kt1117 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja mam tak, że robię z 2 miesiące w GML, potem zaczynam robić w Unity, potem zabieram się za C++, potem str. internetowe, potem uczę się nowych języków i znowu do GML wracam. Dzięki temu motywacja nie opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jeśli to jest pierwsza misja, to w takim razie zapraszamy do gry :-) nabiera nieco ironicznego posmaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tekst pojawia się dwa razy ... przypiąłbym się do tej gry jeszcze , ale jako , że to demo , to nic więcej nie powiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie miałem bana na gmclan, nie dłuższego. Jak już pisałem powodem było poznanie Minecrafta razem z Maciej01 :D GML to język bez przyszłości, tylko wybitne jednostki zrobią w nim almory, reszta odpadnie. No oczywiście że ban nie przeszkadza w kodzeniu. Wracając do tematu, pozostaje nam tylko czekać na pełną wersje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 GML nie miał być językiem z przyszłością. To miał być język umożliwiający szybkie tworzenie prostych gier. Nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie miałem bana na gmclan, nie dłuższego. Jak już pisałem powodem było poznanie Minecrafta razem z Maciej01 :D GML to język bez przyszłości, tylko wybitne jednostki zrobią w nim almory, reszta odpadnie. No oczywiście że ban nie przeszkadza w kodzeniu. Wracając do tematu, pozostaje nam tylko czekać na pełną wersje. ;) język jest bez przyszłości, bo nie każdy od razu robi w nim cuda? najlepsza argumentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 A Korodzik to dla jaj pisze więc się nie złość :D Nie dla jaj, tylko dla dyzmka. Przepraszałem go już za bycie złośliwym? No to przepraszam teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie dla jaj, tylko dla dyzmka. Tylko? :P Anyway, czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 my na prawde staramy sie zrobic gre naj lepiej jak potrafimy my sie ciagle uczymy , prosimy byscie nie ktorzy to zrozumieli nie jestesmy jeszcze jak nie ktorzy co wszystko umieja zrobic my to metoda mala kroczkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kurna, co ci ludzie sie tak nauczyli ze jak Korodzik to zaraz ironia i cos zabawnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Bo zwykle tak jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Revenge 4 jest juz ostatnia czescia serij nie pracuje juz sam tylko Games Sfera i mamy mase innych pomyslow wiec to ostatnia czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Revenge 4 jest juz ostatnia czescia serij nie pracuje juz sam tylko Games Sfera i mamy mase innych pomyslow wiec to ostatnia czesc. FAIJNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 zostawcie jego dyslekcje i slaba koordynacje rak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dysleksję* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Specjalnie tak napisał. Nieładnie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ma dysleksję i dysklawę ;) A tak na serio, to myślę, że jakby poczytał trochę grubszych książek to przeszła by mu ta dysleksja. I pomogło by to też przy robieniu gier. Więcej pomysłów, większa wyobraźnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Popieram :) Proponuję Zwiadowców ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 § 22 Hellera też jest fajny. Moja ulubiona książka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Albo Achaja (fajnie napisana i taka 'dzisiejsza') lub Ogniem i Mieczem, potem Potop i Pan Wołodyjowski, niby się mówi że nudne i szkolne narzędzie tortur ale tak na prawdę super jest :) Z Sienkiewicza jedynie Krzyżaków zbyt nie lubię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Achaja pierwszy tom i polowa drugiego faktycznie kozackie ;) Pozniej sie jakies bajkowe i pompatyczne zbyt robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tam CHERUBa mogę polecić ;x Fajna seria, nie ma liniowości w fabule i naprawdę bardzo przyjemnie się czyta. Ja każdą z tych książek przeczytałem 3-4 razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Cherub'a mój kolega czyta i też mówi że zarąbiste. Achaja pierwszy tom i polowa drugiego faktycznie kozackie smile2.gif Pozniej sie jakies bajkowe i pompatyczne zbyt robi Tzn. Po tej przemianie? Jak dla mnie to fajne potem i tak :) Ale ocalenie całej dywizji było na prawdę najlepsze ^^ I ucieczka z niewoli. Niech jaśnie pani zapierdala do ataku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 jakby poczytał trochę grubszych książek to przeszła by mu ta dysleksja Gdyby to było takie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mój kumpel na studiach ma taką poważną dysleksję że nie potrafi dobrze czytać. Myli często podobne litery, m z n, b z d. Czyta masakrycznie wolno bo stara się czytać poprawnie ale i tak często robi pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Istnieje coś takiego jak "dyskleksja fałszywa" i "dysleksja prawdziwa". Zdecydowana większość to po prostu lenie, tylko niewielka część - np wyżej wspomniany kolega ze studiów - posiada prawdziwą dysleksję. Pozdrawiam, xnxn390 i życzę powodzenia w projekcie. ;) EDIT @HuderLord Jeśli chodzi o mylenie liter m z n to ja podczas pisania czasami robię zamiast m - mm/mn czy inną "hybrydę". :D Nie mam dysleksji. (oczywiście orientuję się i skreślam ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To ja spotykam chyba samych leni, bo z tego co widzę, Ci co nie czytają książek w 30% mają dysleksję, a reszta to też niezbyt inteligentni są. A człowieka, który lubi czytać i ma dysleksję nie spotkałem. E:Ja mógłbym się śmiało ubiegać o oświadczenie o dysgrafii, ale uważam, że było by to jawne oszustwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nie czytam książek, a nie mam dyskeksji i nie uważam się za mało inteligentnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nie czytam książek, a nie mam dyskeksji i nie uważam się za mało inteligentnego :P a powinieneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @UP +1 Fajna seria, nie ma liniowości w fabule Przepraszam, ale jak w książce może być nieliniowa fabuła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi