murdalow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Piszcie tu,bo przeprowadzam badanie,później ja napisze,jestem ciekawy kto co tu wpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi święta kojarzą się z nadwagą o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi z wolnym od szkoly, wigilia i tym jak cala rodzina jest w domu i przed wigilia wszyscy siedza w kuchni i kazdy cos robi a w tle leci sobie radio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 z dobrym żarciem. reszta jest milczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi się kojarzą z pierogami i barszczem. :D No i trochę z prezentami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z rodziną i wykwintnym jedzeniem oraz łososiem wujka :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 leci sobie radio :) Nie wiedziałem, że Twoje radio przebywa w stanie nieważkości :D. Mi się święta kojarzą z kompotem z suszonych śliwek mojej babci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wolne od szkoły,choinka,miła atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wyjatkowa atmosfera, pierogi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi z Św. Mikołajem i prezentami :D <lol?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 To samo co UP xD.(KonradGM) Czyli Mikołaj,Choinka i Prezenty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi się święta kojarzą z jedzeniem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi z nadchodzącym sylwestrem i "Kevinem samym w domu" :D No a tak na serio - spotkanie rodzinne, opłatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi święta kojarzą się z nadwagą o_O Wiekszość moich koleżanek tak mówi. Ale pierwszy raz slysze takie haslo z ust faceta :sp_ike: mi sie kojarzą z komerchą, czerwonym na ryju mikołajem popijającym coca cole i rzucającym co chwile hoł hoł hoł, z zyciem w przyspieszonym tempie, staniem w kolejkach, jedzeniem i rodziną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z żarciem, obżarstwem itd. czyli wszystko co z jedzeniem związane :P No i z Kevinem samym w domu też mi się trochę kojarzą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 z zupą grzybową i pierogami z kapustą x_X bo zawsze mamy grzybową i to drugie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z corocznym, monotonnym pierdzieleniem w TV i robieniem wielkiej afery z tego, co było rok, dwa lata, czy nawet 100 lat temu. Ciekawe kiedy w końcu ludziom się to znudzi. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Święta kojarzą mi się z katechetą, który w czasie świąt dostaje padaczki i pierdzieli 45min o Bożym Narodzeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Święta Bożego Narodzenia kojarzą mi się z ludźmi narzekającymi na święto, o którym wiedzą tyle, że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi się kojarzą z tą świąteczną reklamą kawy, która zaczyna lecieć już od października. xF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi z zapachem ciasta i ciągłymi reklamówkami filmów "świątecznych" w TV... A no i jeszcze z szałem mojej kuzynki na tle 'lampeczek' :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z grubym kolesiem w czerwonej czapeczce z białym pomponem, znającym tylko jedno słowo: "hoł". Do tego jeszcze 24 i 25 grudnia, świąteczne reklamy oraz tematy w serwisach informacyjnych o "Made in China" vs. "Made by górole". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi z wielkim obżarstwem, a potem narzekaniu na wagę... PS . Era discopolo wraca xDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A mi ostatnio kojarzą się z Wiedźminem, którego już wiem, że dostanę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 z pierożkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zdecydowanie pierogi i niemila atmosferka (ktora zawsze poprawia wyjatkowa osoba ;3 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 pierogi, uszka z barszczem, filmy swiateczne co roku takie same, choinka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z debilnymi ankietami? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi z czerwonym kolorem. Nie ma to jak świetny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 a w tym roku chyba kevina nie będzie samego w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi