Nikas Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tak sobie pomyślałem, że skoro mam tutaj ten swój kawałek na forum i na razie jest w moim życiu krótka pauza od gamedevu na rzecz malowania obrazów, to może założę z tym wszystkim temat gdzie będę wrzucał swoje rzeczy. Na start dwie nowe rzeczy, plakat oraz jeden obraz. Wcześniejsze są w galerii grafik, tutaj będę wrzucał na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Pierwszy autoportret na podstawie lustra ustawionego obok. Uzjel, Wojo i Konrad-GM 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Bardzo fajnie Ci to wyszło, tym bardziej że to pierwszy autoportret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dzięki, myślę, że to lvl up w mojej karierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Coraz bardziej dopieszczone te artworki, podoba mnie się. Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nigdy się nie wypowiadałem na temat twoich prac bo zwyczajnie nie trafia do mnie ten styl, nie rozmyślałem też nad tym co dana praca ma przedstawiać ale kurde ten autoportret to mi się bardzo podoba, może dlatego że odchodzi trochę od stylu. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 własnie nie pamiętam, czy już kiedyś propsowałem twoje prace. generalnie nie jest to styl, który jakoś bardzo trafia w moje gusta, ale te mniej chaotyczne rysunki bardzo mi się podobają, wgl przytuliłbym t-shirt z tym https://www.instagram.com/p/Be8So1bjC7N/?utm_source=ig_web_copy_link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dzięki. Tshirty wlecą po nowym roku jakieś pierwsze, ale nie z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Swoją drogą ostatnio gierkę robiłem. Po dwóch latach przerwy prawie. Postanowiłem weekendowo siedzieć dla funu skor mi się chce, więc może niedługo coś wrzucę. Szczęśliwego nowego! Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Obraz inspirowany "Le Blanc Seing" Rene Magritte. Chciałem pobawić się iluzją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Najnowsza praca, jedziemy. Echhhh zero atencji. Saus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Kiedy obcinasz sobie ucho ? Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 niech se nos lepiej utnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 od atencji jest instagram itd. nie ma sensu, żeby na gmclanie pod każdym postem te same trzy osoby pisały, że ładne ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jak to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie ładne Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Dawno mnie nie było. Praca w innym klimacie trochę, więc wstawię. Wojo, szpaq99 i Wojzax 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Tym razem tak bardziej depresyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Prawie olałem tą pracę. Znaczy no, długo się nadenerwowałem bo nie wiedziałem jak pokolorować i twardo przez 10 godzin zaczynałem, zmazywałem i próbowałem od nowa. Ale ostatecznie jestem zadowolony z końcowego wyniku. Inaczej niż zawsze, ale cycki są dalej. Wojo i Saus 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dosyć ciekawa praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Jeszcze kilka fotek z mojej ostatniej wystawy w Warszawie, w restauracji Si. Której niestety nie widziałem... bo siedzę za granicą. TeeGee i gnysek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Namalowałem pierwszy obraz farbami który nie ssie. Za to ma wypukły sutek! TeeGee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Maja 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 To jest namalowane czy wyklejane? Bo wygląda jak z wycinanki trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Używałem taśmy malarskiej aby zrobić precyzyjne i ostre kąty. Inaczej mojego sposobu kolorowania klasycznie zrobić się nie da. No, może jeszcze szablon można wyciąć. I tak malowałem kawałek, czekałem aż wyschnie i później robiłem następny. Malowałem to około tygodnia. Nakładałem grubo farbę, więc wygląda też trochę jak naklejona bo tworzyła się przez to gruba jej warstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Maja 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 OK, jeśli taśma malarska to tłumaczy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Praca na temat skoliozy z którą zmagam się od jakiegoś 14 roku życia, tego jak wpływa na mnie fizycznie, psychicznie, oraz jak oddziałuje na moje otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Z racji tego, że będę brał udział w wystawie pt. "Erotica" która odbędzie się w Oslo, w Norwegii, to postanowiłem namalować jakiś erotyk. Tak powstała ta praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi