Marmot Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tylko, że w Twoim wieku to raczej normalne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Capo 16 lat i 192cm? Czym oni cię karmili? Lol ja wyższy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Capo 16 lat i 192cm? Czym oni cię karmili? też się zastanawiam, jestem najwyższy w swojej rodzinie, szkole i prawdopodobnie całej parafii - patrząc na tych którzy chodzą do kościoła :D Lol ja wyższy muszę zacząć się bardziej prostować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 To ja mam 167cm i ważę... za dużo. 70kg lol Kolega z klasy ma 178cm i jest o pół kilo cięższy : O A najniższy kolega z klasy waży 37kg i ma 149cm ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 168 i 66.6kg! figura supermodelki ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jezu, bedziom, ich wystarczy chyba klepnąc po plecach żeby padli i na ziemię? Nie rozumiem chłopakow poniżej 65kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ja też mam 192 lol, ale ważę 84kg xd jestem chudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ale masz dluga szyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jezu, bedziom, ich wystarczy chyba klepnąc po plecach żeby padli i na ziemię? Nie rozumiem chłopakow poniżej 65kilo No powiedz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Capo, czemu chcesz klepać dwunastoletnich chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 trudne dzieciństwo :D @Crack: jesteś chudy przy 192cm i 84kg? O.o jestem prawie identyczny, może mam kilka kilo więcej ale nie przekraczam 90 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja mam 183 cm/ 69kg/ 18cm, mój pies ma na imię Vaquez, a na obiad jadłem kurczaka z ryżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Z wzwodem czy bez? No i chyba rzadko tego kurczaka z ryżem jesz, skoro taka masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 wierzę że chodziło o długosc włosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jem go bardzo często i dużo, ale mój organizm chyba go nawet nie trawi przed wydaleniem, bo dosyć wolno mi idzie przybieranie na masie. Oczywiście długość włosów we wzwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Członka się mierzy tylko przy wzwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 TAKIE TAM Z ZIOMECZKAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Też chce takiego skilla w fotomontażach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To niestety nie fotomontaż i w dodatku zapisałem się do młodzieżówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Brawo, popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Fajne zdjęcie, ja też popieram decyzję twą :D Sam bym wstąpił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Zdjęcie z przyszłym władcą Cesarstwa Polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 CrackGM, czy ty nie grasz w koszykówkę przypadkiem? Zdaje mi się że widziałem cię na jednym z meczów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 nie widzę który to Flak, ale props dożywotni za Korwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Flak to ten na nasze lewo od JKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 z tej perspektywy nie przypomina już hitlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 To niestety nie fotomontaż i w dodatku zapisałem się do młodzieżówki . On mówił o braku monobrwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 On mówił o braku monobrwi W końcu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 JKM jaki by nie był, spotkanie z nim to zawsze zaszczyt :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A jaki jest, i czy się z nim spotkałeś kiedykolwiek? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi