Threef Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Na ZTG poruszony został temat zorganizowania 10 urodzin naszej społeczności. Pojawił się przypuszczalny termin i miejsce: "SGS III". Rozpoczynam ten temat już teraz, żeby wszyscy wcześniej się dowiedzieli o szczegółach które mam nadzieję że gnysek nam wyjawi ;). Najważniejsze pytania to czego możemy się spodziewać i kto będzie :unsure: edit: 10 urodziny wypadają 1 listopada 2012, w tym roku są 9., ale dzięki za pamięć gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Hm, prawie 600km. No tak trochę średnio. Ale, ale! Gdy by ktoś jeszcze wybierał się z Warszawy/okolic, czemu nie? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jeśli termin będzie odpowiadał (jeszcze nie wiem) - będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Hm, prawie 600km. No tak trochę średnio. Ale, ale! Gdy by ktoś jeszcze wybierał się z Warszawy/okolic, czemu nie? ; ) +1. Do Szczecina mam trochę daleko z Wawy ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Pff, ja za śląska mam 700 coś km :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Pff, ja za śląska mam 700 coś km Pff, ja jakieś 900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 A gdzie to niby ma być bo nie zrozumiałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Kurde, strasznie daleko bym miał, a z chęcią zjawiłbym się na 10-leciu GMCLANu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Tru dat :/ 550 km :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Też bym chętnie pojechał, gdyby było bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Warszawa, ewentualnie Łódź - to są realne alternatywy. Inaczej tracicie 90% potencjalnych uczestników, w tym i mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Z Kielc do Szczecina..taa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Warszawa, ewentualnie Łódź - to są realne alternatywy. Do Warszawy 500 km >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A może w Piątku? :P To najlepsza alternatywa, w końcu centrum Polski. :) EDIT: Ale na wsi to chyba bezsens. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Zróbcie najlepiej pod mieszkaniem każdego z gmclanowiczów wtedy będzie blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Do Warszawy 500 km >.> No Warszawę to tak egoistycznie napisałem, z drugiej strony Szczecin jest dla większości gorszy, no i Warszawa to jednak Warszawa - fajna jest ;) . Pozostaje zawsze Łódź, może nie tak atrakcyjna, ale w sumie najsprawiedliwiej by było (sam tak blisko nie mam już). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nom, najsprawiedliwiej coś w centrum Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 No to w Piątku. Kury gonioć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Sprostowanie. W tym roku są 9 urodziny. Ale za rok... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Co wy wiecie o odleglosciach, ja tam mam 260 km :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Bo oni źle to robią :( Czemu nie ma czegoś takiego w stylu Wideokonfy? tzn. chodzi gościu z kamerką, nagrywa wykłady itd. a ktoś w domku obejrzy? Ci co mają daleko, mogliby zobaczyć, posłuchać, a tak to jeden wielki syf jest :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 "Jedzenie tortu" przez Skype mi się nie widzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi