Phoenix Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 offowy Sernat i jego lewicowe poglądy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kolejna strona z postami po 350+ znaków o niczym, weźcie zamknijcie mordy lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kolejna strona z postami po 350+ znaków o niczym, weźcie zamknijcie mordy lekko dobrze, że uspokoiłeś towarzystwo jak już cisza jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A ja jestem szczęśliwy że zawsze mamy jakąś opozycję. Cóż, szkoda, że mnie tak odbierasz :P . offowy Sernat i jego lewicowe poglądy. :rolleyes: "Jestem Arek i mam 19 lat. Z poglądów libertarianin, trochę konserwatysta" Duma mnie rozpiera, gdy tak sobie o mnie wciąż dyskutujecie : ) . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Oświadczam, że każda następna osoba, która napisze post nie na temat dostanie ode mnie tygodniową blokadę konta. Nie będzie litości. A teraz moje zdjęcie z Cezikiem. Cezika chyba większość kojarzy. (A Czesław Mozil postawił mi piwo.) :) EDIT: Ach, macie jeszcze mały bonus pod tytułem "Moderatorskie akty wandalizmu, czyli co Platyna robi po pijaku": https://gmclan.org/up348_5_2012_05_14_00_05_30.html https://gmclan.org/up348_5_2012_04_05_23_25_10.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 taa z tymi szklaneczkami to każdy kombinuje po kilku głębszych. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Brawo, Platek :) Gdzie to zostało zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Brawo, Platek :) Gdzie to zostało zrobione? Kiedy przerażająca rzesza, mrocznych aż po czubki ich brudnych palców, metalowców zwaliła się do Warszawy na Sonisphere Festival by zobaczyć ich ukochanych Czterech Jeźdźców Apokalipsy na scenie, nieliczna grupka ludzi udała się w całkowicie przeciwnym kierunku na zakamarki dzikiego warszawskiego Ursynowa by usiąść w spokojnym, niedużym, a przytulnym pubie przy kuflu dobregoi piwa i posłuchać za niewielką cenę Kameralnego Aktu Solowego człowieka znanego powszechnie jako Cezik. :) I powiem szczerze, że w najmniejszym stopniu nie szkoda mi Metallici. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Cezika nie kojarze ale wyglada jak Hawkeye a Avengersow D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Cezika nie kojarze ale wyglada jak Hawkeye a Avengersow D: Umrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ursynów... Hmm... Tam do szkoły chodzę. A codo Metallici, to znajoma mojej mamy pisała na FB, że na cały Stary Żoliborz słychać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 I powiem szczerze, że w najmniejszym stopniu nie szkoda mi Metallici. ;) Pewnie jakbym nie pojechał, też bym tak powiedział. Jednak w końcu dałem się przekonać żeby pojechać i twierdzę, że w najmniejszym stopniu nie szkoda mi wydanej kasy na to :) . (mimo, że generalnie cały festiwal był dużo gorszy od zeszłorocznego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Pewnie jakbym nie pojechał, też bym tak powiedział. Jednak w końcu dałem się przekonać żeby pojechać i twierdzę, że w najmniejszym stopniu nie szkoda mi wydanej kasy na to smile.gif . (mimo, że generalnie cały festiwal był dużo gorszy od zeszłorocznego) Byłem 2 lata temu na Metallice. :P Też by mi nie było szkoda wydanej kasy jakbym poszedł, ale koncert Cezika był niesamowicie udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 chciałem wstawić tu to zdjęcie bedzioma kilka dni temu, nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 o bidon schudłeś o połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 oraz 18-stkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 @Capo - hmm.. ciekawe. @Chell - podobno taki wiek, że jak się rośnie itd, to się człowiek wyciąga. @up - imo dziewczyna na 2. zdjęciu wygląda jak zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Phoenix to facet z tego co wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Drugie zdjęcie po prawej stronie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Chyba widziałem kotecka. Edit: tak, ja naprawde widziałem kotecka... Hello Kitty kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 prezent do pokrowca na pałeczki perkusyjne ^^. Bedziom, koleżanka na drugim zdjęciu nie wygląda jak zombie, chociażby dlatego, że jej w całości nie widać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Z Wawy :) Jak dostanę zdjęcia od kumpla to inne wrzucę, bo na swoim mam tylko 2 ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ze tak spytam... ktory to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Smycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Mamed Khalidov Ale spodnie to fajne masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wycieczka w piątek? Też chcę :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wycieczka w piątek? Też chcę :c W czwartek - piątek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Gdybym wstawił zdjęcie jam to bym odstraszył useruw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ortografią i gramatyką też odstraszasz. Wstawiaj, nie krępuj się! Nawet mnie tu widziano, a userzy dalej dochodzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (O mnie nie wspominając. Dobrze że dodaję raz na ruski rok nowe zdjęcia. :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi