Morro Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :o ! Jak to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nawet nie chce mi się gimpa odpalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nawet nie chce mi się gimpa odpalać. FTFY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No każdą romantyczną chwilę popsiują ;P ej, tak w ogóle, tonieźle mi w brodzie, zacznę zapuszczać, taniej na kosmetyczce będzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pracujcie, pracujcie nad nowym pokoleniem polskiego game devu. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Japanswatka. Aż się zachłysnęłam. Nie jestem pewna czy chciałabym powiększać i tak już dość spore Wasze grono... Choć jesteście wspaniali, to naprawdę starczy Was... Ale jak patrzę na tą przeróbkę, to po raz kolejny odkrywam oczywistą prawdę, jak niesamowicie jest oświetlona ludzka twarz - niby odnotowujemy, że ma jednego koloru, z lekką różnicą, w końcu oświetlenie jest dość jednolite, a tu po przeklejeniu wychodzi cała prawda - te odcienie są tak skrajnie różne. Jak z tym takim złudzeniem co był sześcian i rzucał cień na szachownicę. Zawsze takie rzeczy mnie zaskakują, a w sumie nie powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ale jak patrzę na tą przeróbkę, to po raz kolejny odkrywam oczywistą prawdę, jak niesamowicie jest oświetlona ludzka twarz - niby odnotowujemy, że ma jednego koloru, z lekką różnicą, w końcu oświetlenie jest dość jednolite, a tu po przeklejeniu wychodzi cała prawda - te odcienie są tak skrajnie różne. Jak z tym takim złudzeniem co był sześcian i rzucał cień na szachownicę. Zawsze takie rzeczy mnie zaskakują, a w sumie nie powinny. ######sta próba odejścia od głównego tematu! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No ale prawda miałem problem czy odwracać wasze twarze żeby perspektywa pasowała, czy nie odwracać żeby cienie pasowały. I wybrałem to 1. Problemu by nie było gdybyście obaj się patrzyli w tą samą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 oboje chyba, a nie obaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zapodaję oryginalne foto z uploadera threefa, bo cwaniak usunął: Kliken Sie bitte hier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To zmierza w złą stronę... Jak ja się cieszę, że Wasze możliwości graficzne są ograniczone...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Spoko grafika, nikogo nie dotyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To zmierza w złą stronę... Jak ja się cieszę, że Wasze możliwości graficzne są ograniczone...:D To zmierza w bardzo złą stronę! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 i ten błysk w oku Threefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znajomi mnie nienawidzą, trudno dorastać w gimbazie będąc mieszkańcem wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Very adorable Kiełbasa. <3 Cóż, przychylności sobie tym nie przysporzyłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 EDIT: Ups nie przeczytałem zasad. Zwykle mam bardziej zgniłą fryzure. Ktoś się pyta dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Spoko grafika, nikogo nie dotyka! , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kliknij a na twój dom spadnie wielki, źle użyty przecinek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 EDIT: Ups nie przeczytałem zasad. Zwykle mam bardziej zgniłą fryzure. Ktoś się pyta dlaczego? nigdy nie widziałem sensu we wstawianiu tych przeróbek siebie z SP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ^.^ A ja widzę. Nie możecie mnie sparodiować. Lecz, drudzy w internecie widzieliście jak wyglądam (mniej więcej). A pierwsi co mnie widzieli to skasowałem konto dla zachowania anonimowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Królestwo za koszulkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 co masz na prawym uchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Słuchawka bezprzewodową czy jak to tam zwą Królestwo za koszulkę! Dzięki sam robiłem, niestety trochę krzywo wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 na przyszly pyrkon przychodze przebrany za screamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Łapcie przystojniaka z opuszczonych katakumb: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Gdzie? Wohin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Warszawa, Dolina Służewiecka, Kościół św. Katarzyny. Wejście do katakumb jest m/w tu: 52.172941,21.044952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Niektórzy już widzieli na fb, no ale co mi tam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi