Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Technicznie do poprawy, ale klimat mocno na plus - jeno za krótkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 O boże, jak mi początek pokaleczył mózg :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chrzanić muzykę pokazuj screeny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Póki co pracuję nad muzyką, dorzucam kolejnego WIPa https://gmclan.org/up7193_8_cum.html (jakościowo nie najlepiej, bo 128 kps) a dla fanboyów, których z pewnością jest co nie miara, przygotowałem stylową tapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tak mi się kojarzy ta twoja muzyka z MediEvil. Na bank podobny motyw tam słyszałem. Chyba z tym skojarzyłem od 13:20 ale to jest dużo dynamiczniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Już nie ma tu takiego raka więc props Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zdecydowanie najlepsza wersja soundtracka ;) Nie gryzie po uszach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 prace nad kamienicami, znośne to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak dla mnie znośne :) Te łuki u dołu (te wejścia), będą użytkowe, tzn. czy jakieś interakcje będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No ładne a te łuki mają głębię czy to tylko textura, która robi takie wrażenie. Dobra widzę że mają. Fajny pomysł z tym cieniem w przejściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To nie jest znośne......To jest ######OZA !! Już mi slinka cieknie na widok tej gry !!! Nie moge się doczekać :D :D :D :D PS : Ale ten duch będzie gonił gracza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po cichu przeglądam ten temat od pierwszego dnia i musze powiedzieć, że pięknie się zapowiada i coraz piękniej prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 To nie jest znośne......To jest ######OZA !! Już mi slinka cieknie na widok tej gry !!! Nie moge się doczekać :D :D :D :D PS : Ale ten duch będzie gonił gracza ?? Poprawiłem fabułę z pierwszego postu, a tam nie ma żadnej wzmianki o tym potworku. Pomyślę nad elementami horroru, ale gatunkowo o horrorze nie ma co mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ale gatunkowo o horrorze nie ma co mówić. :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Przeczytałeś poprawiony opis w pierwszym poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Moim zdaniem to dobrze, ze to nie bedzie jednak horror. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Teraz jest o wiele ambitniej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Przeczytałeś poprawiony opis w pierwszym poście? YEP :) Moim zdaniem to dobrze, ze to nie bedzie jednak horror. A co BOISZ SIĘ ?? ;) Horrory to najlepsiejsze gierki pod słońcem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Horrory to gry nastawione tylko i wyłącznie na straszenie, także nie jest to ambitny gatunek, a wszystkie wdrażane tam wątki są przewidywalne i w żadnym stopniu nie poruszają. Nie wiem co to za moda się na horrory zrobiła ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podobają te screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Oj, nie kokietuj, lublinianinie :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie wiem co to za moda się na horrory zrobiła ostatnio A bo nowy silent hill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 No i jeszcze robiony przez Hideo Kojimę więc +10 do fajności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A co BOISZ SIĘ ?? ;) Horrory to najlepsiejsze gierki pod słońcem !!! uwaga, mamy tu twardego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A bo nowy silent hill nie przepadam za silent hill'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Września 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 oj, trochę mnie nie było. I kongruentnie nic nie robiłem. Dzisiaj wracam do gry, na co dowodem niech będzie ten cyrkowy siłacz. Może potem dodam posta z jego animacją. W każdym razie ta czarna pijawa to jego wąs, którego koniuszki beztrosko się majtają przy schylaniu i podnoszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Tak mnie ogólnie zastanawiało.. czy wielkość ich głów ma być pretekstem do słabego AI? Wonderful. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Września 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 można to jakoś powiększyć? edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 klatkę po wyrzucie sztangi niech lekko przysiądzie na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Września 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 nie no, takie niuanse się jeszcze zrobi. Mogę w sumie dodać jakieś przecieranie czoła jeszcze czy cóś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi