Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 MA 12 LAT I NIE MA ZBYT WIELU FANÓW CIĄGLE LUDZIE MIESZAJĄ GO Z BŁOTEM niech zostanie trollem i wydaje kolejne części motylków Historia brzmi znajomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już jestem trollem, ale Motylki mnie nie ciekawią :P Ma 12 lat, ile mógł pracować z game maker ? Rok, z czego większość czasu miałem szlaban na kompa (co niezbyt pomaga się uczyć) i robiłem proste minigierki ;x albo ile gier stworzył na game maker. Dużo różnych minigierek, ale one nie rozwijają za bardzo umiejętności :) jednak nie bądź taki surowy trzeba wspierać nowych a nie ich tylko dołować. Welcome to GMClan :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już jestem trollem Marnym jak suchary strasburgera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Co jednak nie zmienia faktu, że jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKM Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 MA 12 LAT I NIE MA ZBYT WIELU FANÓW CIĄGLE LUDZIE MIESZAJĄ GO Z BŁOTEM niech zostanie trollem i wydaje kolejne części motylków Historia brzmi znajomo Jak na razie to tylko z waszej strony zauważyłem nie kulturalne zachowanie (chell i law) Dawajcie obiektywne opinie a nie wchodzicie i szukacie tylko minusów aby zmieszać wszystko co się da z błotem, a sami nic nie lepszego stworzyć prawdopodobnie w stanie nie jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 sami nic nie lepszego stworzyć prawdopodobnie w stanie nie jesteście. Motylki 2 Deal with it Jak na razie to tylko z waszej strony zauważyłem nie kulturalne zachowanie (chell i law) Słabo patrzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKM Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Motylki 2 Deal with it Słabo patrzysz Nie zmienia to faktu że wchodzisz na ten temat tylko żeby się kłócić, jeżeli gra ci się nie podoba to nie musisz wchodzić i co jakiś czas przypominać o tym autorowi, wystarczy jedna wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 @up Nie wiem czy już to pisałem więc: "Gra jest do dupy, a Bedziom jest leniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 I wtedy nadszedł PKM. Obrońca Bidonów, Karolów i innych Dyzmózgenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 wszystko co się da z błotem, a sami nic nie lepszego stworzyć prawdopodobnie w stanie nie jesteście. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26825 Deal with it Jak na razie to tylko z waszej strony zauważyłem nie kulturalne zachowanie (chell i law) Słabo patrzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKM Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jesteście jakimiś trollami, nie odpowiadacie na moje odpowiedzi argumentami, tylko jakiś fajnymi tekstami, albo czymś w style "ponieważ" nie podważacie tego żadnymi argumentami, zablokowałem wasze komentarze (nie będę ich widział) bo są one tak bez użyteczne jak wózek inwalidzki z pedałami, nie wnoszą nic do dyskusji oprócz nienawiści i próby dowartościowania się, możecie sobie ziać ogniem ile chcecie, enjoy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jak pokazanie 100x lepszej gry nie jest dla Ciebie argumentem to nie wiem, co nim jest A z tym wózkiem inwalidzkim z pedałami to dobre ehehehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 co nie zmienia faktu że zdryfowaliśmy z tematu. I teraz zamiast dawać wypowiedzi o shot, wszyscy się kłócą nie wiadomo o co. @Bedziom nie mogę znaleźć linku do najnowszej wersji... @Chell zastanawiam się ile z twojej gry tak na prawdę sam zrobiłeś... Po za tym ty też masz 12 lat (z tego co widzę) więc nie rozumiem po co w ogóle wymądrzasz się takim argumentem... @everyone else Wrócić do komentowania gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a sami nic nie lepszego stworzyć prawdopodobnie w stanie nie jesteście. Law to akurat dobry programista i tawariszcz :D A chell nie wiem, ale ma zabawne posty ;x I jak Bedziomie... Zaoraliście już socjalizm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niet ;/ 1. @Bedziom nie mogę znaleźć linku do najnowszej wersji... [...] 2. @everyone else Wrócić do komentowania gry. 1. Nie możesz? O-o. Spróbuję wrzucić to, co mam na kompie, ale nie obiecuję, bo na moim kompie net nawala. 2. That's right. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A ja w przeciwieństwie do innych powiem Ci, żebyś na razie zostawił grafikę taką jaka jest i zajął się kodem najpierw. Jak kod będzie skończony na pewno łatwiej będzie Ci grafę zrobić. Wystarczy w tedy podmienić poszczególne sprite'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Agree! Żadna grafika nie zwiększy oceny TDS w którym postacie się blokują na ścianach, a bot biegnie przed siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie oceniajcie grafiki, bo tu o jakiejkolwiek grafice ciężko mówić. A co do twórcy - Bedzio przynajmniej ma zapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @kt1117 - niby to wiem, ale jednak wzięło mnie na lekkie poprawienie grafy :D @Threef - Ojtam tych botów to już się uczepiliście, a gracze się nie blokują, jak się umie sterować ;d @up - Nom grafiki jest mało :/ A zapał oczywiście mam. Szczególnie w czasie wizyt kolegi z klasy i przez następnych kilka dni. Tak właśnie zauważyłem, że jak on do mnie przychodzi to mam wielką fazę na programowanie Shota. Np. on dał pomysł na 7 różych grafik zabitego przeciwnika/gracza i w ogóle na istnienie takiego motywu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dźwięki? Opublikowano 18 listopada 2011 Witajcie! Zacząłem robić dźwięki do gry (dyktafon + Audacity) :) ) Na razie mam gotowe 2 krótkie dźwięki : „respawn” i „game begins”. A da się ich słuchać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A wiesz, że jak na komórkowy dyktafon i moje umiejętności w Audacity to nie jest źle? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No to fajnie :D Nie masz mikrofonu do słuchawek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie mam słuchawek, zacznijmy od tego ;d Ale przekabacę i po tym weekendzie raczej będę miał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A co z grafą? Masz już kogoś kto ci załatwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siebie mam, GIMPa mam, neta z tutorialami mam. Dam se radę, nie bój nic tawariszczu ;) No i ewentualnie dostałem kilka propozycji robienia grafiki, ale najpierw sam spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A wiesz, że jak na komórkowy dyktafon i moje umiejętności w Audacity to nie jest źle? :) komórkowy dyktafon- fail zapewne nie przeszedłeś mutacji- fail x2 twoje umiejętności w audacity- fail x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Oj tam oj tam ;x Co do tej grafiki, to jakbyś myślał na zombie modem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Law nie jest źle - fail deleted przechodzę mutację aktualnie - fail x2 deleted nie potrzeba wielkich umiejętności, aby to zrobić - fail x3 deleted @Up - Fajnie zombie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Bedziom: skoro nie popełniłeś faili, a efekt pracy pozwala myśleć, że jednak je popełniłeś: fail x3 recall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie jest przecież źle z tą grą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi