Fallord Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Popieram.Szkoda trochę Hidden Sword'a.Wkońcu Almorka bazowała się na Hidden Swordzie.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pablo, super! Boki zrywam ze śmiechu. xD Szkoda, że nie zrobiłeś dłuższego - dłużej będębym (lol :S) się śmiał. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A wiecie, jak się w HS zapisuje? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A wiecie, jak się w HS zapisuje? ohmy.gif Nie da rady zapisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapisu w HS nie było, więc człowiek musiał siedzieć przed kompem aż do nabicia satysfakcjonującego go poziomu. ;) Mi osobiście szkoda, że taki fajnie zapowiadający się hack'n'slash przegrał z MMORPG i tym samym spsiał. ;-( HS było jednym z niewielu erpegowatych gier, które mnie wciągnęły. Fakt, że Diablo odłożyłem po 5 minutach, a w HS pocinałem bite 2 godziny chyba o czymś świadczy, nie? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Tak HS miał taki klimat że jak się grało to zapominało się o czasie rzeczywistym. Szkoda mi tak dobrej gry. Gry przy której spędziłem 4 godziny(Ten czas naprawdę szybko leci kiedy w to się gra :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ale sterowanie w Almorze było o wiele lepsze niż w HS, no i poza osotczeniem całość grafiki też. Tyle, że były drzwi. Ale jakby dać jakieś questy - to by całkiem długa gra wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ale sterowanie w Almorze było o wiele lepsze niż w HS, no i poza osotczeniem całość grafiki też. Tyle, że były drzwi. Ale jakby dać jakieś questy - to by całkiem długa gra wyszła. Bylo lepsze bo borek z tego co mi sie wydaje to o wiele dluzej siedzial dopracowujac almore niz hs :P Heh .. mnie tez ta gra wciagnela , tak jak diablo 1 .. (2 juz nie to) .. @do tych wiedzacych :P .. A tak ogolnie zapytam bo nie wiem , czy almora to miala tyle bugow i czy chlala tyle ramu przez to ze bylo mmorpg ? .. A jak by byla zwyklym mmorpg to czy by cos lepiej chodzilo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A tak ogolnie zapytam bo nie wiem , czy almora to miala tyle bugow i czy chlala tyle ramu przez to ze bylo mmorpg ? .. A jak by byla zwyklym mmorpg to czy by cos lepiej chodzilo ? A jaka jest różnica między mmorpg a zwykłym mmorpg ;p ? btw. mam fajny pomysł na splasha, ale nie wiem czy mi się uda zrobić xd . edit: Dobra, nie udało się, to robię innego :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 MMORPG - Massively-Multiplayer Online Role Playing Game Więc Almora była zwykłym MMORPG a tobie zapewne chodziło o samo RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No wlasnie. Moze Borek powinien sie zastanowic nad skonczeniem HS :) Nie trzeba by bylo przepisywac kodu (GM przeciez dalby rade z taka gra), wiec mysle ze dobrym byloby pomyslem ukonczenie tej gry. A watpie zeby Borek mial jakiekolwiek problemy bo HS bylby zwyklym RPG-iem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Borek pracuje nad nową grą, a wy mu tu dupę zawracacie Hidden Swordem :x nie ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mam Pytanie do borka, Czy drzewa w almorze to były zawsze oddzielnym obiektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Borek pracuje nad nową grą, a wy mu tu dupę zawracacie Hidden Swordem :x nie ładnie! Zgadzam się, Borek ma teraz nową wenę, pełno nowych pomysłów na następne hity a wy chcie aby ciągle siedział na HS i Almorą. Dajcie mu rozwinąć skrzydła (albo przynajmniej jeszcze bardziej rozwinąć te które rozwinął). Po co ma kończyć gry na siłe, skoro nie chce, lepiej mu wyjdzie jeśli bęzie robił to co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ale HS się marnuje xD Niech ktoś to skończy !! ...np ja! xD joke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Szkoda , że Almory nie będzie :( Oto moja produkcja: http://two.xthost.info/pozegnanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 "Almora musi trwać" ale tekst xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Smutne :rip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Smutne :rip: Normalnie jak małe dzieci,przeżywacie jak woźny wakacje,nigdy w mmorpg nie graliście?a mówicie na tibijczyków że ci cały czas w tibie grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 omg Proxx weś ty jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się zamknij, jak można almore do tego syfu tibii porownywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ty się nie odzywaj,nie ma porównania tibii z almora(30playerową grą),po za tym już była o tym duskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Almora nie jest pełną wersją i nie doczekała się reklamy, myślę, że jakby była tyle samo czasu na necie co syf tibia to by śmiało dorównała ilością graczy, pomijając już fakt, że nie ilość graczy świadczy o grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nie uniosła by nawet 200 graczy a ty mi tu mówisz..hmm,200 graczy na serverze almory,ciekawe,ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nie grafika świadczy co?... właśnie że ilość graczy którzy grają w tę grę i osób zainteresowanych tą właśnie grą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 O nie Proxx ja gram w Martial Heroes, W tą głupią tibię, Sherwood MMORPG i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Niestety, ale jestem zmuszony z całą stanowczością powiedzieć: Nie oczekuje na nową grę Borka! Borek jak już dwa razy pokazał nie jest typem człowieka, który prowadzi coś do końca, lecz tylko zaczyna. Brak mu wytrwałości. Sądze, że w następnym projekcie się to powtórzy, więc go poprostu olewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @pinnacle: zajechało mi tu Millerem i jego "mężczyzny nie poznaje się po tym jak zaczyna, ale jak kończy" :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 rozumiem, że każdy może mieć własne zdanie, ale post pinnacle przypomina mi sytuacje z piaskownicy - dwóch smarkaczy, jeden zabrał klocki drugiemu, na co ten drugi z bulwersem na twarzy krzyczy 'hói!' i nie bawi się więcej z tym pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Niestety, ale jestem zmuszony z całą stanowczością powiedzieć: Nie oczekuje na nową grę Borka! Borek jak już dwa razy pokazał nie jest typem człowieka, który prowadzi coś do końca, lecz tylko zaczyna. Brak mu wytrwałości. Sądze, że w następnym projekcie się to powtórzy, więc go poprostu olewam. W zyciu trzeba próbować, a jak się nie uda, to uderzyć z innej strony. Nie wiem czy kiedyś tworzyłeś jakąś rozbudowaną grę, ale z twoich słów wydaje mi się że nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @Borek - On poprostu chciał Ciebie w jakiś sposób zdenerwować i myślał że postąpisz jak dziecko i będziesz kierował się myślami "Nikt nie będzie mi ubliżał, jeszcze im pokaże ! Zrobię tą Almorę ! Tak !" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi