I am Żyd and Lewak Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Strzelam z miejscowości Strzaliny xD Chyba korzystam z Interneta Explorera bo ktoś mi tu mówi że jest jeszcze na wakacjach? Przecie żaden student by nie jechałby spoza miasta zwiedzać w ostatnim miesiącu. Chyba że to przeszłe zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Because reasons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 trzymajcie mnie, on nie może być aż tak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Fotel powiedziałem przecież że to była wyprawa na urodziny siostry - jednodniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 trzymajcie mnie, on nie może być aż tak głupiPan nie załapał dżołka :< I jeszcze mówi coś a sam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 mnie też tu dawno nie było, tinychatowy 4latek pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Byłeś dwie strony temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 wiem, wiem, sory, ale musiałem czekać aż Nikas wrzuci żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Chell sugeruje że dawno nie było Twojego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Aleś smaka narobił. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wezmę zgrzewkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 nerdy na WGK (na środku maksimal, a po prawej wosk, po lewej teammate maksimola) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pog( r )adajmy. Bardzo fajna i przytulna impreza. Będę gościł częściej. Jeżeli jest w waszym mieście to zainteresujcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 byłem w krakowie i było mega słabo wchodzę, a tam 4 piwa na 20 osób siedzących przy stolikach ;___; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 My w pewnym momencie mieliśmy tak rewelacyjną dyskusję że aż szef lokalu się do niej włączył. Najbardziej bekowe było to że spotkałem typa który kiedyś do mnie pisał przez net. Po trzech jego zdaniach domyśliłem się kto to jest, a przez godzinę dyskusji ja nie zdradziłem kim jestem, aż w końcu się domyślił jak zapytałem "To w BlackMoon Design ciągle piszą we Flashu?" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Kupuję ten nowy Secret Service, a tam: #lans A najlepsze, że nie pamiętam, żeby ktoś nam takie foto robił. Zresztą po mordzie widać, że ogólnie trochę nie ogarniałem. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 meet.js Gdańsk. Ten w zielonej koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Sam McDonalds :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Bagniak sory że pytam ale jak nauczyć się takiego akcentu anglojezyczneko jaki ty masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 weź o siebie trochę zadbaj, bo wyglądasz fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 wlosy chociaz zetnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Daj spokój człowiekowi. Każdy wygląda inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Każdy też może się ogarnąć i o siebie zadbać dużo nie trzeba, zrzucić wagi trochę i już by było spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Każdy też może się ogarnąć i o siebie zadbać dużo nie trzeba, zrzucić wagi trochę i już by było spoko Chudzielcowi łatwo powiedzieć "zrzuć wagę". ;) Nie ma czasu i się nie chce. Żeby zrzucić wagę, trzeba trochę czasu poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 kiedyś przecież chudy byłeś :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ja mam odwrotny problem, mianowicie jestem za chudy i za nic nie mogę przytyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Hry hry hry, mimo jedzenia niezdrowych rzeczy trzymam wagę przy 68, ponadto jem bardzo dużo. Metabolizm FTW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ooo ja mam to samo! A jem codziennie dwa obiady, w pracy i w domu, takie same jak reszta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi