Fallord Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Powiem to samo co Pieter, nie będę mówił bo bym się tylko zbłaźnił :P Dziękuję, za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Polski - 2 Historia - 3 WOS - 2 Niemiecki - 2 Matematyka - 2 Fizyka - 3 Chemia - 3 Biologia - 4 Geografia - 3 Plastyka - 4 Muzyka - 3 Informatyka - 6 W-F - 2 Religia - - Zachowanie Bardzo Dobre. :D Do szkoły nie podchodzę poważnie :P (zresztą widać po ocenach) :twisted: PS: Fallord... byś się 'zbłaźnił' ?.... zależy jak traktujesz to słowo.. ja mówiąc "Zbłąźnił" miałbym na myśli same dwóje.. Inny zaś, wzorowy uczeń... miałby na myśli czwórki, lub w skrajnych przypadkach piątki... więc określ dokładnie, co masz na myśli mówiąc 'zbłaźnił' .. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Religia: 5 Zachowanie: 5 Polski: 4 Matematyka: 4 Chemia: 4 Biologia: 3 Fizyka: 4 Geografia: 4 Angielski: 6 Informatyka: 5 W-F: 5 Technika: 5 Muzyka: 5 WOS: 4 Tylko jedna trójka, wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Do szkoły nie podchodzę poważnie (zresztą widać po ocenach)To źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Biologia: 3 Tylko jedna trójka, wow. Ja też miałem (tyle że w propozycjach ocen) tróję z przyry (a u was to biologia) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 KubaGM, no po prostu szkoda gadać, zbłaźnił bym się na maxa i raczej tu więcej nie pokazał, chwalić się chyba nie muszę, ale powiem jedno - jest tragicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 @Ranmus.. po prostu jestem zbyt leniwy... i niestety nie mogę tego przezwyciężyć... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie no to był żart oczywście. Wiem tylko tyle, że na koniec podstawówki (system ośmio klasowy) miałem średnią 5.2, w liceum techiczne 4.2, a jeśli chodzi o studia to będzie tak około 3.5 - 4 (zależy kiedy i na jaką ocenę napiszę w końcu tą magisterkę + obrona). Eee... weź nie strasz. Miałem identyczną średnią na koniec podstawówki (6 klas), a w gimnazjum 4.1, potem 4.4 chyba. Czyli coraz niżej? E: Ja też miałem (tyle że w propozycjach ocen) tróję z przyry (a u was to biologia) Biologia != Przyroda Przyroda = Biologia + Geografia + Fizyka + Chemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ahm teraz ja siebie pokaże: Polski: 4 Niemiecki: 5 Chemia: 4 Informatyka: 6 Matematyka: 5 Fizyka: 5 Geografia: 5 Biologia: 4 Plastyka: 6 Technika: 6 WOS: 5 Historia: 5 Wychowanie fizyczne: 5 Religia: 5 Średnia: 5.0 klasa II gim ^^ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Polski: 2 Historia:2 Niemiecki: 2 Angielski: 2 Biologia:2 Chemia: 4 Matematyka:4 Fizyka: 4 Geografia: 5 Wychowanie fizyczne: 4 Religia: 5 Podstawy przedsiębiorczości: 3 Podstawy elektroniki i elektrotechniki: 5 Pomiary parametrów elementów układów elektronicznych: 5 Badanie układów analogowych: 4 badanie układów cyfrowych: 5 badanie elementów i urządzeń automatyk: 4 badanie układów mikroprocesorowych: 5 Pracownia elektroniczna: 5 Montowanie i eksploatowanie urządzeń audio wizualnych: 5 Montowanie i eksploatowanie urządzeń automatyki elektronicznej: 5 Eksploatowanie przyrządów pomiarowych: 5 Praktyka zawodowa: 6 ( jako jedyny :P ) Zachowanie: Naganne Tylko 183 godziny nie usprawiedliwione :D co to jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ps. I nie kiblowałem nigdy, w przeciwieństwie do wielu znanych i cenionych gmclanowiczów. B) Szpan... ;D To się nazywa pozytywne myślenie: "Zdałem!"... XD "Nie ważne, że miałem z wszystkiego zagrożenia, ale zdałem"... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 a ja uczęszczam do wieczorówki i się nie chwale ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Przyroda = Biologia + Geografia + Fizyka + Chemia Przyroda = ( Biologia + Geografia + Fizyka + Chemia ) / 4 :P A moje oceny są mieszane, jest szóstka, są piątki, czwórki, trójki i dwójki :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mamy napisać jakie mamy oceny na koniec tak? ok. religia - 6 j. polski - 5 historia - 5 wos - 5 j. angielski - 6 matematyka - 5 fizyka - 4 chemia - 5 biologia - 5 geografia - 5 plastyka - 6 muzyka - 6 technika - 5 wf - 5 średnia - 5.ileśtam Chciałem również dodać iż nie uczę się w ogóle a zadania domowe robię przed lekcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie masz się w sumie czym chwalić :P ja w wieku 14 lat to miałem same 5 i 6 :P a średnia minimalna to chyba 5.5 :P a zupełnie nic się nie uczyłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie masz się w sumie czym chwalić tongue2.gif ja w wieku 14 lat to miałem same 5 i 6 tongue2.gif a średnia minimalna to chyba 5.5 tongue2.gif a zupełnie nic się nie uczyłem tongue2.gif A czy ja się chwalę? Jak dla mnie to i tak słabo wypadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak dla mnie to i tak słabo wypadłem. Przepraszam, ale muszę to powiedzieć: omg. Dla mnie to szczyt marzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 co tam oceny , wazne co w glowie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.- A.Einstein :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Oceny w szkole nie są wykładnikiem wiedzy.-ktoś tam (skoro już powiedzeniami piszemy :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć. Właśnie - dlatego nigdy nie wykuwam niczego na pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja tak skromnie Zachowanie - Bardzo dobre Religia - Nie uczęszczał ;d Język Polski - 4 Historia - 4 WOS - 4 Angielski - 4 Matematyka - 3 Fizyka - 4 Chemia - 3 Biologia - 3 Geografia - 3 Plastyka - 4 Muzyka - 5 Technika - 5 Informatyka - 5 WF - 5 Egzamin: 36 polak 20 matma Jakoś takoś idzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 A to moje oceny: religia - 5 j. polski - 4 historia - 4 wos - 5 j. angielski - 5 j. niemiecki - 4 matematyka - 5 fizyka - 5 chemia - 5 biologia - 5 geografia - 5 plastyka - 4 muzyka - 5 technika - 5 wf - 5 informatyka - 6 zachowanie - poprawne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chciałem również dodać iż nie uczę się w ogóle a zadania domowe robię przed lekcjami. Tak samo jak ja, Yoda :] . Tylko jakim cudem mam czwóry i piątki :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Trza mieć głowę ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 religia - 5 j. polski - 5 historia - 5 wos - 5 j. angielski - 5 j. niemiecki - 4 matematyka - 5 fizyka - 5 chemia - 5 biologia - 5 geografia - 6 plastyka - 5 muzyka - 5 technika - 5 wf - nie uczęszczam informatyka - 6 zachowanie : wzorowe :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 klasa maturalna liceum profilowanego o profilu zarządzanie informacją: Zachowanie : Wzorowe Religia / etyka : 5 J. Polski : 4 J. Angielski : 4 J. Niemiecki : 4 Historia : 5 Wiedza O Społeczeństwie : 4 Wiedza O Kulturze : 4 Matematyka: 4 Fizyka I Astronomia : 4 Chemia : 4 Biologia : 4 Geografia : 3 Podstawy Przedsiębiorczości :4 Technologia Informacyjna :6 W.F. : 5 P.O. : 3 plus przedmioty zawodowe : Wyszukiwanie Selekcjonowanie I Gromadzenie Danych : 6 Przetwarzanie Informacji : 6 Upowszechnianie Informacji :6 a to jako ciekawostkę dodam moje zeszłoroczne oceny XP które są w tym samym temacie XDD 2kl liceum profilowanego na profilu zarządzanie informacją : J.Pol - 5 J.Ang - 5 J.Nie - 3 Historia -5 Matma - 4 Fizyka i astronomia - 4 chemia - 3 biologia - 4 geografia - 4 podstawy przedsiębiorczości - 4 technika informacyjna - 6 wf - 4 po - 3 przetwarzanie informacji - 6 upowszechnianie informacji - 6 Religia – 4 a ten czas płynie 83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Blach,blach xD oceny_szkolne(); plastyka: 6 (bo zrobiłem pracę na konkurs :D ) polak: 4 (oo bosh...tesh byscie mieli 4 z taka baba jaka mamy my :P ) muza: 6 (ja w szkolnym zespole nawijam xD) matema: 5 (kangura pisałem :lol: ) historia: 5 (echh...proscizna) religia: 6 (bo zrobilem religijna strone naszej szkoly<amen> :twisted: ) przyrka: 5 (łohoho...pierwszy raz 5 z przyr.) jez.niemiecki: 5 (ich habe gołe babe :huh: ) infa: 5 (babce zaproponowalem,ze zhakuje strone naszej school i sie zgodzila B) niestety jak juz mi sie to udalo,to mi obnizyla stopien zachowania z infy na bd. :rolleyes: ) w-f: 5 (heheh :lol2: ) Zachowanie: bardzo dobre/wzorowe (ale w koncu wygralo wzorowe :lol: ) Srednia: 6+4+6+5+5+6+5+5+5+5=chyba 5.2 ale nie chce mi sie liczyc :] P.s.Ja to gowniarz za przepr** jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mieć takie oceny w takim wieku to nic trudnego, nic pracować nawet nie trzeba. Historia w podstawówce to zero konkretów w sumie, tylko same opowiadania na podstawie wydarzeń ;p . Na przyrodzie to nic się nie dowiesz, bo masz tam wszystko i nic, do tego w dużym uproszczeniu, a matematyka w podstawówce to tylko i wyłącznie podstawowe działania. Nawet pierwiastkowania i potęgowania w jakieś porządnej postaci tam nie ma, tylko same dziecinnie proste. A polski to cóż, zależy od nauczyciela. Ja w podstawówce miałem na polskim więcej wkuwania gramatyki niż w gimnazjum, a niektórzy to tylko pisanie opowiadanek mają... A z informatyki 5 to minimum, nie mam pojęcia jak można mieć mniej w podstawówce z tego przedmiotu. Przecież na tych informatykach to nic nie ma trudnego, no chyba, że się nie wie, jak włączyć komputer ;p . Dlatego nie masz czym zbyt się cieszyć, to co masz to bardzo proste do osiągnięcia xP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Blach,blach xD oceny_szkolne(); plastyka: 6 (bo zrobiłem pracę na konkurs :D ) polak: 4 (oo bosh...tesh byscie mieli 4 z taka baba jaka mamy my :P ) muza: 6 (ja w szkolnym zespole nawijam xD) matema: 5 (kangura pisałem :lol: ) historia: 5 (echh...proscizna) religia: 6 (bo zrobilem religijna strone naszej szkoly<amen> :twisted: ) przyrka: 5 (łohoho...pierwszy raz 5 z przyr.) jez.niemiecki: 5 (ich habe gołe babe :huh: ) infa: 5 (babce zaproponowalem,ze zhakuje strone naszej school i sie zgodzila B) niestety jak juz mi sie to udalo,to mi obnizyla stopien zachowania z infy na bd. :rolleyes: ) w-f: 5 (heheh :lol2: ) Zachowanie: bardzo dobre/wzorowe (ale w koncu wygralo wzorowe :lol: ) Srednia: 6+4+6+5+5+6+5+5+5+5=chyba 5.2 ale nie chce mi sie liczyc :] P.s.Ja to gowniarz za przepr** jeszcze ;) I witam Pana w gimnazjum :D Ale styl pisania to Ty masz zaje... polak: 4 (oo bosh...tesh byscie mieli 4 z taka baba jaka mamy my :P ) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi