elo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 COD-4-3DDDD.XK.PL NOOOOBY!!!!! TO NIE MOJE A ZOBACZYLISCIE STRONE I NA SAMYM DOLE?!!!!!!!!! Tak to my kolego bawić się nie będziemy, dostajesz 2 warny. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Lepiej wrzuć na up'a gmc ocene dam w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Grafika: Mieczysław Rękas Lol, te tła to są z gry Enemy Territory Quake Wars. Po za tym, uploader gmclanu nie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 1. Nie twoja gra? o.O Ja myślałem, że umieszczamy tu tylko nasze produkcje... 2. Czy to nie jest czasem robione w FPS Makerze? 3. Rapidshare? Daj mi konto premium jeśli chcesz, bym to pobrał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Lol :boxed: Przeciez to przerobione przyklady... I sama gra jak i "chat"... zostawie to moze bez komentarza... Edit: aha bym zapomnial :D Jak to jest dla fanow cod4 to ja jestem babcia genia :P Edit2: i co tam powiesz elo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 To jest żywo przerżnięty przykład! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 przerobiony przekład... nic niezwykłego 1/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 LoL.... nie dość, że nie twoja grafika, to jeszcze hamsko zerżnięty przykład... bez komentarza...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 to nie są screeny z gry jak mniemam, a raczej z jakiegoś menu raptem i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Czy można poprosić o link z innego uploadera? bo z rapida nie ściągam (limit) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://www.yoyogames.com/downloads/tutorials/fps.zip -nie musisz sciagac z rapidshare. Nawet chyba takie same plansze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Fajnie ze dostalem przyklad :) Normalnie wymiata autor tego tematu. Po prostu zal. 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Gatunek: strzelalinka a nie powinno byc : strzelaninka? Więc nie masz żadnego wyboru sięgasz(bierzesz) po shotguna i próbujesz się wydostać z tego PIEKŁA. Uwazasz nas za takich kretynow ktorzy nie wiedza co znaczy slowo "siegac po" ?? Programowanie: Mieczysław Rękas Fabuła: Mieczysław Rękas Grafika: Mieczysław Rękas Muzyka: Mieczysław Rękas A gdzie mowa o przykladzie :o przerobiles czyjas prace i jeszcze sie bezczelnie pod nia podpisujesz(plagiat) Screeny: Gra sie chyba nazywa Call od Duty 4?? Coś odemnie Gra nie moja ale wypadało by ją umieścić :) Według mnie gierka nawet całkiem fajna. No teraz to zes przegial -.-' Ja zaraz wstawie Wiedzmina super bede mial 20/5 ^^ 1/5 Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wytłumacz mi jak czlowiek z postrzeloną ręką, nogą i brzuchem może nagle wziąść shootguna z niewiadomo skąd i roz*** demony jak gdyby nigdy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Lol! 1/5 (nie ma 0 ;[ )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Lol. Grafikę byś chociaż zmienił :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 nie moja gra a i pobierzcie versje 2.0 to zobaczycie a i zobaczcie na ich stronie www.cod4-3d.xk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zaspamowałeś cały temat, dlatego dostajesz 2 ostrzeżenia. Ten drugi to za obraze innych ( patrz twój pierwszy post ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi