Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tu dyskutujemy na temat tegorocznych "wyborów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 ANtY,to twoja inicjatywa czy prośba adminóF? I czemu nie Tymony?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 [...]społeczność też może mieć własne inicjatywy. Dlatego nie tymony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 To chociaż mogły być Dzymki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 @Adriann: Chodzi o wyłonienie najlepszych, a nie najgorszych gier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dobra niech ci będzie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Co z artykułami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Co z artykułami? W sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W sensie, że nie widzę tematu. Nie biorą udziału w konkursie czy liczą się jako przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W sensie, że nie widzę tematu. Nie biorą udziału w konkursie czy liczą się jako przykłady? Nie wiedziałem, że jest zainteresowanie, dodam do przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie mam pojęcia czy jest zainteresowanie. Ja tam nic nie chce zgłaszać chyba że moje własne Operacje Bitowe. :P Tak sobie pytam, bo może coś było ciekawego, nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 :lubieto: zaraz wydzielę dział na forum - ale miło, że jednak ktoś ruszył tyłek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pure logic Wire może być traktowany jako pełna wersja? Bo Lordis dał ją do pełnych ale oznaczył jako 0.9 Brakowało chyba tylko helpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pytanie, czy wersja 1.0 wyjdzie, czy 0.9 była tą finalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Składam wniosek aby wywalić Xenona bo jego udział będzie zbyt nie fair wobec innych (to chyba oczywiste, że żaden przykład/artykuł nie zdobędzie tylu głosów co on). Nie mówiąc o tym, że znając życie większość głosów na niego by pochodziła od osób które nie miały z nim w życiu żadnej styczności lub głosowałyby tylko dlatego że napisał go Yxe. A Psysio się na pewno zgodzi nie brać udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pure logic Wire może być traktowany jako pełna wersja? Bo Lordis dał ją do pełnych ale oznaczył jako 0.9 Brakowało chyba tylko helpa. IMO może być, tak samo jak Nullbreaker, który chyba nie ma wersji 1.0 ale jest wersją pełną i można go zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie bardzo rozumiem dlaczego w kategorii gier mają brać udział gry nie wykonane przy użyciu gm. W końcu to gmclan i "promowane" powinny być gry zrobione właśnie w gm. Poza tym jest za to jakaś nagroda? Nie wiem, jakiś puchar przy avatarze jako wyróżnienie czy to tak po prostu for fun? Przydałoby się cokolwiek co było by w stanie zmotywować do poświęcenia czasu na tworzenie gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Proponował bym, żeby albo na stronie głównej były bannery przez cały rok: Najlepsza gra 2010 Najlepszy przykład, itp... albo Pod nazwą rangi obrazek (mogę przygotować obrazki), o ile administracja się zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak uznam, że wyniki nie są sfałszowane (tzn. ktoś poprosił innych o głosowanie na jego grę mimo, że to crap), to mogę ufundować klucz do GM8, za najlepszą grę. dlaczego w kategorii gier mają brać udział gry nie wykonane przy użyciu gm MOGĄ != MAJĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Proponował bym, żeby albo na stronie głównej były bannery przez cały rok: Najlepsza gra 2010 Najlepszy przykład, itp... to pomysł z którym się zgadzam. mogę ufundować klucz do GM8, za najlepszą grę. nie sądzę żeby ktoś się skusił : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja bym się skusił, bo i tak muszę kupić w najbliższym czasie. Z tym, że niestety gry żadnej nie wydałem w 2010. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Fantastyczna inicjatywa. Propsy, ANtY. :) Co prawda "Tymony" brzmiało lepiej, ale tak czy tak uważam, że potrzebujemy podobnych akcji na GMC. A co do nagród, to nie wiem jak z innymi, ale ja tam osobiście ucieszyłbym się najbardziej z samego faktu zwycięstwa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Community Awards 2010 < Tymony 2010 To jest moje zdanie. Ale dobrze że jest chociaż tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Akurat dzisiaj zanim zrobiono te Community Awards 2010 czytałem sobie tematy z tymonów 2009. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak uznam, że wyniki nie są sfałszowane (tzn. ktoś poprosił innych o głosowanie na jego grę mimo, że to crap), to mogę ufundować klucz do GM8, za najlepszą grę. A nie da się z tym obrazkiem rangi? Myślę, że to lepsza nagroda i większy prestiż. Nie bardzo rozumiem dlaczego w kategorii gier mają brać udział gry nie wykonane przy użyciu gm. W końcu to gmclan i "promowane" powinny być gry zrobione właśnie w gm. "Najlepsza gra" powinna być rozszerzona na wszystkie opublikowane na GMClanie, a nie tylko te GMowe. Bo straszny ból mi sprawia, że nie mogę zgłosić gry "Kreski" dlatego, że jest pisana w C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Si, si. Warto dać szansę każdemu aktywnemu użytkownikowi. To, że nie używa GMa nie znaczy, ze nie przysłuża się naszej społeczności. Coś sie dzieje i jest fajnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nazwa strony to "Game Makers' Clan", czyli klan twórców gier, a nie klan tworzących w GM - o nim po prostu głównie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nazwa strony to "Game Makers' Clan", czyli klan twórców gier, a nie klan tworzących w GM - o nim po prostu głównie ;) powiedz to ludziom z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 powiedz to ludziom z warsztatu A po co im to mówić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Banery dla zwycięzców na głównej stronie to jest dobry pomysł, ja jestem za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi