KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zachowanie - bardzo dobry informatyka - 6 matematyka - 3 Polski - 4 religia - 4 angielski - 4 przyroda - 4 historia - 3 technika - 4 plastyka - 4 muzyka - 4 w-f - 5 srednia: 4,10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tera ja Polski: 4 Matma:3 Angol:2 Infa:4 Rela:3 wf:4 przyra:4 hista:4 zachowanie :dobre I po co sie przykładać do nauki(dla jakiś durnych książek?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wiesz, jezeli w podstawowce masz 2 z Angola to przygotuj sie na kiblowanie w przyszlosci. Bo pewnie tutaj maetiral jest na zasadzie: Powiedz pies. Dog. Dobrze, piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie porostu mam zwalonego nauczyciela (naszczacie za rok go nie będzie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie porostu mam zwalonego nauczyciela (naszczacie za rok go nie będzie :P) nie masz porostu? xDDD co chciales powiedziec mowiac "naszczacie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 co chciales powiedziec mowiac "naszczacie"? Chyba że jak naszczają za rok to go nie będzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie porostu mam zwalonego nauczyciela (naszczacie za rok go nie będzie :P) Tak więc, jak wygląda u was materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zachowanie - Wzorowe informatyka - 6 matematyka - 6 Polski - 5 religia - 6 angielski - 5 przyroda - 6 historia - 5 technika - 6 plastyka - 6 muzyka - 5 w-f - 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam podobne oceny do tych Pietrusa. =) No i żałosne 6 z informatyki. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A mnie dalej ciekawi jak by wam poszło gdybyście mieli 20 przedmiotów tygodniowo xD :) i dzień w dzień po 9 godzin (lekcyjnych) siedzieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja mam 32 przedmioty na tygodniu... tzn. miałem. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Przepraszam źle się wyraziłem :) 20 różnych przedmiotów tygodniowo typu Polski; Historia ;Angielski; Niemiecki ;Matma; FIzyka ;Chemia ; Biologia ;PO ;Informatyka; WF; Podstawy przedsiębiorczości ; Podstawy elektroniki i elektrotechniki; Pomiary parametrów elementów układów elektronicznych ;Badanie układów analogowych; badanie układów cyfrowych ;badanie elementów i urządzeń automatyki ; badanie układów mikroprocesorowych; Pracownia elektroniczna; Religia czyli 45 lekcji na tydzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 eXcLiFe, dla mnie to nie problem, ja lubię szkołę. III gimnazjum. Zachowanie: wzorowe Informatyka - 5 Fizyka - 6 Matematyka - 6 Chemia - 6 Geografia - 5 Biologia - 5 Wiedza o społeczeństwie - 5 Historia - 5 Polski - 5 Niemiecki - 6 Rosyjski - 6 Muzyka - 6 Plastyka - 6 Technika - 4 W-F - 5 Religia - nothing 91 pkt na egzaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 I laba po lekcjach - piwko etc., nie? Sam wybierałeś szkołę. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zachowanie: nieodpowiednie Informatyka - 5 Fizyka - 1 Matematyka - 1 Chemia - 2 Geografia - 3 Biologia - 4 Wiedza o społeczeństwie - 3 Historia - 3 Polski - 1 Angielski - 4 Muzyka - 3 Plastyka - 3 Technika - 4 W-F - 3 Religia - 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No to widzę, że replaya strzelasz :lol: albo 3 poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja miałem lekcje w środy do 18:05, a w czwartki do 19:00 :P @up: Powtórka klasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 upup Tak,znowu 3 klasa gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Polski 4 Angielski 5 Matematyka 5 Historia 4 Przyroda 4 Wf 6 Muzyka 6 Plastyka 4 Informatyka 5 Technika 5 to chyba wszystko średina 4,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ZACHOWANIE : WZROROWE RELIGIA : 6 Polski : 6 Matematyka : 6 Język Angielski : 6 Język Niemiecki : 6 Biologia : 6 Geografia : 6 Chemia : 6 Historia : 6 Fizyka : 6 Wychowanie fizyczne : 6 Informatyka : 6 Średnia : 6.0 Dodatkowe osiągnięcia : -23 dyplomy z konkursów -"Najlepszy uczeń w szkole" -100% frekwencji -Najwięcej wypożyczonych książek w bibliotece -14 Złotych medali z dziedziń sportu : Lekko Atletyka , Biegi , Pływanie. - oraz wiele wiele innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 -100% frekwencji -Najwięcej wypożyczonych książek w bibliotece :lol2: To jest rozbrajające... niech zgadnę 3 klasa podstawówki? Żeby się chwalić ilością wypożyczonych książek... :lol2: A dziś miałem taki kiepski humor dziex Ci wielkie.. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 od 1 -szej klasy gimn. nie wypożyczyłem żadnej książki,a ocene z wf-u zawyżyłem,tak naprawde to mam nkl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witaj w klubie, bibliotekę widziałem 4 razy w życiu :twisted: Ciekawe jak tam trafić :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zachowanie: 5 Informatyka - 5 Fizyka - 3 Matematyka - 3 Chemia - 4 Geografia - 4 Biologia - 4 Wiedza o społeczeństwie - 5 Historia - 4 Polski - 3 Angielski - 3 Muzyka - 4 Plastyka - 4 Technika - 5 W-F - 5 Religia - 3 (copy proxx). ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Moje: Tylko nie śmiejcie się. Pierwsza klasa Technikum Mechatronicznego. zachowanie: 4 religia: 3 polski: 2 angielski: 2 niemiecki: 3 historia: 2 math:2 chemia:2 biologia:2 geografia:2 TI (Technologia informacyjna): 3 WF:3 PO (Przysposobienie obronne):2 Podstawy Mechatroniki: 3 TIKM (technologie i konstrukcje mechaniczne): 4 Rysunek Techniczny:3 Fizyka z astronomią:2 EDIT: TO cud że zdałem pogrubione to są zawodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No ja chodzę do 3 klasy więc mam opisowe. Ale byłem wzorowy biggrin.gif lol.gif Dorosłu jesteś jak na 3 klasiste w porównaniu do mojego brata ciotecznego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Moje: Tylko nie śmiejcie się. Pierwsza klasa Technikum Mechatronicznego. zachowanie: 4 religia: 3 polski: 2 angielski: 2 niemiecki: 3 historia: 2 math:2 chemia:2 biologia:2 geografia:2 TI (Technologia informacyjna): 3 WF:3 PO (Przysposobienie obronne):2 Podstawy Mechatroniki: 3 TIKM (technologie i konstrukcje mechaniczne): 4 Rysunek Techniczny:3 Fizyka z astronomią:2 EDIT: TO cud że zdałem pogrubione to są zawodowe. hahhahhahahahahha :sp_ike: ja mam same 6 i jestem kozak B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ja mam same 6 i jestem kozak Nie wiem, jakim cudem masz szóstkę z polskiego, bo widzę, że interpunkcję masz w pupci. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 hahhahhahahahahha sp_ike.gif ja mam same 6 i jestem kozak cool.gif A co tu się dziwić jak chodzi do 3 podstawówki.. Codziennie chodzi do biblioteki i wypożycza bajeczki.. przebiera buciki.. i ma 100% frekwencji.. no i pełno konkursów wygranych np: Wiedza o smerfach I miejsce :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 chyba że chodzi do szkoły z internatem,to się nie dziwcie że może mieć 100 % frekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi