Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kurde, w poprzedniej chacie miałem plakat całego miasta "Alebra" z Almory. Plakat miał rozmiary 1,4metra x 1 metr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @Gnysek żadnych projektów na ścianach, puszek po piwie Nie czytałeś dokładnie: Ekhm, a więc tak wygląda mój nowy pokój przejęty po siostrze, która ma 7 latHint, Borek miał wczesniej inny pokój. :P EDIT: Borek mnie już uprzedził. EDIT 2: Spójrzcie na te szałowe naklejki na szafce. :) EDIT 3: Symfonia to stoi, a mojej książki o .NET nie widzę. Weź ją postaw obok, żebym wiedział, że jej nie spaliłeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A daj spokój z tymi naklejkami, będę musiał jakiegoś chemicznego preparatu użyć, bo za cholerę nie chcą się odkleić :D EDIT 3: Nie widzę tam mojej książki o .NET, a Symfonia to stoi. Na pierwszym zdjęciu jest, na drugim nie widać, bo jest w innym miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To, że ma nowy pokój nie znaczy, że nie mógł w nim już nabałaganić, skoro miał czas kompa przenieść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To, że ma nowy pokój nie znaczy, że nie mógł w nim już nabałaganić, skoro miał czas kompa przenieść :P Są lepsze rzeczy do roboty od bałaganienia :D Po drugie dupa jakby miała siedzieć w bałaganie to by mnie pogoniła :P A tak przynajmniej lubi moje firnaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ten obraz w drugim na prawym górnym to co to jest? Jezus? ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To raczej nie jest Jezus, bo na pierwszym zdjęciu też jest ten obraz i widać piersi ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ten obraz w drugim na prawym górnym to co to jest? Jezus? ;=/ No wiesz co... <_< Kurde Jezus... :lol2: - wymyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 O, nawet nie zauważyłem tego zdjęcia. Borek, nie było lepszego miejsca tylko musiałeś powiesić za pudełkami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tymczasowo może tam być :P Nie ma sensu dziur w ścianach robić na razie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Swoją drogą jak kogoś ciekawi kto to jest, to mogę mu zdradzić... ale za 20zł przelewem na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A daj spokój z tymi naklejkami, będę musiał jakiegoś chemicznego preparatu użyć, bo za cholerę nie chcą się odkleić :D Kup okleinę i po sprawie :P Bo pomalowanie niestety nic nie da, bo nierówności pozostaną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Pewnie dziewczyna Borka i juz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Swoją drogą jak kogoś ciekawi kto to jest, to mogę mu zdradzić... ale za 20zł przelewem na konto. hmmm nie mow nie mow sam zgadne... skoro nie jezus to może maria albo magdalena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @Nikas: I tak ja zawsze bardziej naćpany na zdjęciach wychodzę. A przynajmniej zazwyczaj... ^^ @topic: Borek, fajny pokój. Tylko brakuje mi na ścianach plakatów, artów i kawałków kodu Almy (lol)... xD Oczywiście rozumiem, że masz nowy pokój etc... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mój, tym razem totalnie skrzywiony, ryj: Lewe ucho odpadło 2 minuty później :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 OK Moje dwie najnowsze fotki :P Ekhm, a więc tak wygląda mój nowy pokój przejęty po siostrze, która ma 7 lat :) Jeszcze nie zdążyłem się urządzić :P Wiecie, te firnaki w kubusie itp. :D W tym pokoju powstaje Almora :P A tutaj ja :D Trochę kacyk męczy, ale ogólnie jest spoko :) dawaj ten mikrofon co jest na biurku :sp_ike: potrzebny mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kurde pożyczyłbym, ale mi też potrzebny do Almory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja też mam gdzieś jakiś większy mikrofon, kwadraciak stereofoniczny, ale coś przerywa, więc muszę dać starszemu by w końcu naprawił i zobaczy się czy to dobry sprzęt czy kij wie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Z takim debilem napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Fajny podkoszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sly wszystkie twoje fotki musisz miec z tym fagasem?Ciekawe jak wyglądasz na zdjęciu do dowodu. @Pawcio nie podoba się coś to wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sam wypad ty mi nie rozkazuj bo z tą stroną zrobie to samo co z www.vip-warez.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sam wypad ty mi nie rozkazuj bo z tą stroną zrobie to samo co z www.vip-warez.orgNie rozśmieszaj mnie, dzieciaczku. =) Warn za obrażanie innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 To zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Wali mnie to przeczytaj posta wyżej że sam zaczął co za **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Przecie nie o tym mówię. Z takim debilem napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Heh mi chodziło oto chodziło mi oto: "@Pawcio nie podoba się coś to wypad." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Taki mocny, to shakuj gmclan ;p I nie wyzywaj innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi