LolikZabijaka Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Cześć mam pytanko związane z fajkami. Dlaczego z roku na rok szlugi drożeją i są coraz gorszej jakości? Mama mi mówiła że jak była młoda i się kupowało Camele, to jak się odpalało to miły aromat był, a teraz jak kumpel odpala Camela, to smród gorszy niż koziołki. Dlaczego tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie znam się, ale przypuszczam, że coraz mniej kasy mają twórcy, więc dają gorszej jakości, by jakoś istnieć, poza tym konkurencja rośnie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 bo młodzi zaczęli jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 możliwe, ja gdzieś słyszałem też że spora część fajek na polskim rynku jest produkowana na lewo, tylko że my o tym nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Papierosy nie maja zadnych reklam juz ani nic, a sa nawet podane w zlym swietle w telewizji i innym, czczemu sie nie dziwie. A patrzac w ten sposob na prawa rynku, poniewaz wiecej ludzi woli rzucic palenie, niz placic i niszczyc sobie zdrowie, sprzedawcy maja coraz mniej sprzedarzy, mniejszy profit, i w tym momencie mniej kasy na dobrej jakosci produkt. Wyzsze ceny i mniejsze ilosci nikotyny to tez wymogi w niektorych krajach, z tego co slyszalem. Nie zdziw sie gdyby za kilka lat papierosy zostaly zakazane w ogole, a na lewo dostaniesz latwiej heroine, patrzac na to jaki bezsensowny jest tyton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 przestan jarac szlugi joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Donek Ci zwiększył akcyzę to się nie dziw <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 pamiętam te czasy kiedy fajki marki NEXT kupowało się po 3.50 zł a teraz 9.60zł ; ooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 pamiętam te czasy kiedy fajki marki NEXT kupowało się po 3.50 zł a teraz 9.60zł ; ooo Pamiętam, jak jeszcze chodziłem do przedszkola - wtedy to dopiero był kłopot z kupieniem sobie dobrych papierosów klasy lux. Ale jakoś sobie radziłem, a potem byłem największym mistrzem palenia na naszym podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Po 3.50? Ja pamiętam jak były po 35000 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jarać blanty, taniej wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja tam nie lubię palić, jak młodszy byłem to paliłem, potem na tabakę się przerzuciłem, a teraz okazjonalnie i jakąś zabawkę typu czekoladowe Black Devil'e. PIWO RULEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja tam nie lubię palić, jak młodszy byłem to paliłem, potem na tabakę się przerzuciłem, a teraz okazjonalnie i jakąś zabawkę typu czekoladowe Black Devil'e. PIWO RULEZ 14 lat, a już jaki staż możesz być z siebie 'dumny' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 jestem. przynajmniej palenie mam już za sobą, bo jako gówniarz przesadziłem i 14 pod rząd spaliłem rodząc sobie do palenia uraz i pomimo swojego pociągu do używek z paleniem problemów mieć nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Papierosy nie maja zadnych reklam juz ani nic, a sa nawet podane w zlym swietle w telewizji i innym, czczemu sie nie dziwie. A patrzac w ten sposob na prawa rynku, poniewaz wiecej ludzi woli rzucic palenie, niz placic i niszczyc sobie zdrowie, sprzedawcy maja coraz mniej sprzedarzy, mniejszy profit, i w tym momencie mniej kasy na dobrej jakosci produkt. Wyzsze ceny i mniejsze ilosci nikotyny to tez wymogi w niektorych krajach, z tego co slyszalem. Nie zdziw sie gdyby za kilka lat papierosy zostaly zakazane w ogole, a na lewo dostaniesz latwiej heroine, patrzac na to jaki bezsensowny jest tyton. True. Dodatkowo +1% Dartha VATera i zwiększona akcyza robi swoje, wkrótce tytoń będzie tylko pod postacią cygar dla kolekcjonerów. Z alkoholem by było tak samo gdy nie to że w farmacji jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak chce się palić to chyba warto wydać te parę złotych więcej i kupić sobie papierosy, które można palić i po których ciuchy nie walą na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Niektórzy walą tak sami z siebie, to im papierosy już nie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Gnysek +1. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak chce się palić to chyba warto wydać te parę złotych więcej i kupić sobie papierosy, które można palić i po których ciuchy nie walą na kilometr. Znajdź mi takie fajki kozaku, nawet malboro smakują beznadziejnie. Wszyskie cuchną tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 hm... rzuć palenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 hm... rzuć palenie? W życiu nie miałem papierosa jako takiego w ustach, ale wiem że to jest jak każdy normalny nałóg i "rzucenie" tego może okazać się kłopotliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 też nie miałem, ale wiem, że jest to wykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Po co cierpieć? Życie i tak jest krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie palę, czasem tylko, średnio raz w miesiącu, dlatego się pytam, bo zauważyłem że są coraz gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie palę, czasem tylko, średnio raz w miesiącu, dlatego się pytam, bo zauważyłem że są coraz gorsze. malboro smakują gorzej niż L&M, ale to tylko moje odczucie bo się do nich przyzwyczaiłem. Czemu? nie nas się pytaj... sprawdzaj sobie zawartość co jakiś czas. Smak zależy od tego kiedy myłeś zęby, co jadłeś itd. Nie podoba się smak papierosa to zacznij pykać fajki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 pojebao ? :D a na poważnie to ostatnio się na tabakę przerzuciłem, baaardzo fajny zapaszek, ale niedawno przestałem zażywać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 to niszczy śluzówkę.... pzdr z takimi używkami w ogóle... ja od czasu do czasu jakieś piwko sobie wypije i tyle, a nie jakieś maryśki, hera, papierosy, tabaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A ja nie wiem gdzie wy w papierosach wyczuwacie jakiś smak lol. Przecież to sam smród nic więcej. Nie wiem jak dym może smakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Znajdź mi takie fajki kozaku, nawet malboro smakują beznadziejnie. Czekoladowe Blak Dewile ziom. Malboro przy nich to zapocony penis poganiacza bydła. Once you go black, there is no turning back. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 But once you taste green you are higher then you've ever been Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi