Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Panie i Panowie, mam przyjemność gościć Was na 10. Community Awards! W tę okrągłą edycję użytkownicy staną w szranki w następujących kategoriach: Gra roku Demo roku Zapowiedź roku Artykuł / Tutorial / Silnik roku Screen / Film / GIF roku Użytkownik roku Cytat roku Zgłaszajcie swoje typy do poszczególnych kategorii do 18.01, g. 23:59. Powodzenia wszystkim. Community Awards 2018 - start! Korodzik, ANtY, gnysek i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 To ja zgłaszam @Chell w kategorii użytkownik roku za zorganizowanie CA2017 Edit: wtf, jest jeszcze drugi @CheII ? szpaq99 i Chell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 stawiam, że albo jakieś multikonto z okazji bana, albo zabawy Woja to ode mnie: Gra roku - Wojzax - Ships Unite Artykuł / Tutorial / Silnik roku - Gnysek - Maskowana tekstura Nirvan - Hybrid Procedural Animation Rigs Nirvan - Procedural look at animation Screen / Film / GIF roku - Nikas - 18+ Namiętny pocałunek [direct] Czołg Krymski - Hestia [direct] Nikas - 18+ Kobiece pepperoni [direct] Wojzax - Kołogłowie [direct] Penguin - Pożar [direct] Wojzax - Zew przestworzy [direct] Czołg Krymski - Parkowanie prostopadłe (#3) [direct] Cytat roku - Wojo - [url] Dnia 8/18/2018 o 20:16, Wojzax napisał: super tajny projekt Dnia 8/18/2018 o 21:58, Wojo napisał: Wybacz wojzax ale mi się to nie podoba. Chyba, że ci ludzie pochodzą z jakiejś gry o symulatorze bezdomnych. Serio, pod moim blokiem są podobnie wyglądający ludzie. Gnysek - [url] Dnia 2/1/2018 o 18:29, PsichiX napisał: a to jeszcze nie koniec - z renderingiem ide w metode PBR (tak, wiem ze w 2D to dziwne, ale mozna i zamierzam tym uzyskac bardzo fajny realistyczny rendering :D) oraz cieniowanie. najblizsze tygodnie beda spamem z moich esksperymentow i jak skoncze, to pokminie czy da sie to przeniesc do GMS (choc ostatnia proba symulowania deferreda skonczyla sie fiaskiem przez brak GMowego wsparcia dla float textures ;_;) Dnia 2/1/2018 o 22:50, gnysek napisał: 99% ludzi na tym forum właśnie zastanawia się, czy ich obrażasz, czy mówisz po somalijsku, czy jednak cały czas programujemy I am Lord - [url] Dnia 1/14/2018 o 23:25, I am Lord napisał: twuj stary nie ma dla mnie konkurencji Exp Wojo to godzinne przeglądanie wszystkich postów z minionego roku to mój ulubiony czas na gmclanie Uzjel, Korodzik i Wojo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ja żadnego konta poza wojem nie założyłem. Jako użytkownika roku chcę nominować: czołg krymski,wojzaxa i Antyego ANtY i gnysek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Szanuję za organizację, szel Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 the hero gmclan deserves, but not the one it needs right now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 może bardziej w drugą stronę, potrzebujemy ale nie zasługujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 15 godzin temu, Chell napisał: 18+ Namiętny pocałunek dobrze że dałeś ostrzeżenie jeszcze jakieś dziecko by to zobaczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dziękuję za nominacje, bardzo doceniam alternatywne nazwy obrazów. Z nominacjami u mnie ciężko bo rzadko bywałem tu w tym roku więc też nie bardzo wiem co się działo, ale jak sobie coś przypomnę to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Demo: LolikZabijaka - Dywersant Dester - pixelbox Morgo - Aldebar - The Dungeon Escape Zapowiedzi: Ignatus - Stabbed Armor dyzmek - Seid Chronicles Mam nadzieję że wygra w końcu Straszna bida z grami roku w tym roku, sam nie wiem co nominować ehh Tak liczę że chyba to nie 10 edycja, a już 11! Pierwsza była za rok 2008! Odświeżyłem grafikę, może ktoś chce zrobić nową? Gnysek ma w tym roku szansę na zdobycie PIĄTY raz drugiego miejsca w BEST ENGINE xD @EDOIT: Screen/Film/Gif Roku: szpaq99 - Karykatura Adasia Korodzik, Chell i gnysek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wojzaxie, ta edycja jest za 2018 rok! sztos graficzka, i zaśmiałem na głos z informacji ze to może być piąte drugie miejsce Gnyska xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 No właśnie, dotychczas było 10 edycji, ta będzie więc 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 ehh, mogłeś mi nie mówić, teraz mam wyrzuty sumienia że w zeszłym roku pominąłem ten fakt wnoszę o udawanie że ta edycja jest 10, a w przyszłym roku trzasniemy 12 Wojzax i ANtY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 3 godziny temu, Wojzax napisał: Straszna bida z grami roku w tym roku, sam nie wiem co nominować ehh no, teraz żałuję, że nie dałem zapowiedzi gry, nad którą pracowałem, może miałbym szanse ale i tak jednak zaniechałem pracy nad nią. dawajcie w tym roku zróbmy jakieś gry ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 W tym roku na pewno coś wydam obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nominuję @I am vader za cytat roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @Wojo to mi przypomina, co Tymkowi w tym roku zrobiłem: Niestety, na cytaty się nie nadaje. @Wojzax - zaktualizowałem grafikę w opisie forum. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Gra Roku: niebieskiBrylant - NanoTanks (Można ściągnąć stąd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 nie no w tym roku już na pewno zrobimy Chell, Adriann, Wojzax i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi