj 2013 Shil, to jest świetne! Szynszyla w mojej sygnie też tak sądzi. :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 26 Maj 2013 z tym piratem przeszłaś samą siebie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gibki Kaktus 19 Napisano 26 Maj 2013 Kamelełon! Zaiste to jest piękne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am Lord 94 Napisano 26 Maj 2013 Ale bał bym się latać tym sterowcem bo balon jest jakoś nieteges zawiązany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Threef 32 Napisano 26 Maj 2013 Czy ja ten tyłeczek skądś znam? :blink: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach