Caporegime Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 jakby ktos z okolic Warszawy się wybierał to może by przyjął biednego samotnego Capo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jadę ;D akurat w ten termin moi rodzice muszą coś załatwić w Poznaniu, idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Każdy z kim się poznam osobiście ma szansę na zdjęcie ważna :-P Piwo też by było fajne ale większość z was jest nieletnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Lol, jedziesz przez Dolny śląsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ja jadę capo, ja bym mógł, ale wiesz, nocleg by trza załatwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jak będą mieli wi-fi, to pokażę jak działa GM na iPadzie i androidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Będę. Tak fajnie ułożyło mi się w tym roku na uczelni, że czwartki i piątki mam wolne. :) Jeśli ktoś uderza z okolic Lublina to nie widzę problemu pojechać razem. Ewentualnie mógłbym pojechać wcześniej do Warszawy i tam zabrać się z resztą. NVM. Mam wtedy konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No rzesz kur... Nawet na jeden dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No akurat 26-29. Bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mogę podwieść kogoś z okolic Szczecina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No i wreszcie weekend, ale to nie jedyna dobra wiadomość. Czekając jeszcze do niedzieli na zgłoszenia osób chętnych wystąpić podczas V Zjazdu Twórców Gier, możemy ujawnić informacje o kilku tegorocznych gościach. Grzegorz Wojciechowski z firmy Techland opowie o procesie powstawania jego własnej gry i skonfrontuje go z realiami profesjonalnego gamedevu, w którym pracuje zawodowo. Michał „Sos” Kamiński oprócz udziału w panelu dyskusyjnym twórców Indie, wygłosi również prelekcję na temat „Tworzenie gier w nadprzestrzeni” czyli opowie o tym czy do tworzenia gier naprawdę trzeba sztabu ludzi i całych lat pracy? A dla tych, którzy wolą grać i tworzyć gry na platformy społecznościowe – wykład Oliviera Jonesa z firmy Zynga. Mało? Mamy jeszcze pare asów, ale nie wszystko od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 YYAAAYYY! (może na 15 Zjeździe zawita do nas Valve?) btw. "jego własnej gry" tj. Dead Island? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Raczej Chrome i gry na tym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 hm, Techland ze swym Chrome Enginem nie osiągnął jakichś rewelacji, ale i tak ze świecą szukać czegoś lepszego w Polsce ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Michał ?Sos? Kamiński oprócz udziału w panelu dyskusyjnym twórców Indie, wygłosi również prelekcję na temat ?Tworzenie gier w nadprzestrzeni? czyli opowie o tym czy do tworzenia gier naprawdę trzeba sztabu ludzi i całych lat pracy? Widzę, że Sos się ostatnio mocno udziela. Aż załuję, że mnie nie będzie, bo podobno fajna i barwna postać :D. EDIT: On jest Mikołaj a nie Michał :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No dobra, macie mój numer: 698479991. Szczególnie dzwońcie jeżeli będziecie wynajmowali jakiś pokój bo ja jeszcze nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ja jeszcze nie wiem, jak z noclegiem mam, ale pewno jakiś hotel. jeśli capo jednak nie będzie jechał to możemy się spróbować razem do jednego pokoju wwalić :D co ty na to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja z moją ekipą będziemy w hotelu Ibis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja nie wiem, czekam na info kiedy mam prelekcję, bo chcę jechać z dziewczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ja najprawdopodobniej spędzam noc na dworcu, dowiedziałem się że spora grupka ludzi tak będzie robiła, to już się z nimi ugadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 O Poznań! No to chyba wpadam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 No nie! Kurczę, gdybym nie miał zapalenia płuc to może do Poznania..., chociaż pewnie i tak bym nie pojechał bo w piątek lekcje bym miał do piątej z Gdynii to pewnie z jakieś 3-4h pociągiem to średnio by to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 What if I told you, że na lekcje można nie pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 What if I told you, że na lekcje można nie pójść W sobotę odrabiamy w szkole 2 Listopada. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Spicie na dworcu bo nie ma noclegu? Bo ja dopiero dziś będę szukał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No właśnie ja próbuję ogarnąć nocleg z chyba 5 różnymi osobami. Jak nic z tego nie wyjdzie to posiedzę na dworcu (a może jakiś bar?). Grunt to pogadać z interesującymi osobami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No więc jeśli będzie problem z noclegiem, będę w niedzielę od 10 do 19, jak znajdziemy tani nocleg z Adą, to będziemy też w sobotę od południa (nie mamy z kim zostawić kota na dłużej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 http://ibishotel.ibis.com/pl/hotel-3110-ib...rum/index.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 nie mogę bo mam imprezę 18 dla rodziny :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Pewnie poprawiasz matmę i wstydzisz się przyznać, hę? :> Jadę prawdopodobnie tylko na niedzielę. Jeszcze nie wiem, co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi