I am Lord Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mieszał kawę z winem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To żeby czuć się troszke bardziej GMCLANowo, wrzucam też swoje zdjęcie. Nie ma tu pedofilów raczej, to noo. usunąłem zdjęcie bo wstyd Oczywiście zrobione w domu, na sofie, bo nie mam życia i nie wychodzę z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Pewnie jedyne co brałeś to kawe piłeś i kozaczysz heh. :) ;) :blink: żyłonine jeszcze prosto ze strzykawki B) @Sutikku: bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jak patrzę na to zdjęcie to sobie myślę, że mógłbym pewnie już mieć 10. letnie dziecko o takim wyglądzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jak tak sobie czasem patrzę na to Wiek: u niektórych i sobie rachuję, że jestem dziesięć lat młodszy i niektórzy stąd mogliby być nawet moim ojcem, to takie ałć. E: No dobra, może nie ojcem, ale rozumiecie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 miażdżąca większość osób tutaj i tak jest mniej więcej w twoim wieku (w tym ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 tak? chyba teraz raczej więcej jest starszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ale osoby najbardziej aktywne mają te 15+. W okolicach 20 tak w sumie. Przynajmniej z moich obserwacji tak wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Raczej ta starsza gwardia jest w wieku 20+, oni faktycznie są najbardziej aktywni, ale na pewno nie są większością. A 15 lat to wciąż okolice twojego wieku. Ja sam mam 18 (a GMClan odkryłem w wieku - sic - 10 lat... kiedy to minęło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 może nie JEST w twoim wieku, ale w twoim wieku zaczynała urzędować na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Co powiedzieć.. 2010.. Ouch. Przepraszam Was za to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ja tam nawet nie przepraszam za 4tk, wiem że to bezcelowe, bo sam sobie jeszcze nie wybaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 4tk był spoko i lubił nutelle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 dobrze, że ja już nawet nie pamiętam hasła do mojego konta z 2007 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 *tips fedora* M'lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Sexy fotojebka sprzed roku. Przyjmuję napiwki w formię fedor i skórzanych płaszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 neckbeard > gimbowąs chyba e: no dobra, też mam neckbeard ale mniejszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 tak sobie właśnie kminiłem, czy lepiej brak zarostu, czy neckbeard, ale neckbeard chociaż ma te zaletę, że może się ogolić, ja sobie brody nie wyrosnę ;_; olzo: Gmclan nie ma elity. Ma za to bandę samotnych pijaków siedzących online przez 3/4 nocy. what now, gmclany B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 no to z nas przegrywy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 kurczę, jeszcze dwa tygodnie temu też bym coś takiego wstawił czułbym się fajny no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Yes was. x-DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 patrzcie jaki jestem hiphopowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 patrzcie jaki jestem hiphopowy O kuhwa myślałem, że wyrośnie z ciebie prawilny pijaczyna i okazjonalny narkoman a nie raperzyna za 10 zł. Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 kręcimy czas honoru, znajdź chella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 pierwszy albo trzeci od prawej co wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 pudło i pudło, nawet nie nagrodę pocieszenia 3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jak to. skonfrontowałem to z twoim foto profilowym i u nikogo innego nie pasuje struktura nosa :< e: spojrzałem jeszcze raz na szybko i mój ostateczny głos to drugi od prawej, patrzyłem na brwi. jak pudło to już się nie bawię. spędziłem stanowczo zbyt dużo czasu na patrzeniu na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 brawo, w nagrodę zostaniesz uwzględniony w mojej nadchodzacej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dobra zajaweczka. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi