Adriann Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja jednak nie robię:/ W edycji lipcowej wezmę udział,na tą nie zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 @up A szkoda, czym więcej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Baca poco żródło dajesz? To chyba Twoja prywatna sprawa jak piszesz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A czemu nie, ja nie mam nic do ukrycia, pozatym gra została zrobiona specjalnie na konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja jednak nie robię:/ W edycji lipcowej wezmę udział,na tą nie zdążę +1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To ile gdzieś osób ma zamiar/oddała gre do konkursu? EDIT: Jeśli mozna wiedzieć rzecz jasna. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 chociażby ja nadesłałem swoją pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 AAAAAAAA!!!! 3 godziny a ja jeszcze mam tyle do poprawienia!! 20min przed koncem co bede mial to wysle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 AAAAAAAA!!!! 3 godziny a ja jeszcze mam tyle do poprawienia!! 20min przed koncem co bede mial to wysle.... zamiast siedzieć na gmc bierz siem do roboty :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wyslane :) na 70% bedzie 2/3 miejsce, bo jeden zrobi po prostu lepiej a reszta bedzie sie trzymala poziomu tetrisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Koniec ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wysłałem grę ok. 5min przed końcem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Bardzo dziękujemy za nadesłanie gier. Wyniki powinny być znane w przeciągu dwóch tygodni od zakończenia konkursu. Wpłynęło do nas 9 prac i to całkiem niezłej jakości (porównując poprzednie edycje) Pozdrowienia OxGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jak zostana podane wyniki znajde drugiego programiste i rozwine projekt. nie moge tak tego zostawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Uzjel..możesz podać temat następnego ox?:P Będzie więcej czasu a i tak mówiłeś że w lipcu będzie nowa tura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja znalazłem błąd! W zakładce części zamienne podczas kliknięcia w ikonę kupna części podczas gdy masz mniej kasy nisz cena części wyskoczy bląd złej zmiennej, wystarczy ignorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Widzę, że jakość gier z edycji na edycję znacząco wzrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja musialem dac polprodukt, czas który zamierzałem przeznaczyć na co-op i dodanie paru jednostek (ktore sa z reszta w kodzie ale niewykorzystane) zostal zajety przez pogrzeb dalszego krewnego... W lipcu powinno byc lepiej bo nie trzyma mnie wtedy szkola, juz ostrze do tego celu gm'a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Od razu mogę uprzedzić, że w następnej edycji wszyscy będą mieli takie same szanse pod względem graficznym. Co zachęci większość osób które narzekają na swoje zdolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To powiedz jaka będzie:d I można już gdzieś pobrać wszystkie gry z tej tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To powiedz jaka będzie:d I można już gdzieś pobrać wszystkie gry z tej tury? Po oddaniu wyników będzie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A za drugie i trzecie miejsce nie ma nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Od razu mogę uprzedzić, że w następnej edycji wszyscy będą mieli takie same szanse pod względem graficznym. Co zachęci większość osób które narzekają na swoje zdolności. hmmm tekstowe roguelike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 oby nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Oby nie w GM-ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Może zestaw grafik bedzie po prostu się dostawało więc praktycznie mozna się wtedy skupić tylko na kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wyniki będą tuż przed moimi urodzinami, ciekawę czy dostanę prezent od 0xGames :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Może zestaw grafik bedzie po prostu się dostawało więc praktycznie mozna się wtedy skupić tylko na kodzie. To jest fajny pomysł, dostajesz grafy i zrób z tego jaką chcesz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @up: na przyklad puzle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 O tak ANtY nawet jeśli nie na ox to świetny temat na ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi