Uzjel Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Pisze do was z lotniska z Heraklionu ;) Jak na każdym konkursie OGC podaje ostateczny termin wysyłki prac co oznacza, ze możecie wysyłać prace dziś do godziny 23:59. Zaznaczajcie w temacie, ze przesylacie poprawione wersje. Koło 16:00 spróbuje poodpisywac wam na maile. Pozdrawiam Uzjel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dostał już ktoś wiadomość, bo ja się martwię, że może coś źle wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nope, ale nawet jakbyś źle coś wysłał to Uzjel powinien przyjąć od ciebie grę :P EDIT: 20:36 Email przyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ważna sprawa. Zapchała mi się skrzynka konkursowa, więc nie wiem czy wszystkie prace udało mi się odebrać. Jeżeli nie dostaliście potwierdzenia, które wysłałem przed chwilą, wyślijcie grę ponownie. Dziękuję i przepraszam za utrudnienia. @EDIT wpłynęło 7 prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ciekawe jaki poziom w tej edycji :) @up: głupek!! hau hahuahauhau hua hau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 O, ocenianie akurat w trakcie Zjazdu Twórców Gier wypadnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Gnysek mogę się wstrzymać z oceną i ocenimy na ZTG ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kiedy będą wyniki bo czekam i doczekać się nie mogę, a temat jakoś przycichł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 W weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jest weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mi wystarcz na razie by z powodu opóźnień w ocenieniu można było opublikować wreszcie grę jako ze info z ocenieniem w weekend dostałem dwa weekendy temu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zabijcie mnie, ale nie dam dziś rady. Jutro tym bardziej. Najwyżej zrobię ankietę i użytkownicy dla odmiany osądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jak tam idzie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ej no uzlej, zjadłeś te nagrody czy co? gdzie wyniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 WYNIKI OxGames Challenge 4! LionX Dagger z grą Mystic city of Caveroon Konrad z grą Adventure Chest Roki z grą Największa przygoda Jacka Cała paczka: http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC4/OGC4.rar Pierwsze 3 miejsca; Dalej alfabetycznie. http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC...of_Caveroon.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC...nture_Chest.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC...ygoda_Jacka.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC4/Dziwny_Świat.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC4/Lustra.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC...óż_-_Iczigo.rar http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/OGC..._adventurer.rar OxGames gratuluje wszystkim zwycięzcą :) Jako że system nagradzania jest trochę inny. Do Konrada i Rokiego e-mail przyjdzie dopiero po tym jak LionX zdecyduje się na nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Gratulacje wszystkim i dzięki za to że miałem konkurencję! Chyba niedługo ja będę musiał rozdać te 2 klucze do GM-a więc spodziewajcie się konkursu w niedalekiej przyszłości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Dzięki za udział. Jest mi trochę smutno, że nie zająłem wysokiego miejsca no ale cóż wiem, że poziom medalistów/zwyciężców był bardzo wysoki i serdecznie wszystkim gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 O lol :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 jak sie obraca kamere w grze lionxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Delete i Page Down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 kurde skąd wziąść tą fiolke czy jak to sie nazywa bo doktorek mnie prosi a nie moge znalesc jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 OxGames gratuluje wszystkim zwycięzcą :) co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak dla mnie to Konrad powinien wygrać - w resztę gier grałem chwilę i wyłączałem, a ta przytrzymała mnie na ponad kwadrans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak dla mnie to Konrad powinien wygrać - w resztę gier grałem chwilę i wyłączałem, a ta przytrzymała mnie na ponad kwadrans :) butelka dla doktorka jest w jaskini koło domku duka kurde skąd wziąść tą fiolke czy jak to sie nazywa bo doktorek mnie prosi a nie moge znalesc jej Mi ona za szybko chodziła i nie mogłem skoczyć na te beczki by przejść pierwszą mapke O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 I tak jestem dumny ze swojej gry. Może ma beznadziejny tytuł, beznadziejne teksty i beznadziejną fabułę ale jest moja. ;P E. Uzjel przechodziłeś wszystkie gry do końca? Jak tak to ile przechodziłeś moją grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mi ona za szybko chodziła i nie mogłem skoczyć na te beczki by przejść pierwszą mapke O.o Hehe, może jednak za bardzo chciałem stworzyć ów grę na wzór szybkich zręcznościówek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak dla mnie to Konrad powinien wygrać - w resztę gier grałem chwilę i wyłączałem, a ta przytrzymała mnie na ponad kwadrans :) mega funny joke: bo OxGames jest ustawiony!! no joke: każdy może sobie tak mówić: mi kilka osób też mówiło że mój "Space Combat" był o niebo lepszy od gry Konrada na Ox3, jednak jury to jury :) EDIT: póki co gra Liona do dupy, w ogóle nie klimatyczna i nie grywalna - tylko ładna graficzka 3d (czyli typowy atut gry na Oxgames - nie grywalność lecz efekciki), aha jednym słowem lipa testuję teraz grę Konrada :) chest też lipa, postać za szybka, nie mówiąc już o tym że trudno na coś skoczyć przez te 3d - kolejny przykład 'głupoty" jury z wyborem na 2-gie miejsce tej gry GRA ROKIEGO: ahh to jest to! to jest klimat! i bez zbędnych gównianych efekcików 3d! 1st miejsce jak dla mnie, Roki :P reszty gier nie sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 GRA ROKIEGO: ahh to jest to! to jest klimat! i bez zbędnych gównianych efekcików 3d! 1st miejsce jak dla mnie, Roki reszty gier nie sprawdzam Łatafak D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 póki co gra Liona do dupy, w ogóle nie klimatyczna i nie grywalna Wolał bym byś przedstawił jakieś argumenty co dokładnie ci się nie podoba Fakt niestety nie starczyło mi czasu by dodać wszystko co chciałem no ale limit jednak mnie dobił, i też jestem mile zaskoczony że wygrałem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi