PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ta na gorze? Ekhm, chyba lepsza jest ta z grzywka co lezy (ale nie ten przedzial wiekowy) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Po prostu bez gustowie ;) . Te dziewczyny przypominają mi moje koleżanki ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie no co ty PsichiX, ja tez bym wolal ta na gorze. PS. Wszyscy patrza na dziewczyny, nikt na Nikasa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja to powiedzialem z nutka ironii. Osobiscie znam taka ktora jest o niebo piekniejsza, niestety foty nie dam (z przyczyn czysto oczywistych - nie chce ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 E tam ta w czerwonym co sie skryła lepsza :D Ale popieram PsichiXa - też znam ładniejsze ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No fakt, ta w czerwonym lepsza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ta u góry fajna ... xDD Ale też znam ładniejsze... xd P.S. Może jeszcze założyć oddzielny temat apropos fotki Nikasa... xPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie znacie sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Racja Gnysek, jak studniowka to sie nie wybrzydza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 oj bo zaraz wam dam fotki moich kolezanek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dawaj dawaj, wraz z numerami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dawaj ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 teraz pewnie najlepsze zostawia dla siebie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Marek S. Taaa xD Pokaże nam takie, że tak powiem z trzeciej ręki... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie, pewnie zaraz się rozmyśli i nam nic nie pokażę. Ach gnysiu ty byś wszystko chciał dla siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 gnysek jak masz jakieś koleżanki po 30 to dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ale nie wiem czy zauważyliście, ale Nikas powiedział, że jest w czerwonej bluzce. Zobaczcie, że w czerwonej bluzce jest ta fajna dziewczyna :) . Czyli Nikas jest dziewczyną, a ten menel w niebiesko-czerwonej bluzie co myśleliście że to Nikas, to nie Nikas. Poza tym, ja bym brał tą brunetkę na dole, fajniejsza od tych dwóch pozostałych :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że koleżanki na google images nie wygooglają tego, bo zginę, ale ok :P Macie dwa dni na oglądanie potem usunę dla bezpieczeństwa :P Nie wiem jaki macie gust, to dam dwie panie :P Co mnie z którą łączy i dlaczego nie powiem, ale powiem, że wybrał bym pierwszą :P Bo nie wygląd najważniejszy [zdjecia zgodnie z obietnicą usunięte, co by nie zgooglowały się :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Eee.. za stare jak dla mnie :P daj jakieś < 19 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Heh, powiem tak: o gustach sie nie dyskutuje, ale rozummiem ze to w koncu nie wyglad sie liczy, co popieram, ale jak juz sie lowi rybke, to wolalbym zlota nisz szczupaka (nie zrozumcie mnie zle, bo nie chcem ich obrazic). Tak ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Łe, nie w moim typie i za stare ;p . Daj jakieś +/- 16 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 pierwsza ma 16, druga 18 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Hmmm ta druga lepsza ^^ - kurde dałbym fotki moich koleżanek ze starej klasy ale nie mam żadnych... O - zróbmy nowy temat - "foty naszych koleżanek" - i tam bedziemy dyskutować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 jak dla mnie to druga ma z 23 lata, w takim razie przerzucam się na 13 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 serio? :0 pierwsza serio na tyle wyglada, ale drugiej dalbym jakies 21, nie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Phi, ja bym wam nawet fotki swojej dziewczyny nie dał, a co dopiero koleżanek :] . Chyba, że wy macie jakieś fajne do pokazania i się nie boicie zrobienia tego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Buuu nawet marmot ma dziewczynę, a ja nie ;( smutno mi się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie łam się ja też jestem sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 "Aniołki Gnysia"... Jedynka zdecydowanie lepsza. :3 Możesz jej przekazać. ;D Up: A po cóż Wam dziewczyny? To komp już nie wystarcza?! ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Yoda otóż to :D ja mam tylko franka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi