Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 biedny peon ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Anty...To wygląda po prostu zaje******! Będą jakieś beta testy, czy coś? Po prostu muszę w to zagrać, chrapki mi narobiłeś :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Będzie closed alpha, jak chcesz się zgłosić to zapraszam http://www.wykop.pl/link/1492327/pomozecie...a-wykopowiczow/ wystarczy wysłać na maila potwierdzenie głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 HAHA WYKOP. W tym momencie gra straciła moje uznanie. Dziemki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 HAHA WYKOP. W tym momencie gra straciła moje uznanie. Dziemki. Sprzedajne Goats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 poszedł sell-out szkoda wojo, straciliśmy naszego najwierniejszego fana, dziemki, jaki rab takie rzycie wypok i gra do piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Niech ktoś sobie lubi tamtą stronkę ale ja jej szczerze nie cierpię. Mam swoje powody. EDIT: Może czegoś nie doczytałem ale gra jest pisana pod unity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie wiem, na co dzień z niej nie korzystam to nie wiem za co można nie cierpić i jaki to ma związek z moim projektem. Jest pisana >w< Unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ciekawy jestem czy Wonziu was zauważył, bo on lubi przeglądać wykop i robić pogadanki z polskimi developerami przez skype na swoim streamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Bardzo podoba mi się cała oprawa, ma klimat gra. Cieszy mnie, że reszta postaci będzie też ilustrowana, bo Peon jest świetny, ma bardzo ładną kolorystykę i światło, a w końcu na postaci 3d można się napatrzeć już w samej rozgrywce. Jedyne co mnie zdziwiło to podłoże na pierwszym screenie, bo to jest jakaś łąka, a tam są paski, jak na regularnej klepce podłogowej, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to są pola, po których się chodzi, tak jest pokazany zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zamietliście z tym Wykopem! Gratki :D! Zapowiada się, że faktycznie pojedziecie na to E3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jak dostaną wizy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie no, ładna liczba osób już was wykopała więc może coś z tego będzie :). Ja to podrzuce wonziowi, może się zainteresuje. (chyba że macie coś przeciwko temu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No jak by Wonziu was na skype wziął to by was słuchało dużo osób ( około 2k ) na streamie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 http://gry.onet.pl/wiadomosci/pomozmy-nasz...14,artykul.html Nieźle wam idzie promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 @TeeGee: thx, tylko trzeba wyprzedzić Starbound ;) @Morro: możesz podrzucać :) @szmalu: ano, na cdaction też mają około dziś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dałem was Gonciarzowi, moze pociagnie temat jak mu sie spodobacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dałem was Gonciarzowi, moze pociagnie temat jak mu sie spodobacie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dalej, dawac hejty na Gonciarza, przeciez on jest taki zalosny i w zyciu nie nakrecil nic sensownego, w ogole jak on sie przebil w internecie, syf i w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mam nadzieje ,że pójdzie lepiej niż puzzle masters ( czy jak to tam było ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właśnie... To jest wasz pierwszy projekt w Unity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mail do Makuły wysłany! Zobaczymy czy obejrzy to chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mam nadzieje ,że pójdzie lepiej niż puzzle masters ( czy jak to tam było ). tak sobie właśnie wyobrażam jak bardzo masz nadzieję, że lepiej pójdzie :rolleyes: @morro, chell: thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Całkiem zgrabnie się prezentuje ale mus to poprawić mgłę i cząsteczki. Drzewa liściaste mają fatalnie ustawione liście w dolnych częściach. Pasuje też popracować nad oświetleniem tekstur przy scenach z mocniejszym światłem, obecnie jest niezły mix. No i hm, brakuje mi tutaj cieni, za mocno zjadają fps? Ogólnie świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wymagają Unity Pro za 1500 dolków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No tak ale jeśli ma być pokazowo to można triala użyć pod build. Dojdzie do tego support dla batchingu i pp, znacznie poprawicie wygląd pod pokazówkę i to bardzo małym kosztem. Dorzuć jakąś scenę wtedy z deferredem i lampionami i w jakimś cienkim przejściu(skały+podłoże+pare drzew+lampiony+postać z pochodnią+cienie) i zachwyt murowany(numer niskich lotów ale działa :) ). Choćby mgłą w formie pp przyniesie spory zysk nie wspominając o hdr itp itd Te cząsteczki nie pasują tutaj i tekstura trawy powinna być trochę ciemniejsza żeby zlewała się delikatnie z animacja trawy pionowej ale całościowo i tak prezentuje się super a po sensownym dodaniu efektów będzie jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Co masz na myśli "mgła w formie pp"? Nie ogarniam skrótu. Właśnie z nią kombinuje bo faktycznie trochę odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pewnie chodziło o postprocessing. Po prostu obleciał byś scenę shaderem i na podstawie depth mapy robił mgłę. Nie dość że byłoby per-pixel, to jeszcze mniej wymagające obliczeniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może nie będę fanem tej gry ale życzę wam tego na serio. Co mam komuś źle życzyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi