MXQ Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja tam bardziej polecam 3Ds'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jest jego darmowa wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Na twoim kompie? :D Spójrz na screena, na memory peak. Jak dostane na dzień dziecka, to zainstaluje, o e: chociaz nikogo to nie obchodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A po mojemu lepiej ten domek by z oknami wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Poczytaj o kompozycjach, i sie pobaw. Wdize tutaj zachod slonca i rozmycie spowodowane cieplem ; ) Blender to bardzo potezne narzedzie, jednak wymaga okolo 3 lat nauki, aby go uzyc do pelnego potencjalu. Tak jak skrzypce np. Moze i zlapiesz od razu, i bedziesz robil wygibasy, ale na swoj sposob. Pozniej sie okazuje ze przez to co robiles nie mozesz zrobic nastepnego kroku, czyli musisz sie uczyc jak odpowiednio trzymac smyczek/uzywac seamow itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wdize tutaj zachod slonca i rozmycie spowodowane cieplem ; ) Renderowanie słońca i horyzontu tutaj jest wyłączone. Włączyłem tylko atmosferę pomarańczowo-żółtego koloru + mgła. Co dało taki ciepły klimat. Tutaj jest wersja bez tego zabiegu: https://gmclan.org/up539_6_domek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Trochę spóźnione, ale - praca propy genialna. Pamiętam jeszcze, jak wrzucałeś zdjęcie z samym UFO i tym kolesiem ^^ ogromny postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Pusto ostatnio to wrzucę WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jak dla mnie to bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 po prostu świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie no fajne, ale prawa ręka dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 To samo chciałem napisać. Może nie jest dziwna, ale nie pasuje do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie ma sensu poprawiać, tam i tak będzie siedzieć mała dziewczynka więc to jest taki 'placeholder' żeby nie było pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 a bo on trzyma kwiatuszka <3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Poznajcie Bane Czyli jednego z dwóch głownych czarnych charakterów w filmie poklatkowym nad którym pracuję,trochę słabej jakości zdjęcia ale nie chciało mi się iść do miejsca gdzie mam oświetlenie,tła itp. następne będą bardziej profesjonalne.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dla mnie genialny, bo oryginalny i starannie zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jakich jest toto rozmiarów? jeśli coś niedużego to mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 około 18cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 nooo, propsy stary! ja zawsze z plasteliny zlepiałem wszystkie kolory, robiłem z dupy ludziki, dawałem im wykałaczki i się bawiłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Naprawdę fajnie, chociaż nie wiem jak ty chcesz z tym film robić. A ja dziś też sobie rysowałem. Połączenie Altaïra z moim proboszczem. Skala 1:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Uwierz mi że da się;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 PARANOIA STREET SEASON 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 okna wszystko niszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 fix'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Brace yourselves, ataki padaczkowe are coming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 http://poxiphoto.posterous.com/ More postan. A do tego Wojzax, wez sie nie leniwij, zwlaszcza z tym Irish pubem. Moglbys to ladnie dorobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 http://poxiphoto.posterous.com/ More postan. A do tego Wojzax, wez sie nie leniwij, zwlaszcza z tym Irish pubem. Moglbys to ladnie dorobic. +1 Ten pub ma potencjał, jest tam atmosfera, ale czegoś brakuje. Te okna zieją pustką. Ja włączyłam tryb oszczędny - nie mając zbyt wiele czasu, kończę stare prace, co przyznam jest dużo szybsze, a i chyba prackom wychodzi na dobre. To potwierdza niestety fakt przymusu spędzania zbyt wielu godzin przy tablecie by jakoś to wyglądało... coś szwankuje mi uploader GMClanu, wrzucam u siebie. Nie skończyłam oczywiście (jak ja lubię wrzucać niedokończone prace). Przypomniała mi się a propos, legenda o trzecim oku - skąd się wzięło bindi, czyli ozdoba na czole Hindusek: "Jak głosi legenda, Parwati - żona Shivy, podczas miłosnych igraszek zasłoniła mu oczy. Wtedy Shiva, stworzył sobie na środku czoła - mistyczne trzecie oko - oko poznania..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Założę się że to dziecko ma na imię Magda i jest z Sosnowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 ohnamashivaya "Jak głosi legenda, Parwati - żona Shivy, podczas miłosnych igraszek zasłoniła mu oczy. Wtedy Shiva, stworzył sobie na środku czoła - mistyczne trzecie oko - oko poznania..." cwaniak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi