Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jedno słowo a jak zmienia znaczenie :D zrobisz karierę na demotywatorach -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wkutwia mnie taka postawa. Nie masz się czym chwalić :P . zrobisz karierę na demotywatorach -.- Hahaha xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie wiem jak wy, ale ja wciąż mam taką jazdę i robię to nie dla zer nie dla gwiazdek Najważniejsze to szacunek publiki, mistrz teorii? Nie, uczeń praktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie wiem jak wy, ale ja wciąż mam taką jazdę i robię to nie dla zer nie dla gwiazdek Najważniejsze to szacunek publiki, mistrz teorii? Nie, uczeń praktyki Dowiedz się ziom, co to rymy podwójne Jak nie to won, bo te twoje są ch**ne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tak, Molesta jest słaba i nigdy tego nie ukrywałem :P . Jedyny rym potrójny Włodiego chyba, zresztą, mistrzowski ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Bez urazy ale wydaje mi się że masz glowę za dużą :I Ale pewnie się tylko tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Show us your genitals. genitals. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A ty masz za długą ignis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Bez urazy ale wydaje mi się że masz glowę za dużą :I Ale pewnie się tylko tak wydaje. no i? Za dużą do czego? Żeby żyć? :P @gnysek: fajne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jestem najlepszym dowodem na to że pojęcie "za duża głowa" jest błędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 fajna ławeczka, ładne te oparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi też się wydaje, że ciało masz takie jakby... nieproporcjonalne? : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Fajne foto, btw. budynki w tle wyglądają jak doklejone w Photoshopie o.O . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 to już nie ten sam :gnysek: gdzie to było robione? wygląda jak jakieś zabytkowe miasteczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W Dundee, gdzie teraz mieszkam, na podwórku firmowego mieszkania YoYoGames. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kuhfa bąki wy jedne to tylko moje skromne zdanie a się czepiacie, foch :P Nie no. Tak serio to przystojnyś waść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ale mój Bedziu najsłodszy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ha. To kiedy nastepny zlot GMclanowiczow? Zobaczyl bym wrescie niektore z waszych mord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Istnieje niezerowe prawdopodobieństwo, że coś będzie na 10 urodziny GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 róbcie zdjęcia będzie beka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 o kutwa, gnysek - jakiś Ty się chudy zrobił :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 imo na ztg był chudszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jestem jedynym polakiem który w UK nie tyje ;) No tak już mam, że niestety nie mogę przytyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie jedynym, nie jedynym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 chciałbym mieć ten problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipq Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 :) My foto, with me and granny's two dogs(in village): http://upload.zipek.cz/ipq/DSC_0113.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 the bigger dog is awesome :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Both are great. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi