Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 3 minuty temu, doctor napisał: No witajcie, tęskniliście? Jasne, że nie wy małpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Cytuj -Penguin [Post został usunięty przez autora, ponieważ jak sam pisze, był wtedy zbyt głupi, że nie wiedział co to jest megaman i kościatrupy Cytuj -I am vader Gra ogólnie jest Super Tylko zrób jakąś dobrą grafikę dla bohatera i przeciwnika np: W stylu rycerzy z Castle Crashers, potworom (kościatrupom) tylko dorób ciało Cytuj -Wojo Gra ogólnie jest Super Tylko zrób jakąś dobrą grafikę dla bohatera i przeciwnika np: W stylu rycerzy z Castle Crashers, potworom (kościatrupom) tylko dorób ciało Cytuj -Chell bardzo spodobała mi się Twoja gra poprawiłbym tylko grafikę bohatera i przeciwnika. osobiście poszedłbym w stronę stylu z Castle Crashers (a potworom dorobił ciało :P) Cytuj -Ignatus Ogólnie to super gra.Tylko brakuje mi grafiki dla przeciwnika i bohatera.Dobrym pomysłem może być wzorowanie się na Casle Crashers ps.kościatrupy nie mają ciała-lepiej im dorób Jak ja się teraz śmieję, jaki ja byłem głupi xD Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 tak zaorane dawno nie bylo gnysek, I am Lord i Wojo 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 zawsze mi serce rosnie jak widze ze exp cos napisal @edit po kilku latach bycia jedynym uzytkownikiem ktorego obchodzi ten temat wreszcie tripple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 exp też psuje system często heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Gdy czytam jakie cytaty uznawałem za zabawne i je tutaj wrzucałem ogarnia mnie zażenowanie, w ogóle na gmclanie ciężko o jakikolwiek ruch generujący jakiekolwiek ciekawe cytaty, ostatnio discord ratuje sprawę. Ja wiem, że każdy już dojrzał i nie ma czasu na internetowe forum, ale robi się to smutne. Najciekawsi ludzie odeszli albo mają bana (część z nich udziela się na discordzie) i nie ma osoby, która by się tym zainteresowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 widzę do czego dążysz, przestanę wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Będzie na przyszy rok: Chell i unveres 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dnia 15.01.2019 o 23:36, gnysek napisał: Będzie na przyszy rok: Hah doskonale pamiętam te czasy jak widać niektórzy jeszcze tu wracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Kiedyś to było teraz to nie ma #iTakNieZrozumiecie Dla Mnie GMclan zawsze będzie się kojarzył z Copoconaco i Jego kozackimi gierkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dnia 24.04.2015 o 22:17, -[PhariseuS]- napisał: Się zrobił temat o brodaczach, to wrzucę swoje nieowlosione 3 grosze. Mongolskie naleciałości w moim lineażu zdecydowanie nie przyczyniają się do bujnego porostu włosów, ani na klacie, ani na ryju. Mój ojciec dopiero koło 30stki mógł zapuścić pełną brodę, a i tak szału nie robi. To wszystko geny, a w mniejszym stopniu hormony. Nauka nie wynalazła jeszcze maści ani inkszych na porost włosów, tak samo jak na porost cycków i penisów. Gdyby tak było, faceci dusiliby się swoim owłosienien a kobiety cyckami, jeżeli wcześniej nikt by się nie zaplątał we własnego albo cudzego skórzanego fleta. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 przypomniałeś mi, jak jakiś czas temu spełniłem jedno ze swoich marzeń z czasów tego wątku, który zacytowałeś i zapuściłem brodę. okazało się, że to więcej pierdolenia niż co warte i ją zgoliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 to ja tez zapuscilem, i okazalo sie ze sama rosnie, tylko ja przycinam co jakis czas zeby wygladac sharp a nie jak menel i tez jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dnia 18.11.2014 o 23:59, kriso99 napisał: Mozesz tez opierdalac pale lewakom i potem w ramach pokuty ustawic sobie logo KNP jako avatar Spermvi Mam nadzieje ze bylem chociaz tak beznadziejny jak fervi... Mnie to bawi swoją bezpośredniością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Mnie to bawi naśmiewaniem się z tego, że Fervi każdy post podpisywał, nie wiadomo po co, skoro nick jest z lewej strony przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Bo pisał z Linuksa z jakiejś przeglądarki. Tam domyślnie do postów na forach dodawało twoją stopkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 22 godziny temu, Chell napisał: to ja tez zapuscilem, i okazalo sie ze sama rosnie, tylko ja przycinam co jakis czas zeby wygladac sharp a nie jak menel i tez jest spoko ale trzeba myć, stosować jakieś specjalne płyny, rozczesywać itd. no przynajmniej ja tak musiałem, bo szybko robiła się strasznie sucha. no i to przycinanie co chwila, ujebuje sie sosami w trakcie jedzenia, a idź pan z czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 18 minut temu, exp napisał: ale trzeba myć, stosować jakieś specjalne płyny, rozczesywać itd. no przynajmniej ja tak musiałem, bo szybko robiła się strasznie sucha. no i to przycinanie co chwila, ujebuje sie sosami w trakcie jedzenia, a idź pan z czymś takim a to ja z tym suszeniem mialem na poczatku problem, ale zniknal ujebywania brody nie zaobserwowalem, a z wasem to nawet lepiej, jest na pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Z Discorda: Cytuj adrian09_01: Z menu Trybu Pomocy można [...] Wyłączyć sarkazm i ironię w wypowiedziach (setting ten działa na zasadzie podświetlania sarkastycznych wypowiedzi na różowo i ma służyć dla osób autystycznych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Lepsze by było "czarno na białym", ale jestem ciekaw, czy adrian potrafi w ogóle sam wymyślić sarkazm czy ironię, czy tak mówi na suche żarty. Nie mniej, to jest kandydat do cytatu roku, właśnie przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Najlepsze: Cytuj Fervi_: Myślę że kolega przedawkował okienka i stąd jego niechęć do linuxa, no ale cóż nie każdy jest w stanie pojąć tak proste zasady jakimi kieruje się wolne oprogramowanie. Brak instalatora to zaleta a nie wada ponieważ dzięki temu takowy plik nie będzie niepożądanie wykonywany przez system i zabezpiecza przed zepsucie systemu przez głupiego użytkownika (ciebie kolego). Po drugie nie wiem kolego czy wiesz ale większa ilosć ramu działa pozytywnie na prędkość odczytu gdyż dane są buforowane a prędkość dysku nie jest wcale taka ważna. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 ???? + mam pomysł na gierkę jak ktoś by chciał może dołączyć do robienia Apo Mekhanes Theos rok 2100. Ludzkość polega na cyberwszczepach i żyje w wielkiej symulacji komputerowej. Koleś o imieniu Max bierze czerwoną pigułkę i budzi się w komorze kriogenicznej w której został zamrożony przez sztuczną inteligencję wyprodukowaną przez firmę Googol. Jego zadaniem jest wydostać się z siedziby firmy Googol walcząc z maszynami i wysoko zaawansowanymi robotami. Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Września 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Z Discorda: Cytuj shovel_knight: a masz produkt?adrian09_01: jasne, demo produktu będzie niedługoshovel_knight: :thinking:adrian09_01: no jak masz szampon to ludzie wierzą że w pełnej butelce szamponu dostaną to co w próbce z avonushovel_knight: coadrian09_01: więc czemu ma to tak nie działać z gramiadrian09_01: jak jest demo to i pełna wersja powstanieadrian09_01: i będzie podobnej jakości jak demopanstasz: masz buteleczkę swojej gry?adrian09_01: z tą buteleczką to była metaforashovel_knight: ???adrian09_01: demo mojej gry jest buteleczką w tym przypadkushovel_knight: metafora czegopanstasz: czyli nie masz butelki ??adrian09_01: metafora dema grypanstasz: demo będzie w avonie?adrian09_01: butelki nie mam ale mam demo gryadrian09_01: avon to z kolei itch.ioshovel_knight: ale co to ma do szamponushovel_knight: co ma szampon do avonu w ogólepanstasz: na itch io są szampony??adrian09_01: staszek, bo zaraz będziesz mi nowe majtki kupowaładrian09_01: jak się w nie ze śmiechu zsikampanstasz: a są w avonie? bo szampon mi sie skonczyl Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Października 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Stare, bo stare, ale akurat na to trafiłem w komentarzach pod jednym newsem: Cytuj gnysek (17:29, 14.09.2007) ale jak dasz postacie z mario to będzie plagiat. a jak zrobisz o hydrauliku Marian i Lucjan w niebieskim i żółtym dresie to będzie z kolei parodia lub pastisz. A jak kupisz prawa, to potrzebne są pieniądze. Wszystko na "p". propaganja (17:40, 14.09.2007) a jak nie przestrzegasz praw to w więzieniu też zrobią z Ciebie coś na p ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Października 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Ale to jest smutna prawda a nie żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Października 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 po prawie roku ciszy w temacie ? Cytuj adam014 (17:06, 20.10.20):Moge umierać, wczoraj spotkałem człowieka który pracuje jako Senior PHP Dev a nie ogarnia podstaw typu psr czy di xD Ranmus (8:57, 23.10.20):Jeżeli tego nie ogarnia, to to nawet nie jest mid tylko juniorWojo (11:27, 23.10.20):Teraz wprowadzili ograniczenia, że seniorzy nie mogą wychodzić z domu to udaje juniora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Widzisz, a mogłeś zaczekać 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Listopada 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dnia 15.11.2020 o 08:46, dyzmek napisał: Mam ogólnie 4 animacje Run_left , run_right , od poruszania oraz dwie od tego jak postać stoi bez ruchu i sobie oddycha w lewo i w prawo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wojo i Morro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi