I am Lord Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Graficzki dla Uzjela, tylko niektóre statki będą w jego grze. Jak się za to wziąłem to nie mogłem przestać rysować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 lewy dolny rog w cholere badassowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góźcowy Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Powrócilem, oto boss w grze mej co wyjdzie niedługo . mianowicie chodzący diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dużo lepsze od poprzednich "prac", tylko mi nie pasuje to że przód jest taki jakiś zakropkowany a tył gładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 skąd wiesz gdzie on ma przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Po powiększeniu, przypuszczam że to nie twoje, ponieważ tył jest zamazany, to znaczy, ktoś nałożył na tył równiutki kwadrat z alphą i szarym gradientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góźcowy Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dzienki za wszystkie słowa pochlebne wobec pracy mej i teraz chciałbym predstawic nowego boss'a w Gnacie Oto śmiertelny pierdzioch. (Hehe inspirowany moim wujkem co se lubi bonka puścic hehehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Huder, sam to rysowałeś? Bo wygląda cudnie - o ile kilka pikselów może wyglądać cudnie. Ile ma być tych statków w grze tak właściwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (Hehe inspirowany moim wujkem co se lubi bonka puścic hehehe) UŻYTKOWNIK ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dzienki za wszystkie słowa pochlebne wobec pracy mej i teraz chciałbym predstawic nowego boss'a w Gnacie Oto śmiertelny pierdzioch. (Hehe inspirowany moim wujkem co se lubi bonka puścic hehehe) Weź zapisuj chociaż w .png :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 gejemklan taki łatwy cel dla trolli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 PROSZĘ ZBANUJCIE GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 @up +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Huder, sam to rysowałeś? Bo wygląda cudnie - o ile kilka pikselów może wyglądać cudnie. Ile ma być tych statków w grze tak właściwie? Całość powstała pixel po pixelku w 2 dni. Ile będzie tych statków to nie wiem, Uzjel musiał by się wypowiedzieć. Jak była narysowana połowa z nich to mówił że starczy a ja rysowałem dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Poważnie rozważam zwiększenie liczby poziomów w arcade z 12 na 24. Wtedy pewnie większość tych cudeniek znajdzie się w grze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To zostaw sobie zapas na jakiś większy update. Takie prawie DLC xD jak to robią teraz duże firmy czyli obcinają pełną grę i wydają DLC rok później. Nie popieram tego ale skoro tak robią to pewnie coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 I tak mam poważny problem z balansem, więc dodatkowe poziomy trochę powinny rozwiązać tą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góźcowy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 gejemklan taki łatwy cel dla trolli :/ nie denerwuj mnie.... JUż duża cześć gry skończona ,tym czasem mam nową postać dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tadam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 O ja, przebiłeś chyba wszystko co było do tej pory na GMclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak na moje nieprofesjonalne oko amatora to to jest piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dzieki :D No w zyciu nie siedzialem tak dlugo nad jednym rysunkiem. Niedociagniecia chyba beda zawsze ale i tak duma i sobie drukuje plakat 1x1,2 m. A za chwile wrzucam making of Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 najs, ile godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ciężko powiedzieć. Rysowałem od czwartku całkiem intensywnie :) kilkadziesiąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 owduuuuuuupe, 11/10 jedyne co mi nie pasi to przekrecony pysk smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Imponujące. Nie mam słów, stary..kilka plakatów wstaw na allegro.;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Każdą łuskę osobno rysował. Nikt by mnie nigdy do tego nawet nie zmusił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Propaganja to jest epickie! Z chęcią zobaczyłbym to u siebie na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Huder dla mnie nie łuski a te drzewka i liście były najnajgorsze, a zaraz po tym deszcz :) @Gooman moge wrzucić w pełnej rozdzielczości chociaż to waży wtedy więcej niż ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi