Uzjel Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Chciałbym zrobić grę z Jakimem, Huderem i Wojzaxem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A ze mną nikt nie chce :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ty byś robił shadery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ok, gra w 5 osób, moźe być. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gra designu Uzjela na engine RPG Jakima z moim generatorem, shaderami Psysia i grafiką Wojzaxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Chciałbym zrobić grę z Jakimem, Huderem i Wojzaxem :( SORRY ZŁOTKO, JAKIM ZAKLEPANY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gra designu Uzjela na engine RPG Jakima z moim generatorem, shaderami Psysia i grafiką Wojzaxa :D To możemy robić to jako GMClanowy projekt, mi moja rola czasowo i organizacyjnei pasuje - tyle jestem w stanie od siebie dać z przyjemnością. To co chłopaky, co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ; ( i tak nie miałbym czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A muczek ciota, nikt go nie chce huheuheuhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Teraz część najtrudniejsza - pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A ta? :P Jaram się. SORRY ZŁOTKO, JAKIM ZAKLEPANY :D Ty teraz masz... nieco inne zajęcia :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Rozwijanie losowo wygenerowanych światów i ekspansja zbrojna top down pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Losowo może być generowana mapa świata, a bitwy w stylu Warfoga. Na tyle osób musiałby być jakiś Design Document i przynajmniej konferencja z burzą mózgów. Dodatkowo przydałoby się GMStudio w wersji Pro, żeby były Team features. I Exigo mógłby zaprojektować HUD i Menu ale Battlefield 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Team Features można mieć bez team features, akurat SVN to jeden z gorszych dziś systemów wersji, bardziej pro są GIT i Mercurial (HG) - branche nie są kopiami no i wiele innych opcji o których nie będę opowiadał ale sobie znajdziecie w sieci jak chcecie. Można przecież używać kontroli wersji bezp. z folderu, zrobi to samo co Game Maker bo on też korzysta z tych narzędzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 nom, git jest git. ogarniam go, wiec moge Was podszkolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dobra to mamy już pierwszy krok. Trzeba tego gita założyć a Psyś nam by musiał wytłumaczyć co nieco. :D Edit: http://i.imgur.com/iqWvj6Q.jpg LOL zupełnie niechcący mi to wyszło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 gita zaloze jutro w pracy na githubie. od wrzesnia mam moec lapka, wiec i GMa skads dorwac musze. dzialajcie z typem gry i o czym, moje pomysly na ten rok wyczerpaly sie na plemnikach i audio gunie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dobra to mamy już pierwszy krok. Trzeba tego gita założyć a Psyś nam by musiał wytłumaczyć co nieco. :D Edit: http://i.imgur.com/iqWvj6Q.jpg LOL zupełnie niechcący mi to wyszło xD Masz zgode od umbro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W środku jest jeszcze kropka, dzięki której może mieć Umbro głęboko... Cwane zagranie, Huder. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gra designu Uzjela na engine RPG Jakima z moim generatorem, shaderami Psysia i grafiką Wojzaxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 tylko cos abstrakcyjnego, totalnie odjechanego. blagam, blagam, blagam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Projekt na GitHubie utworzony: https://github.com/PsichiX/GMClanGame Podajcie mi swoje emaile/nicki (załóżcie konta na githubie), to Was dodam do projektu, oraz ściągnijcie gita (msysgit na winde i tortoise git jako gui) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja wyjeżdżam na dwa tygodnie 1 września, ale co tam. JakimPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ok zrobiłem konto: Huder Edit: Tortoisegit nie chce mi się zainstalować. To jest na win7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 mi tortoise git dziala na win7 64bit. EDIT: sprawdz to http://windows.github.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tortoise używałem na XP za czasów bety GM:S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja będę przy komputerze dopiero w środę wieczorem. I podobnie jak Jakim wyjeżdżam na dwa tygodnie w drugiej połowie września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zainstalowałem Windows Installer 4.5 Redistributable i instalator się uruchomił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Po co git na githubie, jak na bitbucket jest prywatne repo za free. Do windowsa na gita jest kilka klientów, Tortoise (wizualny), do Githuba jest Github for Windows, ale tak czy siak będzie trzeba korzystać z konsolowej wersji (do tortoise najpierw instalować samemu msysgit, do Githuba on sobie sam ściąga wersję dla powershella). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi