kt1117 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Co roku pod koniec szkoły trzecie klasy uczą się tańczyć walca na zakończenie gimnazjum. Wpadłem na pomysł, żeby w tym tygodniu spytać się Agaty, czy nie zechce tańczyć ze mną w parze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jeśli jej chłopak też jest z gimbazy to chyba oczywiste, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Najwyżej mi odmówi. Chyba raczej nic nie stracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Szczerze? Mam nadzieję, że odmówi, to może przestaniesz pisać te swoje głupawe opowieści o podbojach miłosnych na forum o GameMakerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ta, odmówi, a ty dostaniesz wpierdziel od chłopaka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Problem jest taki że ona nie odmówi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dlaczego problem? ;) E:Dzisiaj prawie wszystko szło po mojej myśli. Chociaż byłem pewien, że coś się musi stać. Może cały tydzień będę miał szczeście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 I co jesli sie zgodzi "z tobom chodzidz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 kate przeczytasz ten temat za rok i ogarniesz jakie głupoty pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Moda na KaTe Kręcimy? Myślę, że ukochana zginie w 287 odcinku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 KaTeCyferki W twoim zachowaniu nie ma nic dziwnego :) Jak jej chłopak się będzie sapał to powiedz że chciałeś tylko zatańczyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Poza pisaniem każdej chwili z życia nie ma nic dziwnego w jego zachowaniu. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie no. Temat był o tym więc po prostu nam opisuje przebieg swojego podrywu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Gdzieś się muszę zwierzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie masz prawdziwych przyjaciół, których to naprawdę będzie obchodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mam dwóch, którzy wiedzą tyle samo ile wy, ale tutaj jest jakoś inaczej. A i zawsze ktoś coś podpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A może po prostu chce na 'większą skalę'? :) I mnie obchodzą problemy bliźnich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 I chyba w tym tygodniu jej się nie zapytam. Myslę, że uda mi się w nast. wtorek, bo co 2 tyg. mamy kółko z ang. na którym ostatnio udało mi sie z nią pogadać na osobności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie no facio nie ogarniam cię. Piszesz tu takie rzeczy o których nie możesz pogadać z kumplami na osobności i nic nie wygadają (chyba) a tu może wejść każdy i to przeczytać. :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Prawdopodobienstwo, ze wejdzie tu ktoś kto mnie zna + bedzie wiedział, że to ja jest znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Uwierz mi. Takie coś nie jest trudne :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jakie coś? Nie znam nikogo, komu chciało by się szukać o mnie informacji w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zdziwiłbyś się. U mnie w klasie co najmniej dwie osoby wpisały moje imię i nazwisko w Google i znalazły to forum. Nie jesteś anonimowy od momentu, w którym Twoje dane osobowe znalazły się w jakiejkolwiek formie w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Taa coś o tym wiem, wystarczy w google wpisać Huderlord, mój nick nie jest używany praktycznie przez nikogo innego i pierwsze 30 wyników jest o mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dlatego ja zmieniam swój nick/nazwę co jakiś czas na grach oraz forum. Żeby było trudniej mnie znaleźć, w Google powinieneś mnie znaleźć pod tym nickiem ale i tak nic Ci to praktycznie nie da bo tego nicku używam tylko na tym forum. W dodatku u używam oddzielnego emaila :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Sprawdzam to nieraz, ale wydaje mi się, że nazwiska nigdzie nie pamietam, żebym podawał. Ważne, ze nigdzie nie można nic o mnie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Pozdrawiam, Chell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Sprawdzam to nieraz, ale wydaje mi się, że nazwiska nigdzie nie pamietam, żebym podawał. Ważne, ze nigdzie nie można nic o mnie znaleźć. wystarczy twoje zdjęcie maślaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 wystarczy twoje zdjęcie maślaczku akcja "szukamy gmclanu" https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=371 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 nie czytałem całego tematu, tylko kawałek pierwszego posta oh, gmclanie.. ( dobra, dobra, wiem co było ze mną w 2006 r. i wyżej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi