Ignis Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Wiem, wiem. Temat nie o cytatach ale tak na chwilę zboczę z i tak panującego tu off topu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 @ Ignis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 AFFIRMATIVE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Proszę bez czegoś takiego bo w porównaniu do dwóch ostatnich stron mój post nie miał w sobie ani trochę off topu. A jeżeli dla was pieprzenie o nazwach miejscowości ma wiele wspólnego ze zdjęciami to życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 @ Ignis To jest kurwa over, a nie roger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Na prawdę. Nie byłem świadom jak niskiego poziomu może być osoba pełnoletnia. Zawiodłem się. Żegnaj. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie byłem świadom jak niskiego poziomu może być osoba pełnoletnia. A jak niskiego może być 16-latek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Lol Gdzie jest ten kot na trzech kołach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ja pie**ole. Nie spamujcie. Macie tu swoje ryje pokazywać tak brzydkie jak ten o: Wazzup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ile ty Bagno jeszcze kont założysz? Edit: Pierwej, to się zapytam czy do mnie to kierowałeś, tą wypowiedź. Po drugie, jeśli tak, to jakim prawem ty mnie do Bagna porównujesz, jak jesteś tu tak krótko, że ledwo co o nim plotki słyszałeś? Bagno wygląd inaczej. I nie ma gitary. Pytanie drugie przyjmuje założenie, które sprawia, iż pierwsze staje się pytaniem retorycznym, co w tym wypadku nie ma żadnego sensu. To po pierwsze. Po drugie: GMClan przeglądam tyle, ile korzystam z GMa. Czyli gdzieś od końca roku 2006. Ale sprawa opóźnienia w założeniu przeze mnie konta była poruszana wiele razy, nie widzę też zbytnio potrzeby, aby do niej wracać. Po trzecie: Twoje poczucie humoru sięga dna, jeśli się tak bulwersujesz z byle powodu, no i po czwarte: Wstydzisz się czegoś, że wysyłasz to do mnie na PM? Nie jest to żaden offtopic, w temacie zamieszcza się fotki i komentuje. A że od lat ma żartobliwy charakter to wie chyba każdy. Masz naprawdę ciężki charakter, jeśli robisz z takiego g***a aferę. I jedzie hipokryzją, jeśli piszesz o swoim "ryju", że jest "brzydki", a z drugiej strony taka drobnostka wywołuje u ciebie nieopisaną frustrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Traylor cośtam Latuner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Bagno ma takie fajne dłuuugie włooossy :D MagnusArias to nie Bagno (btw. skąd ta teoria? o.O), ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 http://www.google.pl/search?gcx=w&q=ba...599&bih=779 Bagniak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 @up i co poczułeś się teraz spełniony czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja ASG? kurde, pograłbym sobie ale samemu sie nie chce iść, a kumple nie chcą się dać zaangażować :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wbijaj do Kostrzyna WLKP, tam mamy grupkę zapaleńców (harcerzy : D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja ten w lewym dolnym rogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja też dawno nie dawałem fotek więc jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja ostatnio nie łapałem gołębi to nie mam co wrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 lolik oczywiscie fota z imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 z jakiej imprezy ? xD EDIT - jestem w szkolnym kole teatralnym, a te foto to nasza próba u mnie w domu, nic nie było pite, a moja mina świadczyła o tym że mam już dość tej próby xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 widze, że kolega na jebanezie pyka. Czego akurat ona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 coś ci z nosa wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 widze, że kolega na jebanezie pyka. Czego akurat ona? słucham ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ogarniaj. To nie do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 lolik schudłeś hehe EDIT: o, jeszcze tutaj dobrze wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 tu też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 hakerzy fejsbukowi no akurat ładnie a chciałem być taki tajemniczy, wiesz co :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi