Ignis Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Hmh. Miejscami są wymieszane kolory. Jakby mu ktoś poplamił spodnie koniem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Tak, pułkownikowi też wyskoczyło futro na twarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Tak sobie dłubię: i wykonanie i design słaby, ale sprajty ładne robisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zmiana światła:) a w linku z lekkim przygaszeniem (ograniczeniem widoczności pod wodą): link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ooo, teraz bardzo ładne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 To światełka oświetlają tylko background, nie kupuję tego :/ edit: wgl dziwne bo one są z przodu a oświetla to co za tym stworzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 To światełka oświetlają tylko background, nie kupuję tego :/ edit: wgl dziwne bo one są z przodu a oświetla to co za tym stworzeniem. to nie jest w próżni, więc efekt raczej realistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 to nie jest w próżni, więc efekt raczej realistyczny. Tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 To światełka oświetlają tylko background, nie kupuję tego :/ edit: wgl dziwne bo one są z przodu a oświetla to co za tym stworzeniem. bynajmniej. to jest łuna z przodu, tak jak napisał Wojzax, to jest woda, więc widać całą kulę łuny, która jest przed zwierzęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 narysuj swoje cycki :3 lubię cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 narysuj swoje cycki :3 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 narysuj swoje cycki :3 lubię cycki Oj Nikodemie S. ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ach ci nastolatkowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 CICHO a nuż sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A takie tam coś Borderlandsowego... Na razie nie ma nic w tle bo nie mam weny na tło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Raper, niebrzydkie ale trochę sztuczne, a skrzynie chyba za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jak dla mnie - ładne, jakoś tak minimalistycznie jest to urządzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 CICHO a nuż sie uda Padłem :D . Raperr: Ma w sobie to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Oj Nikodemie S. ;) ... mam się bać, że znasz moje nazwisko? śmiechłem, nawet na facebooku polubiłem stronę gmclanu :thumbsup: Ach ci nastolatkowie... cycki zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 bynajmniej. to jest łuna z przodu, tak jak napisał Wojzax, to jest woda, więc widać całą kulę łuny, która jest przed zwierzęciem. Ale ja tą twoją kulę widzę za zwierzem a nie przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 mam się bać, że znasz moje nazwisko? śmiechłem, nawet na facebooku polubiłem stronę gmclanu :thumbsup: Tak, bój się :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 spoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Podrywacze. ;x raperr, czegoś mi w tym brakuje choć bardzo dobre... Ale lepiej pewnie będzie jak dodasz tło :) Czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wklej tam jakiegoś człowieczka, bo proporcje mi się kiełbaszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 >podrywanie dziewczyny której nawet nie wiem jak wygląda, w dodatku na forum dla maniaków programowania no chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A ja wiem, jak Shil wygląda ;) Trza było być na ZTG Nikasku, w końcu blisko miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 To fajnie Bedziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ano Bedziu. w dodatku na forum dla maniaków programowania Tym bardziej. Strach pomyśleć jakie dewiacje się w was zalęgły :((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jak tak patrzyłem na zdjęcia z ZTG na fb to nie miałem czego żałować xD also, słuchanie przez kilka godzin o programowaniu to nuda jak mam ochotę to siadam i coś kleję, tyle EDIT: LOL RAPORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ano Bedziu. Tym bardziej. Strach pomyśleć jakie dewiacje się w was zalęgły :((((((( np. lubienie seida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi