Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Czerwca 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 UU, panie, drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Łoopanie to nie na mój polacki portfel xD Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 I tak w PLN kosztuje taniej niż w USD, o 34 złote taniej nawet w porównaniu do tego jak inne gry kosztują w tym zakresie cenowym na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 23.79 funta bez przeceny, kupię pewnie jak mi się albion znudzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Wrzuciliśmy nowy duży update na Steama, tutaj konkrety co doszło: https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1594752134014484387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 jak wpadnie wypłata to kupię, wspieram kolegów z foruma Konrad-GM i ANtY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wleciał nowy update 'AI Reworked', w którym przerobione zostało AI i doszedł system dnia i nocy do bitew ('real' czas upływa wraz z turami). Więcej info i obrazków tutaj: https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1598132368371045229 szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1598134907221262178 w następnym updacie do gry dojdzie tryb online (i local hotseat) multiplayer wraz z builderem armii (ui jest jeszcze work in progress) Z okazji dużego updata będzie też spora zniżka na grę i nowy trailerek. No i pracujemy cały czas nad drugą rasą do gry, czyli Scarrami. Tym razem za koncepty jednostek i całej armii odpowiadam ja więc ciekaw jestem co myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1593633208482505432?tscn=1567445833 Nowy trailer + wielki update + online multiplayer + zniżka 33% (teraz za 60pln można kupić do końca tygodnia) + nowy promo arcik (sam rysowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Września 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 ale dupa, dzień przed 10 koniec promocji xD to trzymajcie kciuki za wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Elegancko, przetestuję wieczorkiem co tam dorobiliście ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Września 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Właśnie sobie graliśmy inhousowy turniej w firmie i wyszło bardzo spoko Saus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 ooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Rasa Scarrów cały czas powstaje, teraz głównie zostały nam do zrobienia ich skille, ale jeszcze męczymy temat armorków żeby wyszły kozackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Wleciał nowy update, głównie ze skillami dla postaci z rasy Valrenay, ale nie zabrakło też sporej ilości fixów, tweaków i małych ficzerków. https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1586880891218128317 Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teaser zbliżającego się Halloweenowego Updata: https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1564364251374549876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 O jak fajnie nie chciało się raz postnąć, ale teraz 10 postów wskoczyło. Ideollo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Poprawiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ale usunąłeś też wiadomość o updacie i przecenie No nic, tutaj w formie video można zobaczyć kilka ze zmian w Halloweenowym Updacie: Tu więcej info i przecena -25%: https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1652185077948144362 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 A bo wszystko takie podobne było Sugerowałem się obrazkiem. ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Nie wiedzialem że już wypuściliście to. Dodałem do listy życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Godzinę temu, I am Lord napisał: Nie wiedzialem że już wypuściliście to. Dodałem do listy życzeń Chyba ogólnie nie za bardzo ktoś o tym wie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1616158815252053674 Wleciał nowy Update wraz z nowymi portrecikami dla postaci z rasy Valrenay Uzjel, Wojzax i Adriann 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jest i przecenka: https://store.steampowered.com/app/1001040/Glorious_Companions/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dnia 25.11.2019 o 15:02, ANtY napisał: https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1616158815252053674 Wleciał nowy Update wraz z nowymi portrecikami dla postaci z rasy Valrenay Myślałem, że to graficzki z League of Legends. Ta postać jest podobna do ashe, a sam zrzut ekranu też mi się jakoś z lolem kojarzy. ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Ten art z SALE'a jest kozacki, w ogóle moim zdaniem gdyby więcej w tej grze było takich mroczniejszych kolorów to od razu jakby pierwsze wrażenie było inne, bo dużo jest teraz tej zieleni, trawki jak w LoLu czy coś. Coś takiego bardziej może zimowego, może GroOTronowego albo więcej surowej pokraczności jak kiedyś w serii Disciples może. Ogólnie to obejrzałem ten nowy gameplay z samouczkiem i w sumie bym może zaczął grać bo fajne ale boje się że zje mi to duużo czasu xD ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 No niedługo będziemy przerabiać całe enviro na customowe więc sporo się pod tym wzlęgem pozmienia. Teraz faktycznie jest zbyt generic i wesoło. Niektórzy gracze po 60h nabijają ale TBH jeszcze brakuje sporo mechanik i systemów z world mapy, żeby się można było na dłużej wkręcić przy jednym playthrough. Ci co tyle grają zakładam, że po kilka razy zaczynają od nowa. Np. brakuje jeszcze polityki, rozwiniętych interakcji z NPCami, podbijania, przejmowania i kontrolowania miast, budowania w nich budynków, dungeonów, itp. Jak to dojdzie to się gameplay mocno pozmienia. edit: ten feel jak Filar Społeczności napisze w twoim temacie :3 Uzjel i Wojzax 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Listopada 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 nie przejmuj się, w Mount & Blade: Warband zamiast części tych ficzerów jest NPC mówiący "feature not yet implemented", a gra jest super Wojzax i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 No dobra, kupiłem Gloriousa na tej promocji, zobaczymy czy było warto ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi