Jakim Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Co prawda się spóźniłem, ale wysłać zawsze można ;). THE ULTIMATE CHESS KILLER RASISTOWSKA GRA, W KTÓREJ ZABIJASZ CZARNYCH. ~6MB: https://gmclan.org/up506_4_tuck.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 [trolololo] to plagjat!!!!1111 byu takji pszykuat na foróm, rze byuy szahy i njimji siem grauo!!!!1111 zropiu go hyba jakisi Anakin cyz tam Jakim!!!!1111 [/trolololo] Tak na serio, to gra naprawdę jest w porządku. Fajnie się gra. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 gra może być, fajny pomysł z tymi szachami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hideman Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Łał, jedna z lepszych gier jakie widzę od jakiś 1-2 dni (nie licząc Seida i innych dziwno-megainteligentnych gier licząc xP ) tylko pasek akcji (atak, poruszanie się ) za wolno jak dla mnie się ładuje. A i jeszcze jedno: Nie zabija się czarnych, tylko Afroamerykanów, bo określenie "czarni" jest obraźliwe :P Ogółem w porządku gierka, miła na wolne chwile/oderwanie się od codzienności :) Jak dla mnie 4/5 dałbym 5/5 ale jestem upierdliwy i nie dam 5/5 :D @dół: Czekaj zastanawiam się jaką walnąć ripostę aby cię zagiąć. wiem! Wtedy.. wtedy... wtedy...(wtedy... xX^35) są z... Afryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie zabija się czarnych, tylko Afroamerykanów, bo określenie "czarni" jest obraźliwe :P Co jeśli są z afryki a nie ameryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 To afroafrykanie? A co do gry..wygląda ciekawie,jest dość interesująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ta gra zgwałciła moją podświadomość. Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jedna z ciekawszych gier ostatnio :) Przydałaby się jakieś bonusy albo nawet "bossowie", bo dość szybko zmienia się w bezmózgą klikiernię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 :D dobre to, głos wzięty skądś czy sam wymawiałeś te kwestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Niezłe, trudna dość :D Trochę powoli leci pasek Special,ale ponad 3k punktów można spokojnie uzbierać. jak Explosivo powiedział szybko zamienia się w "bezmózgą klikarnie". 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Planowałem dodać bossów, ale nie zdążyłem opracować optymalnych skryptów znajdowania ścieżek. Kwestie są z syntezatora; po drobnym przefiltrowaniu ;). Btw, ktoś doszedł do wyższych form? Gońcem można nieźle kosić po przekątnej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Fajnie się gra.Ciekawy pomysł na gre, - (joke)klasyka połączona z rasizmem :lol2: @up teraz już wiem skąd wezme dźwięki do mojej gry(syntezator). :P Ja tak tylko dla sprawdzenia, jak się gra doszedłem do 8 poziomu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja doszłem do konia, 5800pkt, ale już mi się dalej nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja doszłem (...) To boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Gra niby fajna i dosyc ok na chwilkę, ale z tego co pamiętam to skoczek nie bił o 1 pole, grałeś kiedyś w szachy? :/ Te głosy to płatne są, weź je usuń albo zrób swoje. Dałbym 4/5 a tak to tylko 2+/5 za to. PS. niepotrzebny ten durny rasistowski żart, może kogoś to urazić, nie pomyślałeś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 RASISTOWSKA GRA, W KTÓREJ ZABIJASZ CZARNYCH. Było już coś takiego na forum, nazywało się "Nigatak", potem to skasowano, ale ja zgrabnie zdążyłem zrobić backup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi