Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 najlepiej sie nie golić, bo i tak nic nie rośnie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Rośnie, rośnie. A golić się trzeba, jeśli się nie chce wyglądać jak jaskiniowiec. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mi broda nie rośnie, smuteczeg :( a chciałbym ją mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ditto, dłuższa niż 3 cm mi nie urośnie. :( Ale w miarę dobrze mi w takiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I tak masz lepiej bo ja za 2 miesiące mam 24 lata a jedyne co widać to parę włosków koziej bródki którą ścinam bo ujowo wygląda xD Czasami się zastanawiam czy to przypadkiem nie jest przez to że jestem masakrycznie chudy. Bo zauważyłem wśród moich kumpli że im są ciężsi tym gęściejsza broda im rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 o to się nie bój, znam jednego tęgiego z 5 łoniakami na krzyż na brodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 o to się nie bój, znam jednego tęgiego z 5 łoniakami na krzyż na brodzie Wiesz, w gimnazjum to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 a wśród 23-latków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja tam powoli lece w buszmena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 I tak masz lepiej bo ja za 2 miesiące mam 24 lata a jedyne co widać to parę włosków koziej bródki którą ścinam bo ujowo wygląda xD Czasami się zastanawiam czy to przypadkiem nie jest przez to że jestem masakrycznie chudy. Bo zauważyłem wśród moich kumpli że im są ciężsi tym gęściejsza broda im rośnie. :brofist: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://static4.wikia.nocookie.net/__cb2009...as_%28SA%29.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 >pozbądź się kuca, krok do wygrywu >mimo to noś kucowskie opaski Ach, kuce, kuce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Daj mu czas ogarnąć przyzwyczajenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 nie, nie, nie, wy nie rozumiecie :( ja tu jestem z varrios los aztecas, opaskę max raz w życiu miałem na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zdjęcie świeżutkie, przed chwilą robione ch[CENZURA]ową kamerką o rozdzielczości 0,3 mpx A tu zdjęcie do dowodu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Norwegia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 albo I want it that way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autoportret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Włosy na jajkach też wam nie rosną? Dzieciaki... ja żeby nie mieć zarostu musiałbym się golić co 3 dzień, a po miesiącu bym chyba wyglądał jak Stallman! Biedne kuce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zdjęcie świeżutkie, przed chwilą robione ch[CENZURA]ową kamerką o rozdzielczości 0,3 mpx A tu zdjęcie do dowodu: Zaraz, Ty przypadkiem nie byłeś Tuxmanem? o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zaraz, Ty przypadkiem nie byłeś Tuxmanem? o.o Tak, byłem. I co? Sam czytam swoje stare posty i się śmieję :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spytałem wyłącznie dlatego, że twarz wydała mi się znajoma ;). Nie martw się, też śmieję się ze swoich starych postów :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 wy o odwilży kuców, a ja sie zimą przeobrażam w niedźwiedzia. Gole sie na zero czy na milimetr na mordzie i głowie gdzieś w sierpniu, a potem rośnie równo i tu i tu. Siara Siarzeski style (bo włosy trzeba nieraz skrócić żeby nie było kasku) :thumbsup: opierdole sie jak bedzie cieplo ale jak kiedys mialem dredziszcza i scialem to wiem ze juz nie bede mial dreadlonów na woodstock bym sobie zrobił staropolskie wąsiska ale nie wiem czy wytrzymam takie zapuszczanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 na woodstock bym sobie zrobił staropolskie wąsiska ale nie wiem czy wytrzymam takie zapuszczanieMówiłbym na ciebie "wujku Arku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opuścił studia żeby wstrzykiwał marichnanem dożylnie. ;_; przegryw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 fstszykuje żyłonine dożylnie wygryw B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pienknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nikas w cuku się znalazł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 W jakim cuku? :P Cugu? To zdjęcie było zrobione po tym jak się przebudziłem, trzeźwiutki tutaj byłem lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi