lew_leo Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 taka tam prototyp ekranu startowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 przyjemnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No, takie. Fajne, co tu dużo mówić. Dupy nie urywa, ale jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Mam alergię na azjatyckie znaczki, to dosyć żałosne się tak podszywać dla "klimatu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No tak, najlepiej jakby na ekranie startowym w grach tworzonych przez Polaków było tylko w stylu "SZCZĘK MIECZY:RZEŹ W SZCZERYM POLU" :D W sumie wszystko można posądzić jako podszywanie pod klimat co nie nasze.Wizualnie jest ok- mimo że ogólnie nie lubię podobnego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Na całą powyższą wypowiedź, mam jedno słowo kontrargumentu. WEEABOOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 To akurat rozumiem, sam fanem Japonii na pewno nie jestem:D Ale w kwestii gry-zrobione solidnie,nie ważne czy po japońsku czy czesku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Mam alergię na azjatyckie znaczki, to dosyć żałosne się tak podszywać dla "klimatu". To tak jakby mówić ze tylko czarni mogą rapować to tylko logo gry nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czcionka z komunikatem mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 w ogole zrezygnowalbym z sheriffowej na mobilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czcionka z komunikatem mi nie pasuje. Masz racje, nad animacją też można by jeszcze troszkę popracować ale niestety to tylko wizualizacja w flash będę to musiał jakoś przenieś do unity w ogole zrezygnowalbym z sheriffowej na mobilki czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 nie wiem, jakoś tak mi po prostu nie pasuje. mobilne sprzęty to jak na moj gust proste fonty, proste gui itd, bez udziwnien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 zgadzam sie, szeryfowa nie pasuje zupełnie do takiej prostoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Narysowane w Inkscape, zajęło mi to z 5 godzin :( ale trzeba trochę potrenować rysowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 kox, tylko trzeba było nogi dokończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dodałem nogi, trochę zmieniłem kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wolałem wcześniejszą kolorystykę chyba ze względu na bluzę, a te laczki wydają mi się mało staranne w porównaniu do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 a te laczki wydają mi się mało staranne w porównaniu do reszty. Też tak uważam ;) Może jeszcze poprawię je kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ta, wcześniejsza kolorystyka jednak lepsza dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ostateczna wersja, już mi się dalej nie chce :D Teraz trzeba przespać się bo ponad 30h bez snu nie jest zbyt przyjemne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 i gitara, naprawdę nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 a więc odkryłem dzisiaj w power pointcie coś takiego jak efekt 3-W. Na rezultaty dlugo nie było trzeba czekać B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Przypomina trochę grafiki z lat kiedy to windows 98 panował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 taki tam model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 spoko Lionx, ale nadałbym uszom 3 wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To nie duży problem zmienić ale niestety ta postać już ma 1100 tris a ma to być gra na androida :/ no nic wszystko wyjdzie w praniu gdy zacznę kodzić grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a więc odkryłem dzisiaj w power pointcie coś takiego jak efekt 3-W. Na rezultaty dlugo nie było trzeba czekać B) 10/10 :D :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 O ja LionX ładny ten model. Jak to główny bohater to poly może być większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 taki tam model sam to bedziesz animował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Trzeba przyznać lion, że się wyskillowałeś przez ostatni rok. Zarówno w 3D jak i w 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi