Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ciężko powiedzieć, lubimy te pixeloze ^^ Preview w sidi-ekszon edit: ocena tematu 1/5 B)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przeczytałem. I śmieszy mnie, że ktoś kto gra w LoLa mówi o powtarzalności rozgrywki. Chociaż steamowe funkcje MM by sie przydaly. Tak samo jak opcja "Zobacz profil steam" najeżdżając na nick gracza siedzącego w lobby czy coś w tym stylu. Edit: Producent: One More Level To Wy w koncu jestescie Frozen District czy One More Level? Bo z tego co slyszalem jeden to producent a drugi to wydawca i wydawalo mi sie ze OML to wydawca a nie producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Edit: Producent: One More Level To Wy w koncu jestescie Frozen District czy One More Level? Bo z tego co slyszalem jeden to producent a drugi to wydawca i wydawalo mi sie ze OML to wydawca a nie producent. jest tak jak mówisz, ale rzetelność polskiego dziennikarstwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bo są "dziennikarze" i dziennikarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wczorajszy materiał Wonzia ze streamu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 btw. za ten skan z sidi-ekszyn możesz beknąć, kiedyś była podobna afera bodajże z GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Przeglądam internety a tu co? Strumienie z Ruczaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 btw. za ten skan z sidi-ekszyn możesz beknąć, kiedyś była podobna afera bodajże z GTA Masz może więcej informacji na ten temat? Chodzi o to, że nie można rozpowszechniać żadnego materiału pochodzącego z czasopism, czy co? Zaciekawiło mnie to Przeglądam internety a tu co? Strumienie z Ruczaju Czytaj czasami poprzednie posty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Masz może więcej informacji na ten temat? Chodzi o to, że nie można rozpowszechniać żadnego materiału pochodzącego z czasopism, czy co? Zaciekawiło mnie to Dawno temu jakaś polska stronka o GTA wstawiła skan zapowiedzi GTA IV (albo recenzji, nie pamiętam) i ktoś nakablował i mieli problemy. Wprawdzie jest różnica między wstawianiem zapowiedzi GTA IV, a wstawianiem recenzji gry indie przez samego autora na forum, ale tak tylko uprzedzam. @down śmierć konfiturom :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Proponuję napisać na cdaction@cdaction.pl @up ale ze ANtY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 2 gwiazdki czemu to ma tutaj taką słabą ocene O.o dziwni są ci co to minusują zwłaszcza jeśli oceniają tylko z powodu ceny... jak dla mnie 5/5 jedna z lepszych gierek jakie tu widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oceny nic tu nie znaczą, 2 gwiazdki są dla jaj. Sam ANtY dał 1, z tego co się orientuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 tak, oceny są dla śmiechu na gmclanie i sam jedyneczke wystawiłem należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Obrazek z YouTube wygląda jakby League of Legends ładował :) Życzę takiej popularności... Wiele osób nie dostrzega jakości, możliwości dalszej rozwijania i grywalności tej gry, choć osobiście jeszcze nie grałem, mam nadzieję że niedługo to uczynię :) Nie porzucajcie projektu, bo gra ma przyszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Gratuluję sukcesu :) Z pewnością kupię tą gre po wypłacie :D Tak z czystej ciekawości, dużo ludzi już kupiło w ciągu tego miesiąca? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 steam nie pozwala na ujawnianie tych danych ale to jest mniej-więcej accurate http://steamspy.com/app/330270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Całkiem ładnie :) Będziesz rozbudowywał tą grę, czy zaczniesz kolejny projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To jest pre acces :D Dalej jest rozbudowywana :P Ale w sumie właśnie, ANtY, macie jakiś projekt poboczny, czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 niedługo będzie pełna premiera Warlocksów, później jeszcze jakiś nowy content będziemy dorabiać, ale w tym samym czasie nowy projekt będziemy też cisnąć (w sumie od jutra zaczynamy prototypowanie - pomysł już jest dość przyjemny) już kilka rzeczy w międzyczasie zaczynaliśmy (były też niektóre postowane do Nad czym aktualnie pracujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Może coś zdradzisz? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 też focus będzie na co-op online, ale tym razem nawet bardziej, i lepiej będzie nadal 2d ale nie od boku konkretniej to przy zapowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 CIEKAWE CO TO ZA PROTOTYP MASZ ROBIĆ POWODZENIA. :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 WOW SAM CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ, BO OSTATNIO GRAŁEM W TAKOM FAJNOM GIERE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 TO NIE TO CO MYSLICIE B)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 nowy świat nad którym pracujemy do warlocków co myślicie o takim klimaciku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Fajny, ale tak trochę inaczej wygląda...Chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Będziecie odchodzili powoli od pixeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Chętnie zobaczyłbym grę w takim stylu, a nie pixelowym. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi