Snake Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja jak miałem test IQ jakieś 4 lata temu to wyszło mi 141 ;x Ciekawe jak jest teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No a ja mam IQ=79, robiłem jak był pierwszy test na TVN parę lat temu :P I co z tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No a ja mam IQ=79, robiłem jak był pierwszy test na TVN parę lat temu :P I co z tego :P Też wtedy właśnie robiłem.Tak źle jednak nie było skoro gnysek miał mniej. Ale to było dawno teraz masz 2x więcej ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 110 na trzezwo 125 po zielsku :P phi. po alkoholu pewnie 150.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mi zawsze jakieś dziwnie duże wyniki wychodziły gdy miałem robione "badania". Zawsze jednak padało stwierdzenie "inteligentny, ale leniwy", cóż. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 "inteligentny, ale leniwy" U mnie to samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zawsze jednak padało stwierdzenie "inteligentny, ale leniwy", cóż. tongue2.gif ... nie ma ideałów _^_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Rozmowy nie na temat wydzielone o tu, patrzcie państwo: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10944 Wątku o IQ już nie chciało mi się przenosić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jakość taka, nie inna (bo wszyscy kochamy komórki). Z okazji świąt mam barrrdzo dobry humor, więc... hyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jak chcecie to usunę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 =o To w twojej-starej.żal.pl widzę smog się unosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 O Nikas widzę że Ty zapalony graficiarz?Choc pewnie tylko piszesz na murze dekolaciem H.W.D.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 UP:nie jestem graficiarzem(jak już coś to CH.W.D.P) UPUP:hahahahha a tak serio to mam remont,a dokładniej powiększany pokój :) i kładzione panele :) dobra,jeszcze jedno: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @UP Nikas: ;O, następnym razem ostrzegaj ;) bo się przestraszyłem! Ps. Jesteś bardzo podobny do mojego kolegi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jakość taka, nie inna (bo wszyscy kochamy komórki). Z okazji świąt mam barrrdzo dobry humor, więc... hyh Ten dobry humor to w jakim sensie? Że udostępniasz zdjęcie czy też mamy okazję podziwiać go na zdjęciu? :huh: @Nikas: Młody lanser w internetsach. Normalne zdjęcie byś zapodał, a nie takie pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 UP:nie jestem graficiarzem(jak już coś to CH.W.D.P) UPUP:hahahahha a tak serio to mam remont,a dokładniej powiększany pokój :) i kładzione panele :) dobra,jeszcze jedno: :lol: Wyglądasz jak przestraszony ziom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus:może zrobię zwykłe,ale chodzi o to żeby były fajne,ale tylko dla koleżanek! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ten dobry humor to w jakim sensie? Że udostępniasz zdjęcie czy też mamy okazję podziwiać go na zdjęciu? :huh: nie chce mi się wnikać, pozostawię to własnej interpretacji, ale ładnie kombinujesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 specjalnie dla ranmy,wyszedłem jak naćpany ćpun xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Wreszcie zdjęcie gdzie normalnie wyglądasz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 czyli brzydko i jak naćpany ćpun?? :P dzięęęęki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nikas ile Ty masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 prawie 14 xd tu wyszedłem do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 prawie 14 xd tu wyszedłem do niczego Nie no sam sex. Lece na ciebie. mrrr mrr :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie no sam sex. Lece na ciebie. mrrr mrr :lol2: nie tylko ty xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 czuję się teraz taki opuszczony <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 *idzie zmacać Nikasa* Oj Gnysek, pyszczek do góry :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 *idzie zmacać Nikasa* Oj Gnysek, pyszczek do góry :D xD Nie, bo mi wtedy oprawki od okularów zasłaniają świat a w niebo patrzeć jak idę to bez sensu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 OK Moje dwie najnowsze fotki :P Ekhm, a więc tak wygląda mój nowy pokój przejęty po siostrze, która ma 7 lat :) Jeszcze nie zdążyłem się urządzić :P Wiecie, te firnaki w kubusie itp. :D W tym pokoju powstaje Almora :P A tutaj ja :D Trochę kacyk męczy, ale ogólnie jest spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Łeeee, żadnego ołtarzyka almory, żadnych projektów na ścianach, puszek po piwie :P Nudy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi