Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 no niestety każdy program tego wymaga. Na tym polega animacja szkieletowa. W przypadku blendera jedynie miałbym do zarzucenia tutaj nieintuicyjność interfejsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Mi się podoba akurat animowanie w Blenderze, ale dlatego że w niczym innym nie animowałem. Jak się ogarnie interfejs właśnie to całkiem wygodne narzędzie. Co do animacji w Unity to z kodu są odpalane, ale nie doszedłem jeszcze do wprawy a chciałbym żeby jakoś zrobić nogi poruszające się oddzielnie od tułowia w trakcie chodu. Chociaż to pewnie zbyt skomplikowane i lepiej animacji zrobić więcej. No i mam problemy z kamerą, udało mi się zrobić taką zza pleców która przybliża się przy ścianach ale strasznie nią trzęsie i nie wiem czemu. A tutaj nowe rzeczy, szybciej już umiem teksturki rysować ale mam ciągle mało czasu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Mi się podoba akurat animowanie w Blenderze, ale dlatego że w niczym innym nie animowałem. Jak się ogarnie interfejs właśnie to całkiem wygodne narzędzie. Co do animacji w Unity to z kodu są odpalane, ale nie doszedłem jeszcze do wprawy a chciałbym żeby jakoś zrobić nogi poruszające się oddzielnie od tułowia w trakcie chodu. Chociaż to pewnie zbyt skomplikowane i lepiej animacji zrobić więcej. No i mam problemy z kamerą, udało mi się zrobić taką zza pleców która przybliża się przy ścianach ale strasznie nią trzęsie i nie wiem czemu. A tutaj nowe rzeczy, szybciej już umiem teksturki rysować ale mam ciągle mało czasu :( Ja mam niezły kod do kamery, ale mi się nie przybliża przy ścianach... Ale nie wiem czy to nie wystarczy raycasta puścić w kierunku patrzenia i jak natrafia na Layer [Wall] to po prostu przybliża i drugiego w przeciwnym kierunku żeby nie cofał ja się nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Na tym polegał skrypt którego użyłem, ale muszę go lepiej prześledzić i dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 wojzax ogarnij layery animacji w unity, to nie takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Dobra rada, dzisiaj będę ogarniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zamek do gry zrobiony w Paint'cie może pasować do jakieś gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przed Tobą wiele lat nauki twórczego myślenia młody padawanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wojzax, psia mać. Dlaczego ja tego nie widziałem jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przed Tobą wiele lat nauki twórczego myślenia młody padawanie;) Dziękuje za poradę mistrzu Yodo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wojzax, psia mać. Dlaczego ja tego nie widziałem jeszcze? Myślałem że zaglądasz na gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zamek do gry zrobiony w Paint'cie może pasować do jakieś gry? Te klocki mógłbyś powklejać staranniej, bo w wielu miejscach jest krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zamek do gry zrobiony w Paint'cie może pasować do jakieś gry? Bardzo fajny ten zameczek,tylko te klocki serio trochę krzywo ale na moje oko nawet nie widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 A co to takiego? O co chodzi z tą konsolą, bo zaciekawiło mnie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 to jest mockup, screen wklejony na zdjęcie konsoli nintendo 3ds z założenia ma pobudzić wyobraźnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 O to to co ANtY pisze, z tym że słabo wyszło. Ogólnie to szukałem dobrego połączenia pikselozy i konturów żeby wyglądało jak z DSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ładne ('-') Tylko pixelki przy rycerzy nie pasują ale bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 szwy widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Bo to misternie układałem ręcznie xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Moje postacie do gier: Dacie ocene? a jakby coś to to robiłem w corelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 o, a w przeciwieństwie do rycerzyka to mi się BARDZO podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 TO JEST GIF JAK COŚ Siedziałem nad tymi eksplozjami z dwie godziny dopiero teraz ogarnąłem że wystarczy zaznaczyć Kinematic w Rigidbody żeby wszystko nie wybuchało od razu i już będzie tylko lepiej. Model świątyni nie ma paru plane'ów i ma duże fragmenty więc wygląda to jeszcze na razie nieestetycznie, ale może będzie spoczko @EDIT: i o to chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Rewelacja, kojarzy się z Powermonger albo Populus1 - tylko koniecznie na pełnej pixelozie.Mam nadzieję tylko że nie zmarnujesz tego graficznego potencjału na jakąś błachą grę bez przyszłości (typu robienie eksplozji na mapie żeby wszystko zniszczyć).Może jakiś prosty RPG albo RTS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Moje postacie do gier: Dacie ocene? a jakby coś to to robiłem w corelu Jest duzo duzo lepiej niz wszesniej, ale 3D chyba ci nadal lepiej wychodzi, a pokaz te czolgi twoje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 taki tam projekt antagonisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 oo, bardzo ładne Lionx, dawno tu nie było takiego konkretu w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 dzięki :) znacie jakąś dobra stronę z darmowymi texturami do użycia komercyjnego :V ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jak wszyscy się bawicie w 3D to ja też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi