Caporegime Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 to samona odwrót, ale w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Anty: Metabolizm można regulować na wiele sposobów. Najbardziej przyjaznym dla ludzi jest po prostu ograniczenie lub też zwiększenie liczby posiłków dziennie (np. 4 duże zamiast 6 małych). W dodatku każdy kto narzeka na to, że dużo je i nie przybiera na masie, prawie zawsze jest w błędzie (chyba, że jakieś wrodzone schorzenie), bo gdy podlicza się liczbę kalorii zawartych w dziennej diecie takich ludzi, wychodzi czasem nawet 2 razy mniej niż u mnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To powiedz co takiego jesz że jesteś normalny i ile. Bo ja zawsze byłem chudy i żadne żarcie nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Uch. A ja na prawdę dużo jem. I niezdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Co to za kalesony nad wami wiszą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kalesony? :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To powiedz co takiego jesz że jesteś normalny i ile. Bo ja zawsze byłem chudy i żadne żarcie nie pomaga. Ostatnio zwykła dieta wegetariańska, wiadomo, raz na jakiś czas mięso się zje, ale staram się unikać. Coraz mniej białka z oczywistego powodu. Ze względu na to, iż problemów z masą nie mam i mi jej nie brakuje jakoś specjalnie, a siłkę niedawno odstawiłem, jem to, co mi się podoba :) . 5 posiłków dziennie zazwyczaj. Ponad 3 litry wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kalesony? :I Różowe nogawki... no nie wiem własnie, dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nie widzę... A nie! Widzę. Nad tym oknem wisi bluza pewnej drogiej, mej przyjaciółki ale co ona tam robi- długo by opowiadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tłumacz się, tłumacz. Chętnie posłuchamy! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jednej kalesony kradniesz, z drugą zdjęcia robisz, z Michem po nocach sam wiesz co... Oj, nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tłumacz się, tłumacz. Chętnie posłuchamy! :P Nie, nie posłuchamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Faktycznie, różowe kalesony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Bo sie zasłaniasz :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 chodziło mu o to, ze niezasłonięty jesteś brzydki. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 NO WOW, SAM TO NAPISAŁEM IRONICZNIE I CHODZIŁO MI O TO SAMO Z KIM JA TU SIEDZĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 wiem, mam problemy z wyczuwaniem ironii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ok ok panie Ferrari już się tłumaczę :) Bo robimy płytę upamiętniającą dzieje naszej klasy i są materiały potrzebne- zdjęcia itp. Tak więc pewna ma droga przyjaciółka postanowiła sfotografować jedną z klasowych par a że nie chciało nam się dupy ruszyć do ciemniejszego miejsca postanowiła zasłonić czymś to okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 i akurat miala przy sobie rozowe kalesony i Micha w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 i akurat miala przy sobie rozowe kalesony i Micha w tle? Wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 oke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Capo prezidento, wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Koprobo. Co do zdjęcia Ignisa, to ja dalej nie wiem który to Ignis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Posiadacz loków. Capo prezidento, wiadomo. Skąś cię znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Posiadacz loków. Skąś cię znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 bardziej by pasowało do tego kolesia po prawej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 "koleś po prawej" się w grobie przewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Miałen wrzucić zdjęcie z rajdu harcerskiego gdzie na berecie zamiast lilijki mam gwiazdkę ala Che, ale nie znalazłem takiego którego sam bym się nie bał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Czyli jesteś z ZHPu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi