Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w tym wieku rżnięcie jest jeszcze zakazane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w tym wieku rżnięcie jest jeszcze zakazane :P A ty gnysku tylko o stolarce. Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 W młotku mgły by być też ciekawe przykłady do game makera :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ehh kiedy kolejny numer. Już od pół roku nowego nie wydajecie. Jak chcecie mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wow, ale fajnie, teraz 1 rok ma 6 miesięcy ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Drugi Młotek prawdopodobnie nigdy się nie ukaże, czuję to. Miał być co 2 miesiące, a minęły 3, i co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Za bardzo się ucieszono, myślą, że już pierwszy numer wyszedł. A teraz wszyscy na wakacjach... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Hmmm, trza powiedzieć że bardzo łądne :) . Ładna oprawa graficzna, estetyczność...ale czcionka kurdupelska i prawie g***o widać :P . Ale ok nien arzekam jakoś sie dało przeczytać :P . Artykuły ciekawe... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Crash masz w AReaderze funkcję zoomu <bec> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 etam glupoty gadacie, ukarze sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A może młotek to czasopismo które wychodzi co rok albo pół roku. :P Ale jestem pewien że kiedyś na pewno wyjdzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Przecież większości osób Młotka nawet nie chciało się czytać, więc skąd to zniecierpliwienie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 etam glupoty gadacie, ukarze sie.. I wtedy wszystkich was ukarzę! *szatański rechot* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zresztą, ta czcionką to był największy nie wypał tego numeru bo w KPDF wyglądała strasznie brzydko, w XPDF nie lepiej, a Adobe Reader jest do pupy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Przecież większości osób Młotka nawet nie chciało się czytać, więc skąd to zniecierpliwienie? ;p Mi się chciało przeczytałem do w pół godziny. :sp_ike: Adobe Reader jest do pupy ;p . No nie wiem ma pełno funkcji jednyne co do pupy to to iż chodzi zarąbiście wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Huderlord: ma pełno funkcji i pełną obsługę zabezpieczeń, a taki KPDF czy XPDF pomijają wszystkie zabezpieczenia w pliku PDF :] . Zresztą, nie zauważyłem jeszcze jakiejś funkcji w Adobe Reader, której KPDF by nie miał ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Adobe Reader jest świetny... no byłby gdyby nie jego waga i szybkość. Dlatego też używam Fox Reader'a i czasem polskiego SumatraPDF - najlżejszego, ale i najmniej oferującego czytnika PDF na świecie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ooo 1 raz jestem w tym dziale. Fajna gazetka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zerknąłem: Oto pierwsze uwagi: straszna nieczytelność czcionki! Ktoś chce popatrzeć? proszę bardzo: cytaty na str. 17 - fajny pomysł, ale czy można starsze cytay też wrzucać? jak tak, to proponuję następujące: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...post&p=5137 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1650 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...ost&p=16204 Zapowiedzi i recenzje są oki. Komiks całkiem niezły. Ogółem wszystko się nieźle zapowiada. EDIT: Głupi Korodziku, czytaj łaskawie temat przed wypowiedzeniem się. Jak widzę życie Młotka wisi na włosku (a więc jest to tzw. Młot Damoklesa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 @up: Po 1. uzywaj adobe rader. Po 2. zrób zeby sie dwie wyswietlaly, a nie jedna. (w prawym dolnym rogu.) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 @kasa100: Właśnie ma nieużywać Adobe Reader, bo Patrysław zrobił gazetkę, która tylko pod Adobe Reader jest czytelna, a ma być czytelna pod każdym programem do PDFów i trzeba go męczyć, żeby następny numer był lepiej zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 zrób żeby się dwie wyświetlały, a nie jedna ...Ee, że co? O czym ty mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ...Ee, że co? O czym ty mówisz? Chyba chodzi o dwie strony :P Młotek bardzo fajny. Przeczytałem cały i nawet mi się podoba :) Czekam na kolejny numer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Moim zdaniem, jak się robi pismo, to powinno być czytelne we wszystkich aplikacjach. Ja np. kiedy robię PDF-y ze swojego pisma, to jakoś nie mam problemów z czytelnością tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale na 5 stronie, na drugim screenie jest widoczne, że ktoś pojawił się na gg ;p PDFa przeglądam na Foxit Reader i działa znośnie aczkolwiek trochę przecina. Pierwszy numer wyszedł, a kiedy następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 UP: jest,rudy jest dostępny... aha a co do 2 numeru, to miejmy nadzieję, że się pojawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Pojawi się, spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Coś mi się zdaje, że przez zaginięcie Patrysława premiera trochę się wydłuży... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Spoko, może nawet jeszcze w tym roku będzie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kononowicz zabrał Młotek. Ni będzie. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi